مآجرآهآی من و نهآیی
- 
AMH در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @nazi-salehi من ازین ناراحت میشم که میگین ایشالله یه خانم پزشکی شو بیایم مطبت خووووووووو ادم حسابی شاید کسی پزشکی دوس نداره ا دیگه باید به این جور چیزا عادت کنی @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: AMH در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @nazi-salehi من ازین ناراحت میشم که میگین ایشالله یه خانم پزشکی شو بیایم مطبت خووووووووو ادم حسابی شاید کسی پزشکی دوس نداره ا دیگه باید به این جور چیزا عادت کنی آخه فقطم این نیس ک 
 مثلا یکی میاد هزار جور داستان از اینور اونور تعریف میکنه
 ذهن آدم تا یه هفته درگیر میشه کلا
- 
AMH در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @nazi-salehi من ازین ناراحت میشم که میگین ایشالله یه خانم پزشکی شو بیایم مطبت خووووووووو ادم حسابی شاید کسی پزشکی دوس نداره ا دیگه باید به این جور چیزا عادت کنی @Kosar-Kelyabi تو روحشون 
- 
Hesam Mohammadi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: 81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: Hesam Mohammadi نه ادبیات از اون سخت تر بوده  بقیه خوب بودن؟ اوهوم @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: Hesam Mohammadi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: 81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: Hesam Mohammadi نه ادبیات از اون سخت تر بوده  بقیه خوب بودن؟ اوهوم پس شکر 
 حالا ببینیم سال دیگه با ما چه میکنند
- 
81Sobhan میخام بدوونم از کسی که فقط توانایی باز کردن در نوشابه شیشه ای رو داره چن نفر حفاظت میکنن      
- 
81Sobhan میخام بدوونم از کسی که فقط توانایی باز کردن در نوشابه شیشه ای رو داره چن نفر حفاظت میکنن      
- 
@Amin-th علیکه سلام پاسبان 
- 
- 
@Amin-th بفرما جمع خودیع 
- 
@nazi-salehi من خو یساعته اینجام  
- 
AMH خدایی هنوز این ماجرا رو نگرفتی 
 در نوشابه باز کردن کنایه از به خود احترام گذاشتن و از خود تعریف کردن
 الان اوکی شد ؟
- 
- 
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @nazi-salehi من خو یساعته اینجام  ن خو به ازای هر نفر یه روسریه اضافه تر 
- 
@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: یالله یا الله 
 حال احوال ؟
 شیری یا روباه ؟گررررگه گرررررگ 
- 
AMH خدایی هنوز این ماجرا رو نگرفتی 
 در نوشابه باز کردن کنایه از به خود احترام گذاشتن و از خود تعریف کردن
 الان اوکی شد ؟این پست پاک شده!
- 
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @nazi-salehi من خو یساعته اینجام  ن خو به ازای هر نفر یه روسریه اضافه تر @nazi-salehi    

️
️