دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
جوابگویی سوالات شما
-
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H خب الان ینی نمیشع انتخاب گزینه کرد پس!¿
یاخته های نوع دوم که
nima H خب الان ینی نمیشع انتخاب گزینه کرد پس!¿
جواب رو چه گزینه ای زده؟ ۴؟
-
Hoorieh sh دقیقن منم همینو گفتم ولی یه نفرکنکوری میگفت درسته
-
سلام . ما در زیست دهم آموختیم گروهی از جانداران که مشابه هم هستند و می توانند از طریق تولید مثل زاده هایی شبیه خود با قابلیت زایا و زیستا تولید کنند؛ گونه نام دارند .
بنا بر این تعریف اگر فردی از افراد این گونه جانداری را تولید کرد که قابلیت زیستا دارد ولی زایا ندارد ، جز این گونه خواهد بود یا خیر ؟ -
r sh خب ببینید اگه این زایا نبودن دراثر یک مشکل یاشع مثلا در انسان عقیم بودن خب در اینجا این یک مشکله و ما نمیتونیم بگیم که همه انسان ها زایا نیستن ولی اگر موجودی تمام گونه هایش فاقد قدرت تولید مثل باشن یا بعبارتی توانای تولید مثل نداشته باشن فک نکنم جزو جانداران محسوب بشع....چون توانایی تولید مثل یکی از هفت ویژگی موجدیت یا شناختن جانداران را ندارد؛/
-
Mahan Xodayi ممنون از توضیحات تون .کاملا متوجه شدم .
-
nima H و چرا اون وخ ماده مخاطی رو رد کردین؟
صورت سوال مشکل داره. اینطور اصلاح میکنم
بافت مقابل (اشاره به شکل) که در دیواره حبابک ها دیده میشود امکان ندارد در هیچ جای بدن ....... را تولید کند و نقش این ماده ......... است -
Mono در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H سلام ببخشید این جمله درسته یا غلط؟
"همه جانداران یاخته هایی با کار و ساختار یکسان دارند"دوستان درست جواب دادن
به دلیل وجود (ها) اشتباهه. پروکاریوت ها تک یاخته ای هستن -
r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام . ما در زیست دهم آموختیم گروهی از جانداران که مشابه هم هستند و می توانند از طریق تولید مثل زاده هایی شبیه خود با قابلیت زایا و زیستا تولید کنند؛ گونه نام دارند .
بنا بر این تعریف اگر فردی از افراد این گونه جانداری را تولید کرد که قابلیت زیستا دارد ولی زایا ندارد ، جز این گونه خواهد بود یا خیر ؟جواب سوالتون رو وقتی به دوازدهم رسیدین پیدا میکنید
بستگی داره. گونه حاصل یه گونه جدید باشه یا نباشه. تو گفتار آخر فصل ۴ زیست دوازدهم درباره جهش در گندم میخونید که جهش ژنی میتونه منجر به ایجاد گونه جدید بشه یا نشه (الان توضیح بدم شاید گیج بشید. مفصله)
دوستان انسان عقیم مادر زادی رو مثال زدن. در این مثال، جاندار جدید هم گونه با والدین خواهد بود -
ZDM در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام آقا نیما حالتون خوبه ؟!
ببخشید من یه سوال برام پیش اومد تو مبحث گوارش اینکه در محل دفع چند تا اسفنکتر خارجی داریم ۲ تا یا ۴ تا ؟!سلام عزیز دل
مرسی شما خوبی؟
در انتهای راست روده دو اسفنکتر وجود داره. یه داخلی و یه خارجی -
r sh خب ببینید اگه این زایا نبودن دراثر یک مشکل یاشع مثلا در انسان عقیم بودن خب در اینجا این یک مشکله و ما نمیتونیم بگیم که همه انسان ها زایا نیستن ولی اگر موجودی تمام گونه هایش فاقد قدرت تولید مثل باشن یا بعبارتی توانای تولید مثل نداشته باشن فک نکنم جزو جانداران محسوب بشع....چون توانایی تولید مثل یکی از هفت ویژگی موجدیت یا شناختن جانداران را ندارد؛/
هفت ویژگی حیات که تو فصل یک بیان شده از نظر علمی مشکل داره ولی میشه اینطور توجیحش کرد که مربوط به جانداران سالم و طبیعی هست. اگرچه همین هم مشکل داره. مثلا نمیشه توجیح کرد ویروس زنده هست یا نه
یه مثال دیگه هم قاطر هست؛ با اینکه جانداره ولی همه هفت ویژگی حیات رو نداره (فاقد تولیدمثل) چون طبیعی نیست (حاصل تولید مثل الاغ و اسب) -
-
Javid در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام آقا نیما حالتون خوبه؟
ببخشید توی کیسه های حبابکی آنزیم لیزوزیم نداریم دیگه درسته؟ چون آقای موقاری توی یکی از کلیپ هاشون توی نمودار نوشتن نداریم و فک کنم به اشتباه میگن داریم!!... یخورده ب شک افتادم.سلام عزیز
مرسی شما خوبی؟
در حبابک ها و کیسه های حبابکی ماده مخاطی نداریم. در نتیجه لیزوزیم هم نداریم