عضو جدید
-
دوستان سلام ... حقیقتا تازه وارد اینجا شدم ... تقریبا درست از چیزی سر در نمیارم:person_facepalming_light_skin_tone: .... مثلا اگه بخوام تحلیل تست ببینم یا اینکه در کلاسای رفع اشکال شرکت کنم باید چیکار کنم ؟:person_tipping_hand_medium-light_skin_tone: و اینکه قسمت هایی که براتون مفید بوده کدوم قسمتا بوده!؟ اگه راهنمایی کنید ممنون میشم :woman_raising_hand_light_skin_tone:
-
سلام..منم تازه وارد شدم ..خیلی گیج شدم..اینجا کجاست اصن؟ برای چه کاریه..میشه با اساتید ارتباط داشت ؟
میشه یه نفر راهنمایی کنه -
اینجا یه تعدادی از دانش آموزان آلایی کنار هم جمع شدن تا به هم در مورد مشکلات درسی و یا غیر درسی کمک کنن
فیک_ اهاا..بعد این کلاسای رفع اشکال چین ؟ چرا تو سایت الا نیست چیزی :(
-
فیک_ اهاا..بعد این کلاسای رفع اشکال چین ؟ چرا تو سایت الا نیست چیزی :(
-
برا شرکت تو کلاسای رفع اشکال هیچ کار خاصی نمیخواد انجام بدی
فقط کافیه تو اون تایم آنلاین بشی و سوالت رو تایپ کنی بعدش همیارم جواب سوالت رو میدهفیک_ اهااا..خیلی ممنون
-
فیک_ اهااا..خیلی ممنون
-
سلام..منم تازه وارد شدم ..خیلی گیج شدم..اینجا کجاست اصن؟ برای چه کاریه..میشه با اساتید ارتباط داشت ؟
میشه یه نفر راهنمایی کنهsahar Hosseini دوست عزیز اینجا انجمن الا است جایی که میتونی سوالایی که اشکال داری رو به اشتراک بزاری و بقیه تا حد امکان راهنماییت کنن ...هم چنین موضوعات مختلف هم داخل دسته بندی ها هست که میتونی بهشون مراجعه کنی علاوه بر این تحلیل ازمون و ... هم وجود داره:)