کمک کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
سلام دوستان این رو روش حلشو توضیح بدید و دقیق هم بگید qچی هست چکارس ممنونتونم خیر ببینید -
سلام دوستان این رو روش حلشو توضیح بدید و دقیق هم بگید qچی هست چکارس ممنونتونم خیر ببینیدhossin 404
سلام. ما میدونیم که هر الکترون به اندازه 1.6 ضربدر ده به توان منفی 19 کولن بار داره. بنابراین هر چقدر الکترون که از جسم به جسم دیگه منتقل بشه. جسمی که الکترون گرفته به اندازه (q = تعداد الکترون ضربدر بار هر الکترون) بار منفی بهش اضافه میشه.
درضم کامپیوترت از این قدیمیاست که این سیستم عامل رو نصب کردی؟ -
hossin 404
سلام. ما میدونیم که هر الکترون به اندازه 1.6 ضربدر ده به توان منفی 19 کولن بار داره. بنابراین هر چقدر الکترون که از جسم به جسم دیگه منتقل بشه. جسمی که الکترون گرفته به اندازه (q = تعداد الکترون ضربدر بار هر الکترون) بار منفی بهش اضافه میشه.
درضم کامپیوترت از این قدیمیاست که این سیستم عامل رو نصب کردی؟ -
سلام دوستان این رو روش حلشو توضیح بدید و دقیق هم بگید qچی هست چکارس ممنونتونم خیر ببینیدhossin 404 اینم روش من qروهم که به خوبی دوست عزیزمون توضیح دادن
-
hossin 404
درضم کامپیوترت از این قدیمیاست که این سیستم عامل رو نصب کردی؟Laynad ای خیر از جوونی پر برکتت ببینی ممنونم سیستمم زیاد قدیمی نیست زیادم جدید نیست سیستم عامله مگه چشه
-
hossin 404 اینم روش من qروهم که به خوبی دوست عزیزمون توضیح دادن
ابوالفضل رئیسی 2 ای دست درد نکنه خیر ببینی ممنوتم
-
@Sh-E
برای چی
-
Laynad ای خیر از جوونی پر برکتت ببینی ممنونم سیستمم زیاد قدیمی نیست زیادم جدید نیست سیستم عامله مگه چشه
hossin 404 در کمک کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! گفته است:
Laynad ای خیر از جوونی پر برکتت ببینی ممنونم سیستمم زیاد قدیمی نیست زیادم جدید نیست سیستم عامله مگه چشه
خواهش میکنم.سیستم عاملت منو یاد کامپیوترم انداخت که رمش 256
. یه زمانی میخواستم رو اون این سیستم عامل رو نصب کنم حتی اینم نشد.
-
hossin 404 در کمک کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! گفته است:
خواهش میکنم