ابراز علاقه استاد امینی راد برای تدریس زیست شناسی دهم با کتاب جدید
-
سلام شاید شما هم مثله من از تدریس زیست کتاب قدیم و یادگیری و فهم شکل های الکی که اصلا در کتاب نیست خسته شدید خیلی ها هم مثه شما همین مشکل رو دارن /ولی من پیگیر بودم و از اقای امینی راد در مورد تدریس زیست شناسی دهم سوال کردم و ایشون خیلی علاقه مند بودن که زیست دهم با چاپ جدید رو خودشون تدریس کنن منتهی چیزی که میخواستن درخواست الایی به انجام این پروسه بود پس هی تو الایی عزیزی که داری این پست رو میبینی اگر دوست داری این تدریس انجام بشه نظر و علاقه مندیت رو اینجا بگو تا الا متوجه این درخواست بشه و خیلی زود این تدریس در تابستان صورت بگیره ممنون از وقتی که گذاشتید
-
سلام بله بنده خودم هر دوشون رو دوست دارم منتهی الان معلوم نیست اقای موقاری چاپ کدوم کتاب رو تدریس میکنه احتمالا میگن چاپ 97 که دردی رو دوا نمیکنه به هر حال من و الایی ها منتظر بروز ترین تدریس هستیم نه تدریس قدیمی سال 96
-
سلام بله بنده خودم هر دوشون رو دوست دارم منتهی الان معلوم نیست اقای موقاری چاپ کدوم کتاب رو تدریس میکنه احتمالا میگن چاپ 97 که دردی رو دوا نمیکنه به هر حال من و الایی ها منتظر بروز ترین تدریس هستیم نه تدریس قدیمی سال 96
azam shahri در ابراز علاقه استاد امینی راد برای تدریس زیست شناسی دهم با کتاب جدید گفته است:
این کتابای جدید فقط حذفیات داشتن و مطالب حذف شده
درضمن اگه تدریس سال قبل رو هم ببینید به اطلاعات عمومیتون اضافه میشه
اینم بگم یه سری نکات سالهای قبل برای چاب امسال حذف شدن که خیلیم مهم بودن اما میدونید برا چی حذف شدن؟چون مفهومی بودن و خیلی نکات سختی بودن و تو کنکور سال جدید هم حتما ازشون سوال میاد
فقط خواستم بگم تدریس اضافی هم اینجاش خوبه
درضمن خود اقای موقاری گفتن که جلسه جبرانی میزارن تو این تابستون که بخش هایی از کتاب که خیلی تغییر داشته مثل بخش حشرات و....جبران شه برامون -
خیلی ممنون از شما دوست الایی عزیز
-
این پست پاک شده!