انتخاب منبع رياضي
-
سلام دوستان وقت بخير كنكوري ١٤٠٠ هستم و ميخوام شروع كنم به خوندن درس رياضي رياضي ضعيفي دارم به نظر شما فيلم هاي صفر تا صد آقاي ثابتي رو ببينم و در مهر ماه راه ابريشمو تهيه بكنم يا اينكه با آقاي اميني راد پيش برم واقعا نميتونم تصميم گيري كنم دوست دارم با آقاي ثابتي پيش برم ولي فكر ميكنم يطحسون خيلي بالاتره و ايشون تدريس آن چناني هم ندارند آيا براي كسي كه واقعا رياضيش ضعيفه راه ابريشم كار سازه؟؟؟؟؟؟
ادمین
تجربیا -
سلام دوستان وقت بخير كنكوري ١٤٠٠ هستم و ميخوام شروع كنم به خوندن درس رياضي رياضي ضعيفي دارم به نظر شما فيلم هاي صفر تا صد آقاي ثابتي رو ببينم و در مهر ماه راه ابريشمو تهيه بكنم يا اينكه با آقاي اميني راد پيش برم واقعا نميتونم تصميم گيري كنم دوست دارم با آقاي ثابتي پيش برم ولي فكر ميكنم يطحسون خيلي بالاتره و ايشون تدريس آن چناني هم ندارند آيا براي كسي كه واقعا رياضيش ضعيفه راه ابريشم كار سازه؟؟؟؟؟؟
ادمین
تجربیاParsa Khodaei در انتخاب منبع رياضي گفته است:
ادمین
تجربیاصفر تا صد های اقای ثابتی رو ببینید.
من خودم هیچی بارم نبود خدا خیرش بده ریاضی مو ساخت.
اگر مباحثی که اساتید درس میدن براتون کافی نبود برید سراغ بقیه دبیر ها -
آقای ثابتی خیلی تدریسش عالیه اگه باهاش پیش بری مطمءن باش پشیمون نمیشی اما به نظرم اگه پایت ضعیفه الان با اقای امینی راد شروع کن بعد مهر ماه راه ابریشم
-
ادمین
تجربیاParsa Khodaei
سلام
️
رفیق
من راه ابریشم رو تهیه کردم ریاضیمو از زیر صفر آورده بالا
راه ابریشم یه بخشیش باید صفرتاصد هاروهم ببینی
به نظرم راه ابریشم میتونه کمکت کنه -
Parsa Khodaei
سلام
️
رفیق
من راه ابریشم رو تهیه کردم ریاضیمو از زیر صفر آورده بالا
راه ابریشم یه بخشیش باید صفرتاصد هاروهم ببینی
به نظرم راه ابریشم میتونه کمکت کنهDadehbeygi
سلام مرسي بابت راهنماييت رفيق فقط من خيلي مطلع نيستم خبر دارم كه راه ابريشم از مهر ماه شروع ميشه و تا اسفند ادامه داره ولي فكر كنم اين در صورتي هستش كه از قبل صفر تا صد هارو ديده باشي به نظرت اگر از مهر شروع كنم هم صفر تا صدو ببينم هم راه ابريشم ميتونم برناممو به راه ابريشم برسونم بدون اين كه خيلي سختي بكشم؟ چون صفر تا صدا ٧٠ ويديوعه بعدش ضمنا من چندتا ويديشو نگاه كردم تدريسا از صفر نيستو مروريه بعد هر سه پايه رو هم شامل ميشه بعضي از مباحث هم كه تدريس نداره مثل لگاريتمو هندسه تحليليو احتمال . بعدش مروريه بقيشم مثل تابع مثلا استاد بعضي جاها مثل شرط تابع بودن مفهوم و چگونگي يافتن دامنه و برد و اينا رو نگفته
من توي رياضيات از پايم ضعيف بودم و توي دهم و يازدهم درست و حسابي فقط معادله و نامعادله و تابع دهم رو بلد هستم.يه سوال كوچيك ديگه توي ويديوهاي نمونه اي كه از تدريس استاد ديدم استاد سوالارو با روش هاي عجيب و غريب بدون دست به قلم شدن حل ميكنن آيا سوالارو پايه تخته با روش تشريحي( نه خيلي مدرسه اي ولي جوري كه بفهميم و اگر نشد از اون روش تست استفاده كنيم از اين راه بريم) حل ميكنن؟؟؟؟؟ من دو به شك هستم
-
Parsa Khodaei در انتخاب منبع رياضي گفته است:
ادمین
تجربیاصفر تا صد های اقای ثابتی رو ببینید.
