قلم چی یا گاج؟ چرا؟ مسئله این است ......🤨🤔😏
-
سلام به آلایی های عزیز
برا کسی که امسال میخواد دوازدهم رو بخونه کدوم آزمون رو پیشنهاد میکنید؟ قلم چی یا گاج؟ چرا؟ -
اتفاقا ازمون های دوازدهم گاج رو که با قلمچی مقایسه میکردم به ویژه این طرف عید دیدم که سطح گاج توی دروس عربی زبان فیزیک شیمی بالا تر از قلمچیه
-
سلام به آلایی های عزیز
برا کسی که امسال میخواد دوازدهم رو بخونه کدوم آزمون رو پیشنهاد میکنید؟ قلم چی یا گاج؟ چرا؟@mahta-kamali در قلم چی یا گاج؟ چرا؟ مسئله این است ......🤨🤔😏 گفته است:
سلام به آلایی های عزیز
برا کسی که امسال میخواد دوازدهم رو بخونه کدوم آزمون رو پیشنهاد میکنید؟ قلم چی یا گاج؟ چرا؟شما قلمچی ثبت نام کن اما برای حل نمونه تست روز قبل ازمونت ّرو سایت کنکور اونجا ازمونای گاج رو دانلود کن و حل کن
-
اتفاقا ازمون های دوازدهم گاج رو که با قلمچی مقایسه میکردم به ویژه این طرف عید دیدم که سطح گاج توی دروس عربی زبان فیزیک شیمی بالا تر از قلمچیه
به سان خورشید راستش تو شیمی گاج از حذفیات هم میدن البته منآزمونای قلم چی ندیدم
عربیش واقعا خیلی سخته -
@mahta-kamali در قلم چی یا گاج؟ چرا؟ مسئله این است ......🤨🤔😏 گفته است:
سلام به آلایی های عزیز
برا کسی که امسال میخواد دوازدهم رو بخونه کدوم آزمون رو پیشنهاد میکنید؟ قلم چی یا گاج؟ چرا؟شما قلمچی ثبت نام کن اما برای حل نمونه تست روز قبل ازمونت ّرو سایت کنکور اونجا ازمونای گاج رو دانلود کن و حل کن
به سان خورشید خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون
-
من ورود به دوازدهم نیستم ولی معلممون میگفت قلم چی برای پایه دوازدهم چون هم سخت تره هم سطحش از کنکور بالاتره و گاج بیشتر به درد پایه یازدهم میخوره که با نحوه تست زدن اشنا بشن
-
عربیش واقعا خیلی سخته@mahta-kamali در قلم چی یا گاج؟ چرا؟ مسئله این است ......🤨🤔😏 گفته است:
عربیش واقعا خیلی سختهبله توی گاج اومده بود.
عربی گاج به درد اونایی میخوره که میخوان درصد بالا بزنن.
قلمچی از حذفیات نداده بود یعنی بخش مجزا داشت. -
عربیش واقعا خیلی سختهبله توی گاج اومده بود.
عربی گاج به درد اونایی میخوره که میخوان درصد بالا بزنن.
قلمچی از حذفیات نداده بود یعنی بخش مجزا داشت.به سان خورشید برا یازدهم گاج ثبت نام کرده بودم ولی چون شرکت کنندش خیلی خیلی کم بود نمیشد از روی رتبه قضاوت کرد که نسبت به رقبا در چه سطحی قرار دارم
الانم میترسم قلم چی ثبت نام کنم آخه خیلیا قلم چی میرن میترسم کم بیارم چون شرکت کنندش زیاده
از ی طرف هم چون قلم چی شرکت کننده زیادی داره فک میکنم اگه قلم چی ثبت نام کنم بهتر میتونم خودمو بشناسمخیلیا میگن سوالای قلم چی استاندارد نیس . یعنی چی ؟ یعنی سوالاتش در حد المپیاده؟!؟
-
به سان خورشید برا یازدهم گاج ثبت نام کرده بودم ولی چون شرکت کنندش خیلی خیلی کم بود نمیشد از روی رتبه قضاوت کرد که نسبت به رقبا در چه سطحی قرار دارم
الانم میترسم قلم چی ثبت نام کنم آخه خیلیا قلم چی میرن میترسم کم بیارم چون شرکت کنندش زیاده
از ی طرف هم چون قلم چی شرکت کننده زیادی داره فک میکنم اگه قلم چی ثبت نام کنم بهتر میتونم خودمو بشناسمخیلیا میگن سوالای قلم چی استاندارد نیس . یعنی چی ؟ یعنی سوالاتش در حد المپیاده؟!؟
به سان خورشید برا یازدهم گاج ثبت نام کرده بودم ولی چون شرکت کنندش خیلی خیلی کم بود نمیشد از روی رتبه قضاوت کرد که نسبت به رقبا در چه سطحی قرار دارم
نه بابا بعضی وقتا از گاج راحت تره.
