دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
جوابگویی سوالات شما
-
maryam111 در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام خسته نباشید لطفا درست بودن این جمله رو توضیح بدید
گیرنده ناقل عصبی که در سطح غشای سلول هدف قرار دارد اگر پیک تحریکی باشد گیرنده نوعی کانال دریچه دار سدیمی است و اگر پیک مهاری باشد گیرنده نوعی کانال دریچه دار پتاسیمی استسلام
منظورش اینه که چون پتانسیل عمل با باز شدن کانال سدیمی شروع میشه(تحریک) و با باز شدن کانال پتاسیمی بسته میشه(عدم تحریک)، اگر پیک از نوع تحریکی باشه باید روی کانال های سدیمی اثر بذاره تا باعث تحریک بشه و اگر ازنوع مهاری باشه(یعنی باعث توقف تحریک سلول پس سیناپسی بشه) باید روی کانال های پتاسیمی اثر بذاره تا با باز شدن اونا باعث مهار سلول بشه -
Mahan Xodayi و اینکه برا بار دوم که غذا وارد دهن گاو میشع بازم گوارش شیمیایی انجام میشع دیگه!؟خب اصن باید بشع!!نه؟؟
-
Mahan Xodayi در هر دو سوال بله
-
@sabiow-zre آهااا مرسی
-
@sabiow-zre آهااا مرسی
-
سلام خسته نباشید لطفا درست بودن این جمله رو توضیح بدید
گیرنده ناقل عصبی که در سطح غشای سلول هدف قرار دارد اگر پیک تحریکی باشد گیرنده نوعی کانال دریچه دار سدیمی است و اگر پیک مهاری باشد گیرنده نوعی کانال دریچه دار پتاسیمی استسلام عزیز
ببخشید دیر جواب میدم
دوستان جواب کامل دادن
یه سری نکات دیگه درباره کانال های دریچه دار کلر و... وجود داره که خارج کتابه و نیازی نیست بدونید -
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H ی سوال!!!تو روده پرنده دانه خوار گوارش شیمیایی داریم مکانیکی هم داریم دیگه!؟
سلام عزیز
بله
گوارش شیمیایی پرنده دانه خوار از معده آغاز و در روده تموم میشه
گوارش مکانیکیش هم از معده آغاز و در سنگدان تموم میشه
در تست های کنکور نظام قدیم و کتاب هاشون این مطالب تفاوت فاحش داشتن و اگه احیانا کتاب تستی داشتین که تست های کنکور (به خصوص 90 به بعد) نظام قدیمِ گوارشِ جانوریِ بدون ویرایش (بر اساس نظام قدیم) داده بودن توجهی نکنید
دو جمله ای که گفتم رو یاد بگیرید -
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
Mahan Xodayi و اینکه برا بار دوم که غذا وارد دهن گاو میشع بازم گوارش شیمیایی انجام میشع دیگه!؟خب اصن باید بشع!!نه؟؟
بله
در حد کنکور کلا گوارش شیمیایی و مکانیکی پستانداران (چه نشخوارکننده، چه غیرنشخوارکننده) از دهان آغاز میشه و در روده (باریک) به اتمام میرسه
اگه غذا طی نشخوار به دهان برگرده، گوارش مکانیکی و شیمیایی در دهان روش انجام میشه -
-
-
Mahan Xodayi غشای رگ که نداریم، اونم سلوله بافت پوششیه مثل سلول روده