من خودم هیچی بارم نبود خدا خیرش بده ریاضی مو ساخت.
اگر مباحثی که اساتید درس میدن براتون کافی نبود برید سراغ بقیه دبیر هابه سان خورشید
Dadehbeygi
سلام ممنون بابت راهنماييتون فقط من خيلي مطلع نيستم خبر دارم كه راه ابريشم از مهر ماه شروع ميشه و تا اسفند ادامه داره ولي فكر كنم اين در صورتي هستش كه از قبل صفر تا صد هارو ديده باشي به نظرتون اگر از مهر شروع كنم هم صفر تا صدو ببينم هم راه ابريشم ميتونم برناممو به راه ابريشم برسونم بدون اين كه خيلي سختي بكشم؟ چون صفر تا صدا ٧٠ ويديوعه بعدش ضمنا من چندتا ويديشو نگاه كردم تدريسا از صفر نيستو مروريه بعد هر سه پايه رو هم شامل ميشه بعضي از مباحث هم كه تدريس نداره مثل لگاريتمو هندسه تحليليو احتمال . بعدش مروريه بقيشم مثل تابع مثلا استاد بعضي جاها مثل شرط تابع بودن مفهوم و چگونگي يافتن دامنه و برد و اينا رو نگفته
من توي رياضيات از پايم ضعيف بودم و توي دهم و يازدهم درست و حسابي فقط معادله و نامعادله و تابع دهم رو بلد هستم.يه سوال كوچيك ديگه توي ويديوهاي نمونه اي كه از تدريس استاد ديدم استاد سوالارو با روش هاي عجيب و غريب بدون دست به قلم شدن حل ميكنن آيا سوالارو پايه تخته با روش تشريحي( نه خيلي مدرسه اي ولي جوري كه بفهميم و اگر نشد از اون روش تست استفاده كنيم از اين راه بريم) حل ميكنن؟؟؟؟؟ من دو به شك هستم
-
آقای ثابتی خیلی تدریسش عالیه اگه باهاش پیش بری مطمءن باش پشیمون نمیشی اما به نظرم اگه پایت ضعیفه الان با اقای امینی راد شروع کن بعد مهر ماه راه ابریشم
qwerty2001
به سان خورشید
Dadehbeygi
سلام ممنون بابت راهنماييتون فقط من خيلي مطلع نيستم خبر دارم كه راه ابريشم از مهر ماه شروع ميشه و تا اسفند ادامه داره ولي فكر كنم اين در صورتي هستش كه از قبل صفر تا صد هارو ديده باشي به نظرتون اگر از مهر شروع كنم هم صفر تا صدو ببينم هم راه ابريشم ميتونم برناممو به راه ابريشم برسونم بدون اين كه خيلي سختي بكشم؟ چون صفر تا صدا ٧٠ ويديوعه بعدش ضمنا من چندتا ويديشو نگاه كردم تدريسا از صفر نيستو مروريه بعد هر سه پايه رو هم شامل ميشه بعضي از مباحث هم كه تدريس نداره مثل لگاريتمو هندسه تحليليو احتمال . بعدش مروريه بقيشم مثل تابع مثلا استاد بعضي جاها مثل شرط تابع بودن مفهوم و چگونگي يافتن دامنه و برد و اينا رو نگفته
-
qwerty2001
به سان خورشید
Dadehbeygi
Parsa Khodaei پس با این اوصافی که ذکر کردین برای مباحث ریاضی صفر تاصد اقای امینی راد رو ببینید قطعا بهتر خواهد بود برای شما.
البته ریاضی کامل اقای شامی زاده هم برای سطح شما مناسبه.
من خودم راه ابریشم نداشتم اما میدونم که شیوه تدریس اقای ثابتی تستی تور خواهد بود -
Parsa Khodaei پس با این اوصافی که ذکر کردین برای مباحث ریاضی صفر تاصد اقای امینی راد رو ببینید قطعا بهتر خواهد بود برای شما.
