ماتریس
-
-
میشه دلیلشو بگین؟
من نتونستم حل کنم
محدث -
میشه دلیلشو بگین؟
من نتونستم حل کنم
محدث@جهاد شما وقتی دستگاه را به صورت تساوی دوتا ماتریس نوشتین میومدین دوطرفا در وارون ماتریس ضرایب مجهولاتون ضرب میکردین الان وقتی ضرب کردین اون ماتریس ضرایب مجهولا برابر یک میشه و از اون طرف مقدار xوyشما معلوم میشه چون مقدار xداده میتونیم m بدست بیاریم و توی مقدار yجای گذاری کنیم
-
@جهاد شما وقتی دستگاه را به صورت تساوی دوتا ماتریس نوشتین میومدین دوطرفا در وارون ماتریس ضرایب مجهولاتون ضرب میکردین الان وقتی ضرب کردین اون ماتریس ضرایب مجهولا برابر یک میشه و از اون طرف مقدار xوyشما معلوم میشه چون مقدار xداده میتونیم m بدست بیاریم و توی مقدار yجای گذاری کنیم
این پست پاک شده! -
@جهاد شما وقتی دستگاه را به صورت تساوی دوتا ماتریس نوشتین میومدین دوطرفا در وارون ماتریس ضرایب مجهولاتون ضرب میکردین الان وقتی ضرب کردین اون ماتریس ضرایب مجهولا برابر یک میشه و از اون طرف مقدار xوyشما معلوم میشه چون مقدار xداده میتونیم m بدست بیاریم و توی مقدار yجای گذاری کنیم
اوکی الان افتاد فهمیدم
-
اوکی الان افتاد فهمیدم
-
-
-
من هموز موندم چطور ضرب ماتریس رو اینطوری اوردید
دستاورد بزرگیه -
من هموز موندم چطور ضرب ماتریس رو اینطوری اوردید
دستاورد بزرگیه -
محدث ابجی اینم یه نگاهی بنداز ممنون -
@جهاد برادر من میدونستم خو چیو باید تو ضرب کنم
واقعا یادم به ترتیبشون نبود
به نظر شمام دچار این وسواس نشین تو کنکور کند میشینمفهوما بگیرید
محدث ببخشید شما رشتتون ریاضیه؟
-
محدث ابجی اینم یه نگاهی بنداز ممنون -
محدث ببخشید شما رشتتون ریاضیه؟
-
@جهاد خب ما که وارون ماتریس ۳×۳را یاد نگرفتیم
ولی اگه دترمینان Aرا بدست بیاری بعد خود عددا معکوس کنی میشه گزینه ۴که صد درد صد اشتباهه
محدث
من از توضیحاتش چیزی نفهمیدم -
محدث
من از توضیحاتش چیزی نفهمیدم