دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
جوابگویی سوالات شما
-
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. ببخشید وقتتونو میگیرم میشه راجع به جملات دو سمتی گوارش غذایی و گوارش(برون سلولی و درون سلولی) در جانوارن و مهره داران و بی مهرگان و.... یه توضیح ریز بدین.
مثلا الان این که بگیم اونهایی که لوله گوارش دارن فقط گوارش غذایی برون سلولی دارن درسته یا غلط؟
آقای موقاری توی کلیپ گفتار دو فصل ۴ دهم توضیح دادن ولی خوب نفهمیدم.
ممنون -
Javid در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. ببخشید وقتتونو میگیرم میشه راجع به جملات دو سمتی گوارش غذایی و گوارش(برون سلولی و درون سلولی) در جانوارن و مهره داران و بی مهرگان و.... یه توضیح ریز بدین.
مثلا الان این که بگیم اونهایی که لوله گوارش دارن فقط گوارش غذایی برون سلولی دارن درسته یا غلط؟
آقای موقاری توی کلیپ گفتار دو فصل ۴ دهم توضیح دادن ولی خوب نفهمیدم.
ممنونسلام عزیز
همچنین
خواهش میکنم. خب یه جمع بندی بریم؛
........................................................................................................................
جانداران بر اساس تامین غذا به چند دسته تقسیم میشن:الف) اتوتروف: اون هایی هستن که میتونن مواد آلی رو از مواد معدنی بسازن که دو نوع هستن: فتواتوتروف و شیمیو اتوتروف
-
فتو اتوتروف: با استفاده از انرژی نور خورشید و طی فتوسنتز، مواد آلی میسازن؛ شامل گیاهان (به جز انگل ها)، برخی اغازیان و برخی باکتری ها
-
شیمیو اتوتروف: با استفاده از انرژی مواد معدنی میتوانند مواد آلی را بسازند؛ شامل برخی باکتری ها
ب) هتروتروف : مثل انسان ها، مصرف کننده ای هستن که نمیتونن مواد آلی رو از مواد معدنی بسازن و فقط قدرت تبدیل مواد آلی به مواد آلی مورد نیازشون رو دارن؛ شامل جانوران، اغلب باکتری ها، قارچ ها، برخی اغازیان
........................................................................................................................
مطالب بالا رو بچه های نظام قدیم تو اول دبیرستان میخوندن -
-
nima H
خب حالا تقسیم بندی بر اساس نوع گوارش:الف) اتوتروف ها گوارشی برای غذای تولیدی خودشون ندارن
ب) از بین هتروتروف ها، قارچ ها و باکتری ها گوارش برون یاخته ای دارن و مواد تجزیه شده رو جذب میکنن
ج) از بین هتروتروف ها، جانوران و برخی آغازیان گوارش متنوعی دارن که تو گفتار 3 فصل 2 زیست دهم بررسی میکنیم:
- بدون گوارش : مثل کرم کدو
- تنها با کریچه (واکوئل) گوارشی : فقط گوارش درون یاخته ای : مثل پارامسی
- با حفره گوارشی : ابتدا گوارش برون یاخته ای و سپس درون یاخته ای (به کمک کریچه گوارشی) : مثل مرجان ها (عروسی دریایی، شقایق دریایی، هیدر و...) و پلاناریا (کرم پهن آزادزی)
- با لوله گوارشی : فقط گوارش برون یاخته ای : در همه مهره داران و برخی بی مهرگان مثل ملخ و کرم خاکی
-
Hesam Mohammadi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H آقا نیما اگه میشه راجب گوارش برون سلولی و درون سلولی صحبت کنید و ارتباط اون ها برای شکل گیری لوله گوارش و یا دستگاه گوارش
گفتم عزیز
-
سلام ببخشید نورون رابط دندریت و اکسونش به چه صورت هست
-
fatemeh ganj نورون رابط آکسونش بلند تر از دندریتشه و معمولا بی میلین هستند
-
nima H در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H آقا نیما اگه میشه راجب گوارش برون سلولی و درون سلولی صحبت کنید و ارتباط اون ها برای شکل گیری لوله گوارش و یا دستگاه گوارش
گفتم عزیز
بله دیدم کامل و خلاصه بوده ممنون
-
Hesam Mohammadi توی کتاب های من گفته فقط دندریت منشعب داره
-
fatemeh ganj خب اینم هست چون چند قطبی هستند
-
Hesam Mohammadi پرنده دانه خوار حلق نداره یا تو شکل کتاب نشونش نداده
-
fatemeh ganj در جوابگویی سوالات شما گفته است:
Hesam Mohammadi پرنده دانه خوار حلق نداره یا تو شکل کتاب نشونش نداده
برای کنکور ما در نظرش نمیگیریم و نداره
-
Hesam Mohammadi خیلی ممنون
-
-
سلام ببخشید نورون رابط دندریت و اکسونش به چه صورت هست
سلام عزیز
دندریت نورون رابط: بیش از یک عدد، کوتاه و با انشعابات زیاد
آکسون نورون رابط: یک عدد، بلند و با انشعابات زیاد در اننهای خود
اگه کنکوری ۹۹ هستین، باید این نکته رو یاد بگیرید: دندریت و آکسون نورون رابط غلاف میلین ندارند
اگه کنکوری ۴۰۰ و ۴۰۰ به بعد هستید باید این نکته رو یاد بگیرید: نورون رابط میتواند غلاف میلین داشته باشد. کتاب تفکیک نکرده، ما هم نمیکنیم -
برای کنکوری های ۹۹ همواره بدون میلین هستن
برای کنکوری های ۴۰۰ و ۴۰۰ به بعد میتوانند میلین داشته باشند -
nima H در جوابگویی سوالات شما گفته است:
برای کنکوری های ۴۰۰ و ۴۰۰ به بعد میتوانند میلین داشته باشندnima H در جوابگویی سوالات شما گفته است:
برای کنکوری های ۴۰۰ و ۴۰۰ به بعد میتوانند میلین داشته باشند
درسته از اونجایی که من 400 هستم گفتم معمولا -
Hesam Mohammadi توی کتاب های من گفته فقط دندریت منشعب داره
بله دندریت نورون رابط منشعب هست
انتهای آکسون نورون رابط در محل پایانه آکسونی هم منشعب هست