البته ریاضی کامل اقای شامی زاده هم برای سطح شما مناسبه.
من خودم راه ابریشم نداشتم اما میدونم که شیوه تدریس اقای ثابتی تستی تور خواهد بودبه سان خورشید Dadehbeygi qwerty2001
صفر تا صد رياضي دهم؟؟؟؟ صفر تا صد كنكور ؟؟؟؟ با كارگاه نكته و تست كنكور؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون ميتونم جوري عمل كنم يه جفتشونو ببينم اگر از ابتداي مرداد ماه شروع كنم الباه يه ايده اي هم توي ذهنم هست كه بشينم ابتدا صفر تا صد حسابان يازدهم رو ببينم براي يادگيري مباحث يازدهم از دهم هم كه معادله و نامعادله و تابع رو بلدم بجز احتمال و شمارش مابقي خيلي اهميت ندارن به شكل مستقيم سطحي بلدمشون البته مثلثات دهم رو آقاي ثابتي مثل اينكه كامل تدريس كردن
ولي واقعا نميدونم چيكار كنم سردرگمم.️
️
️
-
به سان خورشید Dadehbeygi qwerty2001
به نظرتون ميتونم جوري عمل كنم يه جفتشونو ببينم اگر از ابتداي مرداد ماه شروع كنم الباه يه ايده اي هم توي ذهنم هست كه بشينم ابتدا صفر تا صد حسابان يازدهم رو ببينم براي يادگيري مباحث يازدهم از دهم هم كه معادله و نامعادله و تابع رو بلدم بجز احتمال و شمارش مابقي خيلي اهميت ندارن به شكل مستقيم سطحي بلدمشون البته مثلثات دهم رو آقاي ثابتي مثل اينكه كامل تدريس كردن
️
️
Parsa Khodaei در انتخاب منبع رياضي گفته است:
️
️
صفر تاصد آموزش کنکور رو ببینید.
برای امار و احتمال حتما حتما اقای امینی راد رو ببینید یعنی محشره شک نکنید.
کارگاه حسابان یازدهم هم قطعا درسنامه خوبی خواهد داشت -
️
️
Parsa Khodaei صفر تاصد جدیدتر ضبط شده ویه جورایی با دید کاملتری و جامع تر هست بعد کامل دیدن صفر تا صد برو سراغ کارگاه اگه الان روزی دو تا چهار فیلم (بستگی به خودت داره ) ببینی مهر نشده فول هستی البته حتما توصیه میکنم برای فیلم دیدن قبل حل مثال دبیر حتی اگه فک میکنی مسلط نیستی ویدیو رو pause کن و با سوال بازی بازی کن ( حلم
نشد مهم نیست)بعد حل دبیر رو ببین.
-
Parsa Khodaei صفر تاصد جدیدتر ضبط شده ویه جورایی با دید کاملتری و جامع تر هست بعد کامل دیدن صفر تا صد برو سراغ کارگاه اگه الان روزی دو تا چهار فیلم (بستگی به خودت داره ) ببینی مهر نشده فول هستی البته حتما توصیه میکنم برای فیلم دیدن قبل حل مثال دبیر حتی اگه فک میکنی مسلط نیستی ویدیو رو pause کن و با سوال بازی بازی کن ( حلم
نشد مهم نیست)بعد حل دبیر رو ببین.
qwerty2001
سلام روز بهير منظورتون كدرم دبير هست آقاي ثابتي رو اگر ميگيد كه ايشون براي تجربي كارگاه ندارن -
qwerty2001
سلام روز بهير منظورتون كدرم دبير هست آقاي ثابتي رو اگر ميگيد كه ايشون براي تجربي كارگاه ندارنParsa Khodaei من که می گم شما با آقای امینی راد جلو برین .درسته آقای ثابتی خوب تدریس کردن ولی برای یاد گرفتن نیست برای کسی هست که اولا عالی هر سه پایه رو خونده امتحانای ریاضی مدرسه رو ۱۹ ،۲۰ گرفته و می گیره و آزمون های آزمایشی رو بالای ۸۰ بزنه تو خونه هم سوالات کنکور رو بدی ۸۵ بزنه و خلاصه احساس خیلی خوبی کنه و به تسلطش اطمینان داشته باشه و خلاصه همه ی مباحث رو بلد باشه.
