انتشار تسهیل شده
-
سلام
توی کتاب میکرو نوشته انتشار یون ها با روش انتشار تسهیل شده انجام میشه ودر این روش یون ها با کمک پرو تءین های غشایی جابه جا میشه
در حالی که در انتشار تسهیل شده جابه جایی مولکول ها با پروتءین ها سراسری انجام میشهاین چجوری میشه ؟
لطفا کمکم کنید -
سلام
توی کتاب میکرو نوشته انتشار یون ها با روش انتشار تسهیل شده انجام میشه ودر این روش یون ها با کمک پرو تءین های غشایی جابه جا میشه
در حالی که در انتشار تسهیل شده جابه جایی مولکول ها با پروتءین ها سراسری انجام میشهاین چجوری میشه ؟
لطفا کمکم کنیدSana Bhz ببینید پروتین های غشا سه نوعن که تو شکل کتاب کاملا مشهودع یک نوع که پروتین های سطحی ینی دولایه که فسفولیپید داریم فقط تو یک لایش و یک طرفشع و کلا چیزی انتقال نمیدن
نوع دون هم پروتین هایی هستن که از هر دو لایه فسفولیپیدی عبور میکنه ولی داخلش تو پروع و بازم چیزی رو عبور نمیدع
اما نوع سوم مثل نوع دوم از هر دولایه فسفولیپیدی عبور کرده به عبارتی سراسریع داخلش هم تو پر نیست،و مواد رو عبور میدع...
امیدوارم متوجه شده باشین -
دوست من شما اسیر اشتباه شدید. پروتئین غشایی اونی نیست که چسبیده باشه به یه ور غشا. متوجه شدید؟
-
سلام
لطفا کمکم کنید -
دوست من شما اسیر اشتباه شدید. پروتئین غشایی اونی نیست که چسبیده باشه به یه ور غشا. متوجه شدید؟
Amin-Mehraji دوست عزیز پروتین های غشایی سه نوعن یه نوعش اتفاقا چسبیده به غشا اونم دقیقا ی ورش و دونوع دیگه کانالی ان که ی نوعش انتقالی نمیدن و نوع دیگه سراسری ناقل هستن
-
Amin-Mehraji دوست عزیز پروتین های غشایی سه نوعن یه نوعش اتفاقا چسبیده به غشا اونم دقیقا ی ورش و دونوع دیگه کانالی ان که ی نوعش انتقالی نمیدن و نوع دیگه سراسری ناقل هستن
Mahan Xodayi منم میگم اینکه چسبیده به غشا ، بهش نمیگن غشایی؛ هر سه تاش غشایی ان. اصلا خوندی من چی نوشتم؟
-
Mahan Xodayi منم میگم اینکه چسبیده به غشا ، بهش نمیگن غشایی؛ هر سه تاش غشایی ان. اصلا خوندی من چی نوشتم؟
Amin-Mehraji با استفهام نوشتین فک کردم نوشته های منو نقض میکنین!