پوستک(گیاهی دهم)
-
@m-sina چرا خود یاخته های روپوستی پوستک ترشح میکنن و یاخته های ترشحی که تمایز یافتن ماده ای به نام کرتین برای ایجاد پوستک ترشح میکنن یه جورایی نقش کمکی دارن
-
@m-sina نه پیراپوست سلول هاش مردس پس توانایی ترشح ندارن و ما در ریشه و ساقه دو لپه ای هایه مسن پیراپوست داریم.
ولی برگ چه تک لپه ای چه دولپه ای چه مسن چه جوان پوستک و روپوست و داریم! -
@m-sina نه پیراپوست سلول هاش مردس پس توانایی ترشح ندارن و ما در ریشه و ساقه دو لپه ای هایه مسن پیراپوست داریم.
ولی برگ چه تک لپه ای چه دولپه ای چه مسن چه جوان پوستک و روپوست و داریم! -
Mono مرسی. این دولپه ای جوان و مسن که آقای موقاری جونم به این نمودار براش کشید، تو تستای نظام جدید فکر کنم جایی نداشته باشه. چون کتاب هیچ اسمی از دو لپه ای جوان و مسن به طور تخصصی که توی جونم به این نمودار بود، نبرد
-
Mono در پوستک(گیاهی دهم) گفته است:

اینو یه نگاهی بکنیناینو خودمم نوشتم ولی از اونجایی که قاطی میکنم و کتاب هم به طور تخصصی بهش نپرداخته گفتم اینو
@m-sina در پوستک(گیاهی دهم) گفته است:

اینو یه نگاهی بکنیناینو خودمم نوشتم ولی از اونجایی که قاطی میکنم و کتاب هم به طور تخصصی بهش نپرداخته گفتم اینو
اوکیه اگ سوالی بود بپرسین تا جایی که اطلاعات داشته باشم دریغ نمیکنم🙂😁
-

-

-
Mono سلام یه سوالی برام پیش اومده. کراتین و کراتینین چه فرقی دارن؟ مگه کراتین همون کراتینین نیست؟
@m-sina اینو میگم ولی داخل کتاب نیست
ماده کراتین در حالت مایع پایداری زیادی ندارد و به راحتی به ماده ای به نام کراتینین تبدیل خواهد شد. به عبارتی کراتینین ماده ایه که از تجزیه کراتین در محیطهای آبی حاصل میشود.
برای همینه که میگن کراتین و با اب و نوشابه های اسیدی خورد.