اما اگه سطحتون خوب نیست و درصدتون کمتر از ۵۰ یا ۴۰ هست من پیشنهاد می کنم صفر تا صد ریاضی دهم امینی راد رو به جای کنکور بخونین و از کتاب سه بعدی نشر الگو استفاده کنین و یازدهم رو هم با صدری و همین کتاب و کتاب درسی را هم حتما بخونین ولی دیگه دوازدهم رو بدون فیلم بخونین بعدش ریاضی تجربی کنکور و کارگاه نکته و تستش رو ببینین.و انشا الله با درصدی عالی از کنکور در بیاین.موفق باشین -
qwerty2001
سلام روز بهير منظورتون كدرم دبير هست آقاي ثابتي رو اگر ميگيد كه ايشون براي تجربي كارگاه ندارنParsa Khodaei اقای امینی راد منظورم بود تو پیام قبلیش گفته بودم
-
Parsa Khodaei من که می گم شما با آقای امینی راد جلو برین .درسته آقای ثابتی خوب تدریس کردن ولی برای یاد گرفتن نیست برای کسی هست که اولا عالی هر سه پایه رو خونده امتحانای ریاضی مدرسه رو ۱۹ ،۲۰ گرفته و می گیره و آزمون های آزمایشی رو بالای ۸۰ بزنه تو خونه هم سوالات کنکور رو بدی ۸۵ بزنه و خلاصه احساس خیلی خوبی کنه و به تسلطش اطمینان داشته باشه و خلاصه همه ی مباحث رو بلد باشه.
اما اگه سطحتون خوب نیست و درصدتون کمتر از ۵۰ یا ۴۰ هست من پیشنهاد می کنم صفر تا صد ریاضی دهم امینی راد رو به جای کنکور بخونین و از کتاب سه بعدی نشر الگو استفاده کنین و یازدهم رو هم با صدری و همین کتاب و کتاب درسی را هم حتما بخونین ولی دیگه دوازدهم رو بدون فیلم بخونین بعدش ریاضی تجربی کنکور و کارگاه نکته و تستش رو ببینین.و انشا الله با درصدی عالی از کنکور در بیاین.موفق باشینelham maleki
ممنون بابت راهنماييتون ولي من كنكوريه ١٤٠٠ هستم فرصت واقعا نيست ضمن اينكه من از تدريس آقاي صدري خوشم نمياد بعدش آخه آلا گفته بود راه ابريشم براي همه مناسبه
يه سوال ديگه صفر تا صد كنكوره آقاي اميني تدريس نيست؟؟؟؟؟
يعني به نظرتون خوبه صفر تا صد آقاي اميني رو كامل ببينم سطحم بياد بالا بعدش برم راه ابريشمو از مهر ماه ببينم كه توش روش تست ياد بگيرم؟؟؟؟؟ چون مثل اينكه ميگن آقاي ثابتي براي تست خوبه آقاي اميني براي تدريس منم از دهم تابع و معادله و نامعادله رو بلدم دنباله ها هم كه كلا نميخوام بخونم ميمونه مثلثاتو احتمال و شمارش يازدهم هم تدريسشو ميتونم از حسابان آقاي ثابتي ببينم و صفر تا صد كنكوره آقاي اميني راد بعد وارد راه ابريشم شم نظرتون چيه؟؟؟؟ واقعا سر در گمم اگر هم بخوام با آقاي اميني كار كنم صفر تا صده دهمشون رو نميشه نگاه كرد زمان نيست چون توي راه ابريشم ميگن خيلي خوبه آزمون ها برگزار ميشه و كلي تست حل ميشه منم خودم اهل تست زدن و كتاب تست نيستم
بعد هر كس به حرفي ميزنم كن نميدونم كدرم درسته يه سريا ميگن صفر بودم راه ابريشم منو قوي كرده يه سريا ميگن اقاي اميني بهتره️
-
elham maleki
ممنون بابت راهنماييتون ولي من كنكوريه ١٤٠٠ هستم فرصت واقعا نيست ضمن اينكه من از تدريس آقاي صدري خوشم نمياد بعدش آخه آلا گفته بود راه ابريشم براي همه مناسبه
يه سوال ديگه صفر تا صد كنكوره آقاي اميني تدريس نيست؟؟؟؟؟