-
شما باید سطح علمی بالا داشته باشید و الا اگر به رتبه توجه دارید اشتباه میکنید چون خواهی نخواهی هستند کسانی که تقلب میکنند
-
شما باید سطح علمی بالا داشته باشید و الا اگر به رتبه توجه دارید اشتباه میکنید چون خواهی نخواهی هستند کسانی که تقلب میکنند
به سان خورشید اره بعضیا تقلب میکنن
میگن سوالات قلم چی ی روز قبل آزمون لو میره!?! اینو دیگه نمیدونم تا چه حد درسته!! -
میگن سوالات قلم چی ی روز قبل آزمون لو میره!?! اینو دیگه نمیدونم تا چه حد درسته!! -
میگن سوالات قلم چی ی روز قبل آزمون لو میره!?! اینو دیگه نمیدونم تا چه حد درسته!!@mahta-kamali در قلم چی یا گاج؟ چرا؟ مسئله این است ......🤨🤔😏 گفته است:
میگن سوالات قلم چی ی روز قبل آزمون لو میره!?! اینو دیگه نمیدونم تا چه حد درسته!!کاملا صحیحه.
بله قلمچی این مورد رو داره -
سلام به آلایی های عزیز
برا کسی که امسال میخواد دوازدهم رو بخونه کدوم آزمون رو پیشنهاد میکنید؟ قلم چی یا گاج؟ چرا؟@mahta-kamali ببین من خودم مخالف سرسخت قلمچی بودم
ولی الان پشیمونم که چرا زودتر نرفتم!
البته زیاد ربطی به قلمچی یا گاج نداره
و مهم ترین حرفم: هر موسسه ای میخوای آزمون بدی بده، ولی حتماً بهش پایبند باش و تمام سوالاتشو بعد از آزمون تحلیل کن و هر آزمونش رو یک کنکور واقعی در نظر بگیر و براش تلاش کنرتبه 141 منطقه 3 اینو بهم گفت
-
سلام به آلایی های عزیز
برا کسی که امسال میخواد دوازدهم رو بخونه کدوم آزمون رو پیشنهاد میکنید؟ قلم چی یا گاج؟ چرا؟@mahta-kamali در مورد لو رفتن سوالات؛
سوالات سنجش، گاج، قلمچی و گزینه 2 همگی قبل از آزمون لو میرن دیدم که میگم
مورد بعدی هم اینه که تعداد متقلبانی که بخوان یه اثر هنگفت و فیک توی رتبه ها بذارن کمه
شما بهتره فقط روی درصد های خودت تمرکز داشته باشی و فقط سعیت بر بالا بردن اونها باشه
قلمچی در سال دوازدهم یه تغییر اساسی میکنه از لحاظ کیفیت سوالات و به استاندارد کنکور نزدیکتر میشهمثلا من یازدهم عربی رو 100 میزدم دوازدهم اومده رو 60-80
-
@mahta-kamali ببین من خودم مخالف سرسخت قلمچی بودم
ولی الان پشیمونم که چرا زودتر نرفتم!
البته زیاد ربطی به قلمچی یا گاج نداره
و مهم ترین حرفم: هر موسسه ای میخوای آزمون بدی بده، ولی حتماً بهش پایبند باش و تمام سوالاتشو بعد از آزمون تحلیل کن و هر آزمونش رو یک کنکور واقعی در نظر بگیر و براش تلاش کنرتبه 141 منطقه 3 اینو بهم گفت
reza_12tajrobi خیلی ممنون از راهنماییتون
-
هیچ کدوم. گزینه دو.
-
هیچ کدوم. گزینه دو.
Amin-Mehraji میشه لطفا یکم توضیح بدین چرا گزینه دو بهتره؟
-
Amin-Mehraji میشه لطفا یکم توضیح بدین چرا گزینه دو بهتره؟
@mahta-kamali
چون سوالاش به کنکور نزدیک تره والکی سخت نیست. شما تست های قلم چی مثلا تو زیست رو ببینید ، گزینه های طولانی با صورت سوال طولانی تر، سوالات شمارشی بیش از حد استاندارد و متعارف کنکور و...
تو گزینه 2 وقتی برای آزمون هاش ثبت نام میکنید همزمان در کلی از آپشن هایی که توی سایتش هم قرار داده انگار ثبت نام کردید و میتونید استفاده کنید، مثل طراحی آزمون برای خودتون، یا اینکه خود گزینه دو پنج شنبه قبل آزمون هم یه پیش آزمون تو سایت میذاره واسه اینکه خودتونو واسه آزمون فرداش آماده کنید.
چون متقاضیش کمتره ، در سطح وسیعی سوالاش لو نمیره. لو هم بره بازم چون متقاضیش کمتره دوستان فعال در عرصه تقلب براش کلید نمیذارن، لذا نسبت به بقیه سالم تره.
حالا شاید بگید اگه متقاضیش کمتره چرا توش شرکت کنیم؟ جواب منم اینه که درسته شما بین داوطلب های گزینه2 مقایسه میشید ولی گزینه2 یه کارنامه ی مقایسه ای در قیاس با داوطلبان کنکور پارسال هم به شما میده.
حالا جالبیش اینه که خودم امسال رفتم قلمچی :)))))))))) واسه اینکه برنامه آزمون های گزینه2 به کلاس هایی من میرفتم نمیخورد