Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
غول فیزیک باش
-
به سان خورشید
ممنون
فقط اینکه میگه میخاد بره راس مقابل قطر رو متوجه نمیشم منظورش اینه ک بره بالای سقف روی اون راس قرار بگیره؟ -
Mbf در غول فیزیک باش گفته است:
به سان خورشید
ممنون
فقط اینکه میگه میخاد بره راس مقابل قطر رو متوجه نمیشم منظورش اینه ک بره بالای سقف روی اون راس قرار بگیره؟Mbf در غول فیزیک باش گفته است:
به سان خورشید
ممنون
فقط اینکه میگه میخاد بره راس مقابل قطر رو متوجه نمیشم منظورش اینه ک بره بالای سقف روی اون راس قرار بگیره؟اون نقطه بالا سمت راست رو میبینی. بالا ترین نقطه سمت راست.
این میشه نقطه ای که به نقطه A متصل میشه با قطر مکعب -
به سان خورشید
اها ممنون -
سلام
اون سری از حلقه جریانش برون سو که نیست؟ یه حلقه ودو جریان!؟!
تعیین جهت میداند هم دقیق نمیدونم با دست راست تو اینجا! -
سلام خسته نباشید لطفا این دو سوال رو تحلیل کنید -
@R-Nil-par در غول فیزیک باش گفته است:
سلام
اون سری از حلقه جریانش برون سو که نیست؟ یه حلقه ودو جریان!؟!
تعیین جهت میداند هم دقیق نمیدونم با دست راست تو اینجا!دو جریان نیست یه جریانه که از سمت چپ داره وارد میشه و از سمت راست داره خارج میشه
انگشت شصت رو بگیرید در جهت جریان میبینید چهار انگشت دیگه دارن جهت میدان رو نشون میدن که از بالا به پایینه
پس s باید به سمت بالا باشه و n به سمت پایین
ینی گزینه ۴ -
maryam111 در غول فیزیک باش گفته است:
سلام خسته نباشید لطفا این دو سوال رو تحلیل کنیدسوال اولو تحلیل میکنم دومی رو هم خودتون کنید که بهتر متوجه شید (البته دقت کنید تو دومی Ms با Mk برابر نیست)
چون تو حالت اول ساکن بوده پس حتما نیروی بیشتری داشته وارد میشده ینی F1 از اون دوتا بیشتره
جوابم که میشه گزینه ۴جواب سوال دوم میشه گزینه ۳
-
Virus من نمیدونم چجوری دستمو میگیرم که از پایین به بالا در میاد شصتو میگیرم تو کاغذ چهار تا انگشتم میمونه رو به بالا
-
این پست پاک شده!
-
@R-Nil-par میدونید بلاخره تو نقطه A اصن جریان درون سوعه برون سوعه اگه یادتون باشه قبلن هم گفته بودم اینا رو مشکل دارم
-
@R-Nil-par در غول فیزیک باش گفته است:
@R-Nil-par میدونید بلاخره تو نقطه A اصن جریان درون سوعه برون سوعه اگه یادتون باشه قبلن هم گفته بودم اینا رو مشکل دارم
من پیشنهاد میکنم یه دایره واقعی بگیرید دستتون با اون ازمایش کنید
یه جریان فرضی توش فرض کنید بعد با قانون دست راست
داخل دایره و بیرون داره مشخص کنید ک جهت میدان چطوریه -
Virus آره میفهممش برای جهتای عادی منتها تو دورن سو برون سو کلن میمونم حالت به هر حال ممنون
-
@R-Nil-par خواهش میکنم
ولی واقعا چیزه سختی نیس
اینجوری توضیحش سخته
اگر یکیو پیدا کنید که حضوری توضیح بده
یا یه فیلمی ببینید که توش تصویری توضیح بده خوب میشه -
دکتر علی ف درسته ولی من راه حلشو میخوام لطفا