يعني به نظرتون خوبه صفر تا صد آقاي اميني رو كامل ببينم سطحم بياد بالا بعدش برم راه ابريشمو از مهر ماه ببينم كه توش روش تست ياد بگيرم؟؟؟؟؟ چون مثل اينكه ميگن آقاي ثابتي براي تست خوبه آقاي اميني براي تدريس منم از دهم تابع و معادله و نامعادله رو بلدم دنباله ها هم كه كلا نميخوام بخونم ميمونه مثلثاتو احتمال و شمارش يازدهم هم تدريسشو ميتونم از حسابان آقاي ثابتي ببينم و صفر تا صد كنكوره آقاي اميني راد بعد وارد راه ابريشم شم نظرتون چيه؟؟؟؟ واقعا سر در گمم اگر هم بخوام با آقاي اميني كار كنم صفر تا صده دهمشون رو نميشه نگاه كرد زمان نيست چون توي راه ابريشم ميگن خيلي خوبه آزمون ها برگزار ميشه و كلي تست حل ميشه منم خودم اهل تست زدن و كتاب تست نيستم
بعد هر كس به حرفي ميزنم كن نميدونم كدرم درسته يه سريا ميگن صفر بودم راه ابريشم منو قوي كرده يه سريا ميگن اقاي اميني بهتره️
Parsa Khodaei دهم و یازدهم رو نبین بخش صفر تا صد کنکوری رو ببین که دهم ویازدهم فقط مرور میشه در مورد راه ابریشم درسته برای همه مناسبه اما میدونی چرا میگم قبل آقای ثابتی آقای امینی راد رو ببین چون دید های مختلفی رو نسبت به موضوع ببینی و بعد وارد کار بشی تا تصورت از مطلب بره بالا بعد خیلی فیلم دیدن راحته که هر لحظه خواستی وایمیسونیش یا میزنی جلو یا مثل من که میزنم روی دور تند فیلما رو میبینم
اصلا سخت نگیر فقط زودتر شروع کن فرصتم کم نیست اگه الان شروع کنی https://alaatv.com/set/221
از اینجا استارت بزن بهونه ام نیار ان شاءالله که موفق باشی
-
Parsa Khodaei دهم و یازدهم رو نبین بخش صفر تا صد کنکوری رو ببین که دهم ویازدهم فقط مرور میشه در مورد راه ابریشم درسته برای همه مناسبه اما میدونی چرا میگم قبل آقای ثابتی آقای امینی راد رو ببین چون دید های مختلفی رو نسبت به موضوع ببینی و بعد وارد کار بشی تا تصورت از مطلب بره بالا بعد خیلی فیلم دیدن راحته که هر لحظه خواستی وایمیسونیش یا میزنی جلو یا مثل من که میزنم روی دور تند فیلما رو میبینم
اصلا سخت نگیر فقط زودتر شروع کن فرصتم کم نیست اگه الان شروع کنی https://alaatv.com/set/221
از اینجا استارت بزن بهونه ام نیار ان شاءالله که موفق باشی
qwerty2001
خيلي ممنونم . آقاي اميني كه يازدهم و دوازدهم ندارن يه صفر تا صد رياضي دهم با يه صفر اا صد رياصي كنكور دارن من خيلي ضعيف باشم صفر تا صد كنكورش از صفر گفته مباحث سه پايرو جوري كه بفهمم؟؟؟؟؟ بعدشم برم سواغ صفر تا صد رياضي كنكوره آقاي ثابتي و راه ابريشم نظرتون چيه؟؟؟؟ -
qwerty2001
خيلي ممنونم . آقاي اميني كه يازدهم و دوازدهم ندارن يه صفر تا صد رياضي دهم با يه صفر اا صد رياصي كنكور دارن من خيلي ضعيف باشم صفر تا صد كنكورش از صفر گفته مباحث سه پايرو جوري كه بفهمم؟؟؟؟؟ بعدشم برم سواغ صفر تا صد رياضي كنكوره آقاي ثابتي و راه ابريشم نظرتون چيه؟؟؟؟Parsa Khodaei آره نگران نباش
-
Parsa Khodaei آره نگران نباش