IMG_20241003_203339.jpg
IMG_20241003_203922.jpg
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
IMG_20241003_204209.jpg
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
سوال باسه هوپیتال کارا
-
این سوال رو به حلید بفهمید همیشه چند راه بلد باشین بد نیست سوال اسونیه ولی حل کنید نکتشم یادتون بمونه
@همیار @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
milad p 0 در سوال باسه هوپیتال کارا گفته است:
این سوال رو به حلید بفهمید همیشه چند راه بلد باشین بد نیست سوال اسونیه ولی حل کنید نکتشم یادتون بمونه
@همیار @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلامیشه گزینه ۲ نه؟
-
Virus در سوال باسه هوپیتال کارا گفته است:
milad p 0 واضحه که تا اخر عمرتونم از رادیکال x مشتق بگیرید هیچوقت عامل صفر کنندش حذف نمیشه
به سان خورشید اره داداش و اگر از هم ارزی کم توان میرفتی راحت تر بودهم ارزی رو قبلا بلد بودم یادم رفته.
این راهی که رفتم چیزی نداشت از بالا و پایین فقط باید یه ریشه سوم ایکس فاکتور میگرفتی که کار خاصی نداشت -
Virus در سوال باسه هوپیتال کارا گفته است:
milad p 0 واضحه که تا اخر عمرتونم از رادیکال x مشتق بگیرید هیچوقت عامل صفر کنندش حذف نمیشه
به سان خورشید اره داداش و اگر از هم ارزی کم توان میرفتی راحت تر بودنظام قدیمی ها انگار برای حل مسائل حد مثلثاتی هم از هم ارزی استفاده میکردن.
یادمه یکی از کلیپ های اقای نباخته رو میدیدم انگار توی مسئله ش توی صورت سینوس بود توی مخرج ایکس -
milad p 0 در سوال باسه هوپیتال کارا گفته است:
Virus ببین شما که خوبید برات واضحه من خیلیارو میبینم تا اسم حد میاد هوپ هوپ هوپو مرض خوب شاید اینجوری باشه وقتت کلی تلف میشه ....
ولی خوب سوال اسونی بود در کل
و همین فرجه 3 فاکتور بگیری ساده ترم هستهوپ هوپ یعنی چی ؟
قران خدا نیست که بی غلط باشه. -
به سان خورشید چی میگی تو ؟
:|
هوپ مخفف هوپیتاله HoP ندیدی تاحالا یعنی ؟:| -
این که خود سوال داره داد میزنه که با هم ارزی حل میشه
دیگه هوپ میخوایم چیکار -
اینا خوبن بابا
بعضی سوالارو میبینی هوپ میگیری میبینی طولانیه
هم ارزی میگیری میبینی طولانی میشه
بعدم تا بخوای با تشریحی بنویسی خیلی طول میکشه
هرچند اینجور سوالا تالیفین ولی بازم تو مخن -
سلام کاش یه سوال میدادی با یکبار هوپیتال حل نشه در توضیح جوابم خلاصه تر میتونستم بنویسم ولی قابل فهم نمیشد دیگه البته هوپیتال بیشتر واسه وقتیه که راه دیگه ای به ذهن نرسه. -
@danyal-2001 شما داداشه انشتین نیستین ؟
سوال سادس عزیز دل هوپیتال گرفتی بعد فاکتور گرفتی اومدی میگی با یک بار هوپیتال حل نشه ؟ :))))))) خدا مارو بکش راحتمون کن -
qwerty2001 شما خوبید یه اوسکل اومده 2بار هوپ گرفته بعد اون اخرش یادش افتاده فاکتور بگیره از رادیکال 3 بعد اومده کاش فلان خخخخخ از اون موقع دارم میخندم
-
milad p 0 داش این چه وضع حرف زدنه شما پزشکی قبول شی چی میشی :)))))))
این خیلی سادستا هیچی نداره کافیه یه دبیر خوب بگه بهت و منظم تو ذهنت باشه
یه چی هس وقتی مبهم بیاد و شکلشم اینشکلی جمع و تفریق باشه و به صفر میل کنه (سه تا شرط شد برای کمترین توان ) نیاز نیس هوپ اینا کمترین توان و بردار .... -
نادری وای عزیز دل من فکر میکنی من اینو بلد نیستم :)))))))) بابا شما ها خیلی خوبین خدایی ممنون که هستی منو از غفلت نجات دادای نه داداش تو قبول میشی :)))))))))) یادش بخیر پارسال من باسه دبیرمون سوال میحلیدم حالا این میگه دبیر خوب :))))))))