مآجرآهآی من و نهآیی
- 
شما شب تا صب بیدار بودین من چرا خوابم میاد؟ 
- 
شما شب تا صب بیدار بودین من چرا خوابم میاد؟ @nazi-salehi اجی قرص زدی 
- 
شما شب تا صب بیدار بودین من چرا خوابم میاد؟ @nazi-salehi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: شما شب تا صب بیدار بودین من چرا خوابم میاد؟ من نمیدونم چرا خوابم نمیاد  
- 
AMH نبابا کلا اهل قرص نیسم 
- 
@nazi-salehi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: شما شب تا صب بیدار بودین من چرا خوابم میاد؟ من نمیدونم چرا خوابم نمیاد  @Kosar-Kelyabi منم موقع هایی ک امتحان داشتم بیدار بودم میومدم دیگ خوابم نمیومد 
- 
@Kosar-Kelyabi فک کنم رفته خودزنی 
- 
AMH نبابا کلا اهل قرص نیسم @nazi-salehi اعع افرین  
- 
AMH سر درد و اینارم با چایی و خواب و اینا خوب میکنم دیگ نهایتش دمنوش و اینا 
 کلا یکی دو سالی هس دیگ خیلی سعی میکنم دکتر مکتر نرم و با طب سنتی درمان میکنم
- 
@Kosar-Kelyabi فک کنم رفته خودزنی 
- 
@Amin-th بچه ها اقا پاسبان کجا رف؟؟؟      
- 
- 
AMH سر درد و اینارم با چایی و خواب و اینا خوب میکنم دیگ نهایتش دمنوش و اینا 
 کلا یکی دو سالی هس دیگ خیلی سعی میکنم دکتر مکتر نرم و با طب سنتی درمان میکنم@nazi-salehi افرین بهت 
- 
@Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th 
 اینم که یهو غیب شد بخدا شلوغه! چی؟ کجا ؟ 
- 
@Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th 
 اینم که یهو غیب شد بخدا شلوغه! چی؟ کجا ؟ @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th 
 اینم که یهو غیب شد بخدا شلوغه! چی؟ کجا ؟ دفتر!!!!! 
- 
@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th 
 اینم که یهو غیب شد بخدا شلوغه! چی؟ کجا ؟ دفتر!!!!! @Amin-th باز رفتی چی پرینت بگیری ؟    
- 
@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th 
 اینم که یهو غیب شد بخدا شلوغه! چی؟ کجا ؟ دفتر!!!!! @Amin-th منشی ای؟؟ 

️
️