درست یا نادرست ؟ چرا؟مسئله این است .....![✍ ✍](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/270d.png?v=e186a2413c5)
-
@تجربیا
5-در ماهی قرمز عصب بینایی از پایین به لوب بینایی متصل است .
6-مژک های گیرنده های شنوایی همانند مژک های گیرنده های بخش تعادلی مختلف الاندازه است.
7-عصب موجود در کانال خط جانبی ماهی ، پیام حسی خود را به دستگاه عصبی مرکزی میبرند.
8-کمبود اکسیژن در ماهیچه ها میتواند منجر به تحریک گیرنده های درد شود. -
@تجربیا
6-مژک های گیرنده های شنوایی همانند مژک های گیرنده های بخش تعادلی مختلف الاندازه است.
7-عصب موجود در کانال خط جانبی ماهی ، پیام حسی خود را به دستگاه عصبی مرکزی میبرند.
8-کمبود اکسیژن در ماهیچه ها میتواند منجر به تحریک گیرنده های درد شود.mehranmirzaei در درست یا نادرست ؟ چرا؟مسئله این است .....
گفته است:
@تجربیا
8-کمبود اکسیژن در ماهیچه ها میتواند منجر به تحریک گیرنده های درد شود.۵ درسته :طبق شکل کتاب
۶ غلط :طبق شکل کتاب
۷ درسته : بازم بر طبق متن کتاب
۸ درسته چون کمبود اکسیژن بافت تنفس بی هوازی بشه که در نتیجه لاکتیک اسید تولید میشه که یکی از عواملی هست که گیرنده درد رو تحریک میکنه -
@تجربیا
8-کمبود اکسیژن در ماهیچه ها میتواند منجر به تحریک گیرنده های درد شود.mehranmirzaei پنجمی فک کنم درسته دیگه
6 فک کنم غلطه مژکهای گیرنده شنوایی اندازشون یکسانه
7 باید درست باشه دیگه
8 درسته تولید لاکتیک اسید در اثر تنفس غیرهوازی و تحریک گیرنده درد -
@تجربیا
8-کمبود اکسیژن در ماهیچه ها میتواند منجر به تحریک گیرنده های درد شود.mehranmirzaei البته روی 8 قطعی نمیشه گفت ولی چون گفته میتواند میشه ک ماهیچه اسکلتی رو درنظر بگیریم
-
@تجربیا
8-کمبود اکسیژن در ماهیچه ها میتواند منجر به تحریک گیرنده های درد شود.mehranmirzaei
پنج فک کنم غلطه آخه از نظر من از بالا وصل شده نه پایین
شش هم فک کنم غلطه آخه شنوایی ها کوچیک و بزرگ دارن
هفت هم فکر کنم غلطه
چون سیناپس میده با نورون حسی
هشت مطمئنم درستهچون تخمیر رخ میده و لاکتیک اسید تولید میشه
-
@تجربیا
8-کمبود اکسیژن در ماهیچه ها میتواند منجر به تحریک گیرنده های درد شود.چرا اینا اینقدر سختن
-
@تجربیا
8-کمبود اکسیژن در ماهیچه ها میتواند منجر به تحریک گیرنده های درد شود.mehranmirzaei
@تجربیا
5-درست :شکل کتاب
6-نادرست :گیرنده های درون خط جانبی و حس تعادلی گوش انسان ، مژک های مختلف الاندازه ولی گیرنده های موجود در بخش شنوایی مژک های هم اندازه دارد.
7-نادرست:عصب در کانال نیست بلکه طبق شکل کتاب در زیر کانال خطه جانبیه (دام داشت)
8-درست :کمبود O2 منجر به تخمیر لاکتیکی و تولید اسید لاکتیک و در نتیجه تحریک گیرنده های درد میشه -
دریا دریایی لایک
-
چرا اینا اینقدر سختن
دریا دریایی
شکلای کتاب رو خوب توجه کن -
Pinar F
7 غلطهزیرا تو کانال نیست
زیرشه -
Pinar F
7 غلطهزیرا تو کانال نیست
زیرشهAbolfazl Mehrabi آفرین
-
دریا دریایی
شکلای کتاب رو خوب توجه کنmehranmirzaei در درست یا نادرست ؟ چرا؟مسئله این است .....
گفته است:
دریا دریایی
شکلای کتاب رو خوب توجه کنوالا به نظر من این از بالا وصل شده
-
mehranmirzaei
پنج فک کنم غلطه آخه از نظر من از بالا وصل شده نه پایین
شش هم فک کنم غلطه آخه شنوایی ها کوچیک و بزرگ دارن
هفت هم فکر کنم غلطه
چون سیناپس میده با نورون حسی
هشت مطمئنم درستهچون تخمیر رخ میده و لاکتیک اسید تولید میشه
دریا دریایی نه دیگه ازپایینه
وقتی لوب بالا هست و عصب پایین
یعنی عصب از پایین اومده دیگه -
دریا دریایی نه
-
mehranmirzaei
من که نتم قطع شد به این جمله ها نرسیدمولی انصافا عالی بود مخصوصا اون کانال خط جانبی
-
دریا دریایی نه