المپیاد نجوم و سوالات مربوط به المپیاد
-
سلام:smiling_face_with_heart-eyes:
امیدوارم که حال خودتون و درساتون عالی باشه:smiling_face_with_halo:
خب چند تا سوال داستم
امیدوارم کمکم کنید تا به جوابشون برسم چون واقعا نیاز دارم به یه سری اطلاعات....
خب....
بریم سراغ سوالات:smiling_face_with_smiling_eyes:سوال اول اینکه ایا این فیلم های برای المپاد سال 99 کارساز هست یا چیز های جدیدی به المپاد اضافه شده و دیدن این فیلم ها فایده ای ندارد؟:thinking_face:
سوال دوم اینکه برای المپاد نجوم بهترین کتاب ها برای مطالعه چیست؟:books:
و سوال سوم اینکه علاوه بر این فیلم ها چه چیز هایی برای موفقیت و چه فیلم ها و کلاس هایی لازم هست؟:victory_hand:
متاسفانه من با تمام علاقه ای که به نجوم دارم کسی نیست که من رو در این زمینه راهنمایی کنه و امیدوارم شما من رو راهنمایی کنید:smiling_face: :raised_hand_medium-light_skin_tone:
-
Bio یک سری فیلم هایی مربوط به المپیاد نجوم در همین سایت الا قرار گرفته ولی ظاهرا خیلی قدیمی هستن.
برای همین نمی دونم ببینم یا فیلم های دیگه تهیه کنم. -
Bio من دهمی هستم و قصد داشتم همین سالی که گذشت در المپیاد زیست شرکت کنم و کلاس هم می رفتم اما وقتی از حق و ناحقی های المپیاد شنیدم منصرف شدم
الان هم قصد واقعی من رفتن به سمت علاقه ام هست وگرنه میدونم الان برای اماده شدن برای المپیاد دوره:slightly_frowning_face: :sleepy_face: -
Bio من دهمی هستم و قصد داشتم همین سالی که گذشت در المپیاد زیست شرکت کنم و کلاس هم می رفتم اما وقتی از حق و ناحقی های المپیاد شنیدم منصرف شدم
الان هم قصد واقعی من رفتن به سمت علاقه ام هست وگرنه میدونم الان برای اماده شدن برای المپیاد دوره:slightly_frowning_face: :sleepy_face:@F-Norouzi من خودم زیست هستم، ولی اگه حق نا حقی هست همه جا هست.
فیلما رو نمیدونم ولی کتابای انتشارات دانش پژوهان جوان خیلی خوبن، و اگه بکوب بخونید میرسید تمومش کنید برای سال بعد.
اینکه دنبال علاقه تونید خیلی عالیه، ولی باید دقت کنید که این واقعا علاقه تونه با یه علاقه بدون شناخته! که اگه بدون شناخت باشه یعنی فاجعه! بدون شناخت یعنی شما هیچی از واقعیتهای نجوم نمی دونید و صرفا از بیرون بهش نگاه کردید، و از تماشای ستاره ها لذت بردید و خوشتون اومده، اگه اینجوریه حتما یخورده واردش بشید تا کاملا شناخت پیدا کنید روش، چون علاقه رو باید با امتحان کردن پیدا کنید، ولی اگه با آشنایی و از سر دانش بهش علاقه مندید شک نکنید، که مسیرتون درسته. -
برای شرکت در کلاس های آمادگی المپیاد نجوم به مرکز نجوم آوا استار مراجعه کنید.
https://avastarco.com/ -
اگر رشتتون تجربی هست، ببخشید ولی نظر من اینه که بذارید کنار
اگر نه، و اگر واقعا علاقتونه و صرفا یه علاقه ی هیجانی نیست و از کلنجار رفتن با مسایل نجوم و فیزیک لذت می برید حتما ادامه بده
امیدوارم حسابی فکر کرده باشی و حسابی از سختی های راه آگاهی داشته باشی.
من نمیدونم شما چه شهری هستی ولی بهترین گزینه کلاس هست و کتاب هم صد در صد در جای خود.
من سلولهای بنیادین بودم ولی ادامه ندادم چون امکان کلاس گرفتن نداشتم و منبع هم خیلی محدود بود برای نجوم منابع زیادن پیشنهادم اینه یه نگاهی به نجوم به زبان ساده بندازید.
(البته اگر بخاطر زیبایی تجسمی و شگفتی های نجوم بهش علاقه مند شدید ، شدیدا توصیه میکنم وارد مباحث فلسفیش نشین که توی این سالها، سمه)
موفق باشید