چطور کمتر حرف بزنم؟؟
-
سلام
برا اینکه متن طولانی نشه خلاصه میگم که من خیلی زیاد حرف میزنم و این زیاد حرف زدنانی من وقتمو به شدت میگیره و کلا نمیتونم درسمو بخونم چند بارم به خودم قول دادم ک این عادت بد ترک کنم ولی نشد البته من کلا با خونوادم اینطوریم مثلا وسط درس خوندن یهو ی چیزی به ذهنم میرسه و بعدش سریع سر موضوع رو باز میکنم و تا ب خودم بیام میبینم چهار پنج ساعت گذشته و من اصن نتونستم حتی ی صفحه هم بخونم و با توجه ب اینکه امسال کنکوری میشم ، مشکلم روز ب روز داره بدتر میشه /:بچ ها لطفا کمکم کنید ب راهنماییتون شدیدا نیازمندم
-
سلام دوست عزیز
منم این خصلت رو دارم ولی نه بع شدت شما
عموما مادرم خیلی اینجور مواقع محلم نمیده و منم از صحبت کردن باهاش دلسرد میشم
میتونی به خانوادت بگی اینکارو بکنن -
-
سلام دوست عزیز
منم این خصلت رو دارم ولی نه بع شدت شما
عموما مادرم خیلی اینجور مواقع محلم نمیده و منم از صحبت کردن باهاش دلسرد میشم
میتونی به خانوادت بگی اینکارو بکننHoorieh sh اتفاقا مشکل من اینه ک خونوادمم باهام حرف میزنن
-
پیشنهاد من اینه که با فواصل 30 دقیقه ، 30 دقیقه، ساعت کوک کن. تا اگه یه وقتی حواست پرت شد، تو رو به خودت بیاره.
-
سلام
برا اینکه متن طولانی نشه خلاصه میگم که من خیلی زیاد حرف میزنم و این زیاد حرف زدنانی من وقتمو به شدت میگیره و کلا نمیتونم درسمو بخونم چند بارم به خودم قول دادم ک این عادت بد ترک کنم ولی نشد البته من کلا با خونوادم اینطوریم مثلا وسط درس خوندن یهو ی چیزی به ذهنم میرسه و بعدش سریع سر موضوع رو باز میکنم و تا ب خودم بیام میبینم چهار پنج ساعت گذشته و من اصن نتونستم حتی ی صفحه هم بخونم و با توجه ب اینکه امسال کنکوری میشم ، مشکلم روز ب روز داره بدتر میشه /:بچ ها لطفا کمکم کنید ب راهنماییتون شدیدا نیازمندم
-
@mahta-kamali روزه سخن بگیر
بهشون بگو تو این روز مشخص هیچ حرفی نمیزنم و کلا تحت هیچ شرایطی حرف نزن -
مشاوران و دکتران آینده کجایین ؟ بیاین ی خودی نشون بدین راهنماییم کنید
دانش-آموزان-آلاء -
مشاوران و دکتران آینده کجایین ؟ بیاین ی خودی نشون بدین راهنماییم کنید
دانش-آموزان-آلاء -
@mahta-kamali یه برگه بزار بغل دستت و هر موضوعی اومد دم ذهنت بنویس
بعد بگو تا وقتی که درسمو تموم نکردم کاری ندارم
یا وقتی 100 تا شدن بعد حرف میزنم
اگه اینم نشد پناه ببر به کتابخونه یا سالن مطالعه که گیر بدن بهت خود به خود حرف نمیزنی -
سلام اول صبح که بیدار میشی یه کاغذ قلم بردار هرچی به ذهنت میرسه همون اول صبح بیارش روی کاغذ این کمک میکنه در طول روز حواست کمتر پرت بشه بیشتر بتونی تمرکزت رو رو درست بذاری
-
سلام اول صبح که بیدار میشی یه کاغذ قلم بردار هرچی به ذهنت میرسه همون اول صبح بیارش روی کاغذ این کمک میکنه در طول روز حواست کمتر پرت بشه بیشتر بتونی تمرکزت رو رو درست بذاری
-
سلام
-
سعی کنید بیشتر فکر کنید یا کتاب بخونید