دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
جوابگویی سوالات شما
-
r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
من یه تضادی در ذهنم شکل گرفته است .
وقتی ما می گوییم گلیکوپروتئین یعنی قند + پروتئین . خب تا اینجا تکلیف پروتئین معلومه و می ماند قند یا همان کربوهیدرات
دبیر زیست ما گفته : زمانی که هر نوع از کربوهیدرات ها با پروتئین پیوند دهند ، گلیکو پروتئین بوجود می آید . از طرفی در کتاب تست خودم گفته شده : هرگاه گلوکزی با پروتئین پیوند دهد گلیکو پروتئین بوجود می آید
آقای موقاری هم گلیکو پروتئین را متشکل از گلیکوژن و پروتئین می دانند .
الان دقیقا منظور " گلیکو " در کلمه گلیکوپروتئین چیست ؟؟؟درود بر شما
آری دریافتم. فی الحال پاسخ میدهم:
در سطح کنکور، منظور از گلیکوپروتئین ترکیب کربوهیدرات و پروتئین است و علم بر این که چه نوع کربوهیدراتی را میگوییم بر شما واجب نیست
باشد که خداوند عزوجل شما را در پناه خویش نگاه دارد -
nima H از پاسخ شما بسیار متشکرم .
در مورد لیپوپروتئین هم بنده همین مشکل را دارم . آیا نوع لیپید در قسمت " لیپو " مهم است ؟سوال به جایی است. استدعا نموده بنده حقیر را از تراوش های ذهنی و علمی خویش بهره مند سازید. ما را اندک علمی است که امید داریم یارای یاری شما باشد
خیر. بر شما واجب است بدانید لیپوپروتئین ترکیب لیپید و پروتئین است. ما عدا ذلک، زائد عن الحاجه میباشد چرا که خارج از کتاب درسی است -
nima H جسارت بنده را به بزرگواری خود ببخشایید اما آیا امکان دارد کلمه " گلیکو " فقط به یک نوع از کربوهیدرات ها اشاره کند ؟
باشد که خداوند متعال ما را مورد مرحمت خویش قرار دهد
آری اما در حد کتاب درسی نیست -
سلام ی سوال داشتم
آیا گویچه قرمز هم تنفس سلولی داره یا نه؟ -
Negin Bagheri تنفس سلولی در میتوکندری هم انجام میشود...وچون گلبول قرمز هسته و بیشتر اندامک هلیش را از دست داده نه همه اندامک هاشو پس میتونه انجام بپذیرع
-
Negin Bagheri در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام ی سوال داشتم
آیا گویچه قرمز هم تنفس سلولی داره یا نه؟سلام
بله تنفس سلولی داره ولی بحث سر نوع تنفسه که درحد کنکور چون بیشتر اندامک ها رو از دست میده از نوع بی هوازی(تخمیری) هستش -
@sabiow-zre البته اگه با اطمینان بشع گفت میتوکندی شو از دست دادع....
-
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
@sabiow-zre البته اگه با اطمینان بشع گفت میتوکندی شو از دست دادع....
یکی از مشکلات من همینه:)
که تو کتاب گفنه بیشتر اندامک ها رو از دست میده نه همه رو پس ممکنه تعداد خیلی کمی میتوکندری باقی بمونه که اون موقع میشه هوازی. -
@sabiow-zre و این ینی اینکه با قاطعیت نمیتونیم بگیم تنفس هوازیع یا بی هوازی!!!
-
Mahan Xodayi
من تو یک تاپیک دیگه که یک نفر همین سوال رو پرسیده بود همین چیزی که شما میگی رو گفتم منتها یکی دیگه جوابم و داد که برای گلبول قرمز باید بی هوازی درنظر بگیریم:)))) -
@sabiow-zre منم تو کمک اموزشی ها خوندم که گلبول قرمز و بی هوازی درنظر میگیرن ولی از طرفی اینم دیدم که با قید همراه میشع و با قاطعیت در مورد نوع تنفسش سحبت نمیکنع...
-
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
@sabiow-zre منم تو کمک اموزشی ها خوندم که گلبول قرمز و بی هوازی درنظر میگیرن ولی از طرفی اینم دیدم که با قید همراه میشع و با قاطعیت در مورد نوع تنفسش سحبت نمیکنع...
نظر خود منم همینه که نمیشه قاطعانه گفت ولی خب جواب اون دوستمون به شک انداختم
-
nima H در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام میشه بگید این جملات درسته یا غلط اگه میشه با علت بگید .
در مشیمیه چشم سیاهرگ وجود ندارد.
در بخش های مختلف چشم ( عنبیه و مشیمیه و شبکیه دارای رنگدانه می باشند ولی فقط در عنبیه و یاخته های مخروطی شبکیه رنگدانه ها رنگین میباشند .
در لایه میانی چشم هم گیرنده های نوری داریم. -
-
-
@sabiow-zre ممنون