صفر تا صد ریاضی یازدهم
-
بله یازدهم فقط اقای صدری هستن اما میتونین از حسابان اقای ثابتی هم استفاده کنین که قسمت های ۱.۲.۷.۸.۹ قابل استفاده نیستن البته اینم بگم که من تا قسمت ۲۲ رو اطلاع دارم خودتون از ۲۲ به بعد هم ی نگاه بکنین که مطلبی اضافه تدریس شد و نبینید
-
بله یازدهم فقط اقای صدری هستن اما میتونین از حسابان اقای ثابتی هم استفاده کنین که قسمت های ۱.۲.۷.۸.۹ قابل استفاده نیستن البته اینم بگم که من تا قسمت ۲۲ رو اطلاع دارم خودتون از ۲۲ به بعد هم ی نگاه بکنین که مطلبی اضافه تدریس شد و نبینید
-
Mono جالبه نمیدونستم.
پس حالا اون رو ببینم بهتره یا همون اقای صدری رو?بودجه بندی و فصل های کتاب یکی هست?چون من میخوام پیش خوانی کنم و الان معلم هم ندارم که برام رفع اشکال کنع کدوم بهتره برام? -
Mono جالبه نمیدونستم.
پس حالا اون رو ببینم بهتره یا همون اقای صدری رو?بودجه بندی و فصل های کتاب یکی هست?چون من میخوام پیش خوانی کنم و الان معلم هم ندارم که برام رفع اشکال کنع کدوم بهتره برام? -
Mono @Archer ای بابا ... شرمنده فرمودین دوستان .... اطلاعاتتون رو دوست دارم ... ببخشید . از کی کسب اطلاعات کردین؟ خخخخخ
دوست عزیز. منم مطالبی که دوستان گفتن رو تایید میکنم . هر قسمت درسی حسابان یازدهم، خودش سرفصلش رو تو قسمت توضیحاتش نوشته. با مباحث فرعی کتابتون (مباحثی که تو هر فصل تدریس شدن. نه به طور کلی ) مقایسه کن و بخون. حسابان یازدهم هرچی اضافه تر از کتاب ریاضی تجربی یازدهم داره، تو کتاب ریاضی دوازدهم قطعا بهش برمیخورین. البته . غیر از اون دنباله ها که اول درس هستن ...
موفق باشی.
-
Mono @Archer ای بابا ... شرمنده فرمودین دوستان .... اطلاعاتتون رو دوست دارم ... ببخشید . از کی کسب اطلاعات کردین؟ خخخخخ
دوست عزیز. منم مطالبی که دوستان گفتن رو تایید میکنم . هر قسمت درسی حسابان یازدهم، خودش سرفصلش رو تو قسمت توضیحاتش نوشته. با مباحث فرعی کتابتون (مباحثی که تو هر فصل تدریس شدن. نه به طور کلی ) مقایسه کن و بخون. حسابان یازدهم هرچی اضافه تر از کتاب ریاضی تجربی یازدهم داره، تو کتاب ریاضی دوازدهم قطعا بهش برمیخورین. البته . غیر از اون دنباله ها که اول درس هستن ...
موفق باشی.
@Sh-E میشه یه توضیح جزئی تر بدی؟؟
من چون میخوام پیشخوانی کنم، نمیدونم چجوری این دوتا رو تطبیق بدم؟؟؟؟؟ -
@Sh-E میشه یه توضیح جزئی تر بدی؟؟
من چون میخوام پیشخوانی کنم، نمیدونم چجوری این دوتا رو تطبیق بدم؟؟؟؟؟Hassan Mortezavi ببین. من دارم کار برنامه ریزی یه دهم به یازدهم تجربی رو انجام میدم و از اون جا که خیلی رو اینکه با آقای ثابتی کار کنه مصر بودم، این اطلاعات رو کسب کردم.
