سرجلسه کنکور
-
@آرین-Mp اره از اونا هم میشه استفاده کرد👍
-
@آرین-Mp حالا مسئولین شهر ما کلا نمیفهمن ما درباره هرچی صحبت میکنیم😂ایشالله تا روز کنکور بزرگ شن
-
@آرین-Mp اره خدا لعنت کنه موج های آبی رو😑
-
بچه ها جدی هیچ مدل خوراکی نمیذارن ببریم؟؟؟؟آخه من سر جلسه خیلی مغزم کم میاره حتما همش باید چیزای شیرین و اینا بخورم که مغزم نخوابه... الان به اون کیک و ساندیسی که اونا سر جلسه میدن هم که تو این کرونا نمیشه اعتماد کرد😕
-
بچه ها جدی هیچ مدل خوراکی نمیذارن ببریم؟؟؟؟آخه من سر جلسه خیلی مغزم کم میاره حتما همش باید چیزای شیرین و اینا بخورم که مغزم نخوابه... الان به اون کیک و ساندیسی که اونا سر جلسه میدن هم که تو این کرونا نمیشه اعتماد کرد😕
maryam111 در سرجلسه کنکور گفته است:
چرا بابا میزارن ببری
تو یه پلاستیک بزرگ پر کن ببر کسی کاری نداره فقط میگردن اونو
و اینک سعی کنید مزاحمت برا بقیه ایجاد نکنید ک هی صدای باز کردن خوراکی و اینا بیاد
من خودم بیسکوییت و آب معدنی و نخود کشمش با میوه خورد شده تو ظرف در بسته برده بودم
چنتا مداد و پاک کن هم یادتون نره
مداد ساده باشه بهتره تا اتود -
maryam111 در سرجلسه کنکور گفته است:
چرا بابا میزارن ببری
تو یه پلاستیک بزرگ پر کن ببر کسی کاری نداره فقط میگردن اونو
و اینک سعی کنید مزاحمت برا بقیه ایجاد نکنید ک هی صدای باز کردن خوراکی و اینا بیاد
من خودم بیسکوییت و آب معدنی و نخود کشمش با میوه خورد شده تو ظرف در بسته برده بودم
چنتا مداد و پاک کن هم یادتون نره
مداد ساده باشه بهتره تا اتود@nazi-salehi آها آخییش خیالم راحت شد 😂😂😂مرسی🙏♥️