b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سوال شیمی
-
f.noori7979 ممنونم که توضیح دادی
-
._fatemeh_. خواهش میکنم
-
._fatemeh_. گزینه ۲ فک کنم بشه
-
f.noori7979 میشه اینم حل کنی
-
._fatemeh_. در سوال شیمی گفته است:
سلام ..کدوم سوالش؟فکر کنم مسایلی که برای شعاع ها بود حذف شده برا کنکور ۹۹ ....درسته؟اخه توی بیشتر بدانیم یه اشاره ای کرده بود کتاب
-
سوال شش میشه گزینه چهار
سوال هفت میشه گزینه دو
راستش نمیدونستم منظورتون کدومشونه دوتاشو گفتم -
f.noori7979 سوال 7چجوری حلش کردی؟
-
@Emmett مطمئنی؟ اخه منم تا حالا همچین سوالیو ندیده بودم
-
راستش دبیر ما آیا میدانید و همه چی رو تدریس میکرد و متاسفانه توی امتحاناشونم سوال میدادن خدابیامرزتشون خیلی اذیتمون کرد یه بار این مدل سوال رو ک حل میکردیم میگفت برا نظام جدید حذفه چون توی آیا میدانیده..براین اساس ک آیا میدانید بود گفت حق سوال از این قسمت ها رو ندارن گفت توی کنکور نمیاد..
-
@Emmett در سوال شیمی گفته است:
راستش دبیر ما آیا میدانید و همه چی رو تدریس میکرد و متاسفانه توی امتحاناشونم سوال میدادن خدابیامرزتشون خیلی اذیتمون کرد یه بار این مدل سوال رو ک حل میکردیم میگفت برا نظام جدید حذفه چون توی آیا میدانیده..براین اساس ک آیا میدانید بود گفت حق سوال از این قسمت ها رو ندارن گفت توی کنکور نمیاد..
ولی خب کنکور غافل گیر کننده هست یاد گرفتنش خالی از لطف نیست موفق باشین
-
@Emmett اهان ممنون که گفتی
-
-
._fatemeh_. طول پیوند کووالانسی و واندروالسی رو تو شکل بهمون داده هرکدومو که تقسیم بر دو بکنیم شعاع کووالانسی و واندروالسی بدست میاد آخرش این دوتا از هم کم میکنیم که جواب بدست میاد
حلشو تو عکس نوشتم -
._fatemeh_. از نظر من گزینه 3 میشه
من نمیدونم این ماله چه فصلیه ولی با توجه به مفاهیم جواب بدیم پیوند دوگانش قطعا قوی تره و هرچه پیوند قوی تر باشه تو اتم به هم نزدیکترند و انرژی پیوند یا همون دلتا اچ بیشتره نمیدونم ولی فکر کنم 3 میشه -
._fatemeh_. ای خدا به والله فکر کردم پیوند دوگانه رو خواسته و مال پیوند یگانه رو داده
مگه نه تحلیلم درسته فقط اشتبام اینجا بود که فکر کردم پیوند یگانه رو اطلاعات داده و دوگانه رو میخواد ولی این تحلیلم مطمن باش درسته -
._fatemeh_.
ببین پیوند دوگانه قدرت بیشتری از یگانه داره و چون قدرت بیشتری داره پس دلتا اچ هم بیشتر میشه و هرچی پیوند میان دو مولکول بیشتر باشه اون دوتا بیشتر به سمت هم کش میان و شعاع کوچکتر میشه ... این تحلیلمه اگه جابجا ندیده بودم درست میبود مگه نه ؟