استاد پویان نظر یا ااستاد گودرزی؟
-
سلام رفقا
ببخشید شما با کدوم استاد بهتر شیمی دهم رو خوندید و یاد گرفتید؟ -
Mono ولی متاسفانه با وجود علاقه ای که میدونم نسبت به آقای صنیعی داری، مجبوریم که با آقای پویان نظر کار کنیم . چرا؟ زیرا ایشان یازدهم رو از وسط درس 1 رها نوموده اند و آقای پویان نظر خط به خط کتاب کار میکنن
آقای پویان نظر طراح سوالات کانون قلمچی هستن... -
Mono ولی متاسفانه با وجود علاقه ای که میدونم نسبت به آقای صنیعی داری، مجبوریم که با آقای پویان نظر کار کنیم . چرا؟ زیرا ایشان یازدهم رو از وسط درس 1 رها نوموده اند و آقای پویان نظر خط به خط کتاب کار میکنن
سلام رفقا
ببخشید شما با کدوم استاد بهتر شیمی دهم رو خوندید و یاد گرفتید؟Ali Karimi 1 سلام. اگه واقعا با کتاب کمک درسی ارتباط برقرار نکردی برو سراغ فیلم. از دبیرای شیمی آلا به نظرم صنیعی بهترینه. پویان نظر که واقعا در سطح تشریحی مدرسه هست.اقای گودرزی رو هم ندیدم .
-
سلام رفقا
ببخشید شما با کدوم استاد بهتر شیمی دهم رو خوندید و یاد گرفتید؟Ali Karimi 1 در استاد پویان نظر یا ااستاد گودرزی؟ گفته است:
سلام رفقا
ببخشید شما با کدوم استاد بهتر شیمی دهم رو خوندید و یاد گرفتید؟من تدریس هر سه استاد و دیدم با استاد گودرزی و پویان نظرم همایش برداشتم بنظرم استاد پویان نظر فوق العادن مخصوصا برای محاسباتیا و استاد گودرزیم عالین
-
سلام رفقا
ببخشید شما با کدوم استاد بهتر شیمی دهم رو خوندید و یاد گرفتید؟Ali Karimi 1 در استاد پویان نظر یا ااستاد گودرزی؟ گفته است:
سلام رفقا
ببخشید شما با کدوم استاد بهتر شیمی دهم رو خوندید و یاد گرفتید؟من که با آقای معینی و صنیعی نتونستم ارتباط برقرار کنم آخرش تصمیم گرفتم با آقای گودرزی یا پویان نظر جلو برم.اخرش تصمیم گرفتم با آقای گودرزی جلو برم چون هدفم حل سوالای سخت بود.اقای پویان نظر برای امتحان ها خوبن ولی آقای گودرزی برای تست خیلی عالین ولی من پیشنهاد می کنم با آقای گودرزی جلو برین و حتما کتاب نشر الگوی تست رو تهیه کنین و با ایشون جلو برین.از فرصت استفاده کنین چون آقای گودرزی فقط دهم رو تدریس کردن.اما در کل هر دو معلم تک به تک کتاب رو و حتی فرا تر رو تدریس می کنن.
-
فک میکنم استاد پویان نظر بیشتر تشریحی کار میکنن و تستی استاد گودرزی
که خداروشکر صفر تا صد یازدهم استاد گودرزی شروع شده