مایع بخش حلزونی و مجاری نیم دایره گوش
-
سلام
با توجه به اینکه مجاری نیم دایره ای به بخش حلزونی گوش متصل هستش، آیا مایع بخش حلزونی گوش با مایع مجاری نیم دایره ای ارتباط مستقیم داره؟
و میشه گفت مایع مجاری نیم دایره ای و حلزونی هر دو از یک نوع هستن و منشا یکسانی دارن؟
آیا اتصال مجاری نیم دایره به بخش حلزونی گوش علت خاصی داشته یعنی با هم در ارتباط هستن؟@راهنما
-
@mahta-kamali در مایع بخش حلزونی و مجاری نیم دایره گوش گفته است:
سلام
با توجه به اینکه مجاری نیم دایره ای به بخش حلزونی گوش متصل هستش، آیا مایع بخش حلزونی گوش با مایع مجاری نیم دایره ای ارتباط مستقیم داره؟
و میشه گفت مایع مجاری نیم دایره ای و حلزونی هر دو از یک نوع هستن و منشا یکسانی دارن؟
آیا اتصال مجاری نیم دایره به بخش حلزونی گوش علت خاصی داشته یعنی با هم در ارتباط هستن؟@راهنما
سلام این مواردی که گفتین توی کتاب درسی اشاراتی نداشته با این حال شاید دوستان بلد باشن.
romisa @راهنما @رتبه-های-انجمن-آلاء @تجربیا @همیار -
ممنون میشم راهنماییم کنین
@راهنما
-
mahta naji تجربی دوازدهمreplied to به سان خورشید on ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط mahta naji انجام شده
به سان خورشید پس نیازی نیس جواب های این سوالارو بلد باشم؟!!
-
به سان خورشید
ما ترم بعد بلوک حواس رو میخونیم -
-
دوستان اگه سوالام زیاد خارج از کتابه و نیازی نیس جواب هاشونو بدونم من معذرت میخوام
-
@mahta-kamali نه عزیزم جواب میگیری فقط یکم حجم سوالا زیاده یکم طول میکشه بخوان پاسخ بدن صبر کنید
-
@mahta-kamali
سلام در حد کنکور نیست و در کنکور سوال نمیاد .
1-بله باهم در ارتباط هستن
جنسشون مشابه مایع مغزی نخاعی هستش و از مویرگ ها منشا میگیرن. -
mehranmirzaei خیلی ممنون از راهنماییتون
-
@mahta-kamali
خواهش میکنم -
romisa در مایع بخش حلزونی و مجاری نیم دایره گوش گفته است:
به سان خورشید
ما ترم بعد بلوک حواس رو میخونیماَی بابا
-
mehranmirzaei در مایع بخش حلزونی و مجاری نیم دایره گوش گفته است:
@mahta-kamali
سلام در حد کنکور نیست و در کنکور سوال نمیاد .
1-بله باهم در ارتباط هستن
جنسشون مشابه مایع مغزی نخاعی هستش و از مویرگ ها منشا میگیرن.یعنی از پلاسما نشات میگیره؟
-
به سان خورشید بله
-
-
یه جمله کلی هست که میگه
همه ی مایعات بدن به نحوی از پلاسما منشا میگیرن
این جمله رو بنظرم بلد باشین چون خیلی از جاهایی که من دیدم جواب داده امید وارم برا شما هممفید باشه -
به سان خورشید
خواهش میکنم
3/17