پرسش پاسخ زیست
-
-
zo در پرسش پاسخ زیست گفته است:
my name
سلام کسی سوال ۱۲۷ رو میتونه توضیح بده -
سلام
از اونجایی ک من خیلی پیش میاد موقع درس خوندن و ب ویژه زیست کلی سوال برام ایجاد میشه تصمیم گرفتم هرچی سوال زیست برام پیش اوند بیام و تو این تاپیک مطرحش کنم تا هم سوالا همگی ی جا باشه و شلخته نباشه و هم انجمن شلوغ پلوغ نشه
شما هم میتونید هر سوال زیستی ک داشتین همین جا مطرحش کنیناگ خودم بلد بودم ک جواب میدم اگر هم ن با بجه ها و همیار ها همفکری میکنیم
-
my name
سلام من اینو از رو توضیحات اقای امینی دوسال پیش نوشتم زیست دوازدهمه دوخط اخر سلولای حباب مانند چیه؟zo سلام فکر کنم (آن)
-
zo سلام فکر کنم (آن)
-
my name
سلام من اینو از رو توضیحات اقای امینی دوسال پیش نوشتم زیست دوازدهمه دوخط اخر سلولای حباب مانند چیه؟ -
سلام
از اونجایی ک من خیلی پیش میاد موقع درس خوندن و ب ویژه زیست کلی سوال برام ایجاد میشه تصمیم گرفتم هرچی سوال زیست برام پیش اوند بیام و تو این تاپیک مطرحش کنم تا هم سوالا همگی ی جا باشه و شلخته نباشه و هم انجمن شلوغ پلوغ نشه
شما هم میتونید هر سوال زیستی ک داشتین همین جا مطرحش کنیناگ خودم بلد بودم ک جواب میدم اگر هم ن با بجه ها و همیار ها همفکری میکنیم
-
my name
ایا برای تولید ۱ مولکول گلوکز باید ۲بار چرخه تکرار بشه؟
و اینک
نوشته ی آبیو کسیمیتونه توضیح بده
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاءzo در پرسش پاسخ زیست گفته است:
my name
ایا برای تولید ۱ مولکول گلوکز باید ۲بار چرخه تکرار بشه؟
و اینک
نوشته ی آبیو کسیمیتونه توضیح بده
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاءوقتی فتوسیستم 2 الکترونش رو میفرسته ک به فتوسیستم1 بره و کمبود الکترونشو جبران کنه , این الکترون باید از زنجیره انتقال الکترون اول بگذره. توی این زنجیره یه پمپ انتقال H+ هس ک به انرژی نیاز داره و این انرژی از الکترون خارج شده از فتوسیستم 2 تامین میشه
H+ ک وارد تیلاکویید شده از آنزیم atpساز رد میشه و atp ساخته میشه -
mj323 در پرسش پاسخ زیست گفته است:
تار ماهیچه کند هم میتونه به تار تند تبدیل شه؟؟
اینو تاحالا نشنیدیم ولی تبدیل شه که چی بشه !
یکم غیر منطقیه از نظرم حالا مگه اینکه تو بدن مشکلی پیش بیاد -
یکم غیر منطقیه از نظرم حالا مگه اینکه تو بدن مشکلی پیش بیاد -
یکم غیر منطقیه از نظرم حالا مگه اینکه تو بدن مشکلی پیش بیادHesam Mohammadi اگه یکی از حالت عادی زندگیش شروع کنه به انجام ورزشهای سرعتی فک کنم بشه
-
بله.
افرادی که ورزش انجام نمیدن و تنبلی میکنن بیان ژن مربوط به هموگلوبین کمتر میشه