من خودم ریاضی ام . پس کتاب حسابان یازدهمم رو باز کردم و سر فصل هارو با پی دی اف کتاب ریاضی 11 تجربی تطبیق دادم . کتاب ما ریاضیا بیشتر از شما تجربیا داره. درنتیجه من مباحثی رو که دیدم تو کتاب خودمون هست ولی تو اون کتاب نیس رو علامت گذاری کردم و بعد نگاه کردم ببینم که اون مباحث شامل کدوم قسمت ها تو فیلمای حسابان میشه. بعدشم از تو برنامه ی دانش آموزم حذف کردم . تامام -
Hassan Mortezavi ببین. من دارم کار برنامه ریزی یه دهم به یازدهم تجربی رو انجام میدم و از اون جا که خیلی رو اینکه با آقای ثابتی کار کنه مصر بودم، این اطلاعات رو کسب کردم.
من خودم ریاضی ام . پس کتاب حسابان یازدهمم رو باز کردم و سر فصل هارو با پی دی اف کتاب ریاضی 11 تجربی تطبیق دادم . کتاب ما ریاضیا بیشتر از شما تجربیا داره. درنتیجه من مباحثی رو که دیدم تو کتاب خودمون هست ولی تو اون کتاب نیس رو علامت گذاری کردم و بعد نگاه کردم ببینم که اون مباحث شامل کدوم قسمت ها تو فیلمای حسابان میشه. بعدشم از تو برنامه ی دانش آموزم حذف کردم . تامام@Sh-E یعنی «تمام مباحث» ریاضی تجربی داخل حسابان یازدهم هست؟
-
@Sh-E یعنی «تمام مباحث» ریاضی تجربی داخل حسابان یازدهم هست؟
Hassan Mortezavi نه همه ش. آمار و احتمال رو که بچه های ریاضی براش جدا کتاب دارن و هندسه تون ( قسمت تالس ) رو هم ریاضیا تو دهم داخل کتاب هندسه شون میخونن. غیر اون دایره هارو میشه از هندسه 11 پیدا کرد. به هر حال من تصمیم دارم فقط موضوعات مربوط به تابع و حد و پیوستگی رو با دانش آموزم کار کنم. برای مثلثات و آمارو و احتمال هندسه ش ، تو تابستون فعلا برنامه ای با هم نداریم .
دانش آموزمو تگ میکنم . سوال خاصی بود که به نظرتون میخواین ازش بپرسین، خودش جواب میده خب ... Mono -
Hassan Mortezavi نه همه ش. آمار و احتمال رو که بچه های ریاضی براش جدا کتاب دارن و هندسه تون ( قسمت تالس ) رو هم ریاضیا تو دهم داخل کتاب هندسه شون میخونن. غیر اون دایره هارو میشه از هندسه 11 پیدا کرد. به هر حال من تصمیم دارم فقط موضوعات مربوط به تابع و حد و پیوستگی رو با دانش آموزم کار کنم. برای مثلثات و آمارو و احتمال هندسه ش ، تو تابستون فعلا برنامه ای با هم نداریم .
دانش آموزمو تگ میکنم . سوال خاصی بود که به نظرتون میخواین ازش بپرسین، خودش جواب میده خب ... Mono@Sh-E به نظر شما بخش حد و پیوستگی ریاضی تجربی با حسابان یازدهم باهم تفاوت زیادی دارن یا منم میتونم از حسابان استفاده کنم
-
@Sh-E به نظر شما بخش حد و پیوستگی ریاضی تجربی با حسابان یازدهم باهم تفاوت زیادی دارن یا منم میتونم از حسابان استفاده کنم
Mohammad Javad Mo Ja تو پیام قبلیم گفتم، الآنم میگم . هرچی تو حسابان یازدهم باشه که نسبت به ریاضی تحربی ها اضافه تر باشه، شما اونارو تو دوادهمتون میخونین . فک نمیکنم ضرری داشته باشه که کامل تر یاد بگیری ... اگه واقعا میخوای کار کنی، بیا پی ویم تا قسمت هایی که نباید بخونی رو بهت بگم ...