دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
جوابگویی سوالات شما
-
Miss.Joker دقیق منظورتونو متوجه نشدم!!؟؟
ولی اینطوری که وقتی از فضای داخلی روده به یاخته پرز میرع از یک غشا عبور میکنه(از دو لایه فسفولیپیدی)+از یاخته پرز میخواد به مایع بین سلولی بره هم از یک غشا عبود میکنه(بازم دولایه فسفولیپیدی)+حالا از مایع بین سلولی برع به یاخته دیواره رگ خونی بازم یک لایه غشا(و مسلما بازم دولایه فسفولیپید)+از یاخته دیواره رگ خارج شه بره داخل خود خون هم یک غشا(دولایه فسفولیپیدی)=حالا تا اینجا شد چهار تا غشا عبور کرده و هشتا هم فسفولیپیدی -
Mahan Xodayi خب منم همینو گفتم
-
Miss.Joker گفتم کع منظورتونو متوجه نشدم...
-
Mahan Xodayi منظور سوال؟
بطور کلی جایگاه ورودی غذای کامل گوارش یافته در ملخ کجاس؟؟
بنظر من چون گفته جایگاه ورودی یعنی بعد اینکه گوارشش در کیسه های معده تموم و کامل شدع کجا وارد میشع؟که میشه معده ولی خودش کیسه های معده رو در نظر گرفته!!!!!خب اون موقع پس وون کلمه ورودی چی میگع؟ -
بنظرتون این جمله درسته یا نع
قسمتی از معده گاو که معده اصلی است،انزیم های گوارش خود جانور گوارش شیمیایی سلولاز را شروع میکنند!؟؟؟ -
Mahan Xodayi غلطه اولا ک سلولاز گوارش میکروبی پیدا میکنه اونم ن توی شیردان (معده ی اصلی ) توی سیرابی
بعدشم اینکه توی سیرابی آنزیمای تجزیه ی سلولازو خود گاو نمیسازه باکتریهایی ک اونجان میسازنش -
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
mahsa26 منم میگم غلطه ولی گفته درستع برا درستیش دلیل میخوام....!؟
اگر اشتباه نکنم تو کتاب نشر الگو گفته گاو دونوع گوارش سلولز داره یکی میکروبی یکیم با آنزیم های خود گاو که توی سیرابی و حتی نگاری از نوع میکروبیه ولی معده اصلی گاو ( شیردان) اولین جایی که آنزیم های خود جانور(گاو) گوارش سلولز رو شروع میکنن
یعنی قبل از اونم سلولز گوارش پیدا کرده ولی از نوع میکروبی بوده و اولین جایی که گوارش آنزیمی داره شیردان گاوه -
@sabiow-zre ممنون بابت توضیحتون
-
-
سلام ببخشید تو شکل کتاب صفحه 25 لایه های مختلف ماهیچه ای معده با عکس لایه های لوله گوارش درست نمی خونه مثلا اونجا از بیرون به درون طولی به حلقویه ولی تو معده از بیرون به درون مورب حلقوی و طولیه
واقعاچرا؟ -
mahsa26 در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H منظورتون چیه؟با اجازتون فیک نیس اکانتم
شرمنده اطلاع ندادم بهتون برا اکانت زدنباشه عزیز
حالا چرا ناراحت میشین؟ :|
دیدم خیلیا اینجا فیک دارن. گفتم شاید شما هم چند اکانته باشید
دشمنتون شرمنده :)) -
fatemeh ganj عکس درسته که
طولی خارجی بعد حلقوی و مورب داخلیه کلا -
Miss.Joker نه تو عکس طولی رو داخلیه نشون میده
-
fatemeh ganj کتاب ما درسته ک داخل معده زده مورب
-
Miss.Joker مگه کلاس چندمین
-
fatemeh ganj چاپ ۹۸
دهم -
Miss.Joker اهان پس برا شما درستش کردن اوکی مرسی
-
fatemeh ganj خواهش میکنم
-
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H سلام....
ی مونومر برای جذب شدن به خون چن بار از غشای سلول عبور میکنه!؟میدونم غشا دو لایه فسفولیپیدو اینا..
هیچ خب ببینید دوبار از غشای یاخته پرز یبارم از غشای رگ!؟ ولی سوال گفته چهاربار!؟؟؟؟سوالی که پرسیدین عینا تو میکرو درباره ورود گازهای تنفسی از فضای درون حبابک به درون گلبول قرمز پرسیده شده
دو نکته نکته وجود داره تو این سوال
- غشای پایه هم نوعی غشا هست
بستگی به صورت سوال داره که بگه غشای یاخته ای یا به هر طریقی اشاره کنه منظور همینه
چون شما فرمودین غشای سلول، میشه فهمید منظور همون غشای یاخته ای بوده و غشای پایه رو حساب نمیکنیم - صورت سوال مشکل داره. باید مشخص کنه منظورش جذب در کجاست. اگه در لوله گوارش منظورش باشه، جذب بعضی مواد مثل قرص های زیر زبانی در دهان هست که بافت پوششی سنگفرشی چند لایه داریم و یه مونومر از غشای چندین لایه بافت پوششی سنگفرشی عبور میکنه تا به محیط داخلی وارد بشه. پس سوال رو به دو صورت زیر اصلاح میکنم
الف) یه مونومر برای جذب شدن در روده یا معده و ورود به خون، از چند غشای سلولی عبور میکنه؟
ب) یه مونومر برای جذب شدن در لوله گوارش و ورود به خون، حداقل از چند غشای سلولی عبور میکنه؟ (با توجه به کلمه حداقل، میشه فهمید منظور جذب در روده و معده هست چون بافت پوششیشون برخلاف دهان، یک لایه ای هست)
- ضمنا اگه سوال میگفت حداقل از چند لایه غشا عبور میکند اونوقت عددش متفاوت میشد با اینکه بگه از چند غشا عبور میکند. دلیلش هم اینه هر غشا دو لایه ای هست
با توجه به توضیحاتی که دادم و صورت سوال های اصلاح شده، تعداد غشاهای حداقلی یه مونومر برای ورود به خون از فضای درونی لوله گوارش به این ترتیب میشه:
- ورود از فضای درونی لوله گوارش به یاخته استوانه ای یک لایه ای روده یا معده (یک غشای دو لایه ای)
- ورود از فضای درونی یاخته استوانه ای به محیط داخلی (یک غشای دو لایه ای)
- ورود از محیط داخلی به فضای درونی یاخته پوششی دیواره مویرگ (یک غشای دو لایه ای)
- ورود از فضای درونی یاخته پوششی دیواره مویرگ به ماده زمینه ای خون (یک غشای دو لایه ای)
جوابش میشه 4 غشای سلولی و 8 لایه فسفولیپیدی غشایی
- غشای پایه هم نوعی غشا هست