مآجرآهآی من و نهآیی
- 
reyhanehbayat من بیدارم دکتر علی ف  عهه خداروشکر دیر رسیدم همع رفتن عهه خداروشکر دیر رسیدم همع رفتن  جوابا رو دیدی؟ جوابا رو دیدی؟
- 
@nazi-salehi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi شاید اشتباه تایپیه 
 تو ی عکس از پایین صفحه ۶۹ کتاب زیست ۳ میفرسی؟ @Kosar-Kelyabi عابجی خوبی؟ چطو بود امتحان؟ 
- 
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: صعلآم  کسی هس؟ همتون گرفتین خابیدین کسی هس؟ همتون گرفتین خابیدین  سلام داشتم میخوابیدم ک پیام دادی   
 چطور مطوری امتحان خوب بود ؟@Kosar-Kelyabi امتحان یعنی گلابی اصل بود 
- 
@Kosar-Kelyabi عابجی خوبی؟ چطو بود امتحان؟ reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi عابجی خوبی؟ چطو بود امتحان؟ قربونت خوبم شما خوبی چیکار کردی ؟ 
- 
@Kosar-Kelyabi امتحان یعنی گلابی اصل بود دکتر علی ف  همش عین تمرینا کتاب بود من بهینه سازیو نتونسم بنویسم همش عین تمرینا کتاب بود من بهینه سازیو نتونسم بنویسم
- 
@Kosar-Kelyabi امتحان یعنی گلابی اصل بود 
- 
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi عابجی خوبی؟ چطو بود امتحان؟ قربونت خوبم شما خوبی چیکار کردی ؟ @Kosar-Kelyabi خوب دادم عابجی بد نبود راضیم   
- 
دکتر علی ف  همش عین تمرینا کتاب بود من بهینه سازیو نتونسم بنویسم همش عین تمرینا کتاب بود من بهینه سازیو نتونسم بنویسمreyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: دکتر علی ف  همش عین تمرینا کتاب بود من بهینه سازیو نتونسم بنویسم همش عین تمرینا کتاب بود من بهینه سازیو نتونسم بنویسمچرا  
- 
دکتر علی ف  همش عین تمرینا کتاب بود من بهینه سازیو نتونسم بنویسم همش عین تمرینا کتاب بود من بهینه سازیو نتونسم بنویسمreyhanehbayat من هم اونجا نمیدونم چم شد به ازای اضافه کردن کم کردم 
- 
@Amin-th ورود ممنون /سلام 
- 
@Kosar-Kelyabi خوب دادم عابجی بد نبود راضیم   
- 
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: دکتر علی ف  همش عین تمرینا کتاب بود من بهینه سازیو نتونسم بنویسم همش عین تمرینا کتاب بود من بهینه سازیو نتونسم بنویسمچرا  @Kosar-Kelyabi باو اینا رو بلد نیسم    
- 
@Kosar-Kelyabi باو اینا رو بلد نیسم    reyhanehbayat استاد ثابتی 
- 
- 
@Amin-th صعلام چیکار کردی؟ 
- 
reyhanehbayat استاد ثابتی دکتر علی ف  توام ننوشتی چقد اینانچسبن خدایی توام ننوشتی چقد اینانچسبن خدایی
- 
@Amin-th ورود ممنون /سلام دکتر علی ف سلام 
 @Kosar-Kelyabi سلام
 reyhanehbayat سلام...کاری نکردم والا 
- 
دکتر علی ف سلام 
 @Kosar-Kelyabi سلام
 reyhanehbayat سلام...کاری نکردم والا @Amin-th  منظورم امتحان بود نکبت چطو دادی خوب بود؟ منظورم امتحان بود نکبت چطو دادی خوب بود؟
- 
@Amin-th  منظورم امتحان بود نکبت چطو دادی خوب بود؟ منظورم امتحان بود نکبت چطو دادی خوب بود؟reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th  منظورم امتحان بود نکبت چطو دادی خوب بود؟ منظورم امتحان بود نکبت چطو دادی خوب بود؟اها...اون  
 فقط در بهترین حالت اگه مصحح شب قبل با زنش دعواش نشده باشه، حدودای 19 اینا میتونم بگیرم!!

️
️