جواب بده آیفون 11پرو ببر!
-
@Dr-Arian در جواب بده آیفون 11پرو ببر! گفته است:
خوبه راه ابریشم؟
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
81Sobhan
نگاش کن آخه@nazi-salehi 😂😂
-
@Dr-Arian در جواب بده آیفون 11پرو ببر! گفته است:
خوبه راه ابریشم؟
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
81Sobhan
نگاش کن آخه -
ی سوال دیگه
درگیاهان سی چاهار ک نگهبان روزنه خوشگلم دارن اگه تثبیت کربن در نگهبانا رخ بده بازم دو مرحلع هست یا نه ؟ (طبق کتاب ک میرع تو غلاف و اینا)
مرحله اوله هس؟ -
سوال دیگه
اون عبارت ملوس " ب ندرت در سی چاهار ها تنفس نوری داریم"
همون تنفس نوری ب ندرته با کدوم آنزیم اتفاغ میوفته .آنزیم مرحلع یه یا دوع؟ -
ی سوال دیگه
درگیاهان سی چاهار ک نگهبان روزنه خوشگلم دارن اگه تثبیت کربن در نگهبانا رخ بده بازم دو مرحلع هست یا نه ؟ (طبق کتاب ک میرع تو غلاف و اینا)
مرحله اوله هس؟ -
ی سوال دیگه
مرحله اوله هس؟milad mhmdn سوال بسی جالب بود
اما استباط من از توضیح کتاب این که باید در نگهبان روزنه هم باید دو مرحله ای باشه
یعنی اول تو نگهبان روزنه اسید 4 کربنی به وجود میاد بعد میره تو غلاف آوندی برای چرخه کالوین -
سوال دیگه
همون تنفس نوری ب ندرته با کدوم آنزیم اتفاغ میوفته .آنزیم مرحلع یه یا دوع؟milad mhmdn
تنفس نوری ک همیشه با نقش اکسیژنازیه روبیسکو شروع میشه منظورت رو از انزیم مرحله یک یا دو نفهمیدم ! -
تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانشجوی-پزشکی Bio
ب سوال پایین بنگرید ی کوچول -
سوال دیگه
همون تنفس نوری ب ندرته با کدوم آنزیم اتفاغ میوفته .آنزیم مرحلع یه یا دوع؟milad mhmdn آنزیم تنفس نوری که روبیسکو هس دیگه
-
milad mhmdn
تنفس نوری ک همیشه با نقش اکسیژنازیه روبیسکو شروع میشه منظورت رو از انزیم مرحله یک یا دو نفهمیدم !@Kosar-Kelyabi
اوک -
milad mhmdn سوال بسی جالب بود
اما استباط من از توضیح کتاب این که باید در نگهبان روزنه هم باید دو مرحله ای باشه
یعنی اول تو نگهبان روزنه اسید 4 کربنی به وجود میاد بعد میره تو غلاف آوندی برای چرخه کالوین -
milad mhmdn
تنفس نوری ک همیشه با نقش اکسیژنازیه روبیسکو شروع میشه منظورت رو از انزیم مرحله یک یا دو نفهمیدم !@Kosar-Kelyabi
تو چقد هسی ؟
یکم نیس باش -
@Kosar-Kelyabi مرسی 😁😁
-
@Kosar-Kelyabi
تو چقد هسی ؟
یکم نیس باش -
@Kosar-Kelyabi هی
-
@Kosar-Kelyabi هی
milad mhmdn
هر از گاهیم: هو و اینا -
خودم از سوالای مسخرع خسته شدم این آخرشع

چرا اینجا نوشته روبیسکو میل زیادی ب اکسیژن دارع مگه نمیکیم ب ندرت هان؟