Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. انتخاب منابع
  4. انتخاب منبع رياضي
کدوم استاد شیمی!؟
MeowsM
سلام دوستان. میشه لطفا یه راهنمایی کنین بگین فیلمای کدوم استاد شیمی برا دهم بهتره ؟؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار @دهم @یازدهم @ریاضیا @تجربیا
انتخاب منابع
منبع کنکور
7
بچه ها من یازدهمم میخام تابستون برای کنکور بخونم ولی واقعا نمیدونم از چه منابعی استفاده کنم تک پایه بزنم یا جامع بزنم کلا هیچ اطلاعاتی ندارم صفرم میشه یه کمکی بکنید بهم
انتخاب منابع
سوالات سطح بالا
mr.vinyzoM
سلام بچه ها راستش هر سال تو امتحانات برای بیست یسری سوالات چالشی میدن که خب سطحش بالاتر از سطح امتحانات نهایی و یا کتابه میخواستم بدونم سوالاتی در این سطح (چالشی ،سطح بالا ) رو جایی یا فایلی سراغ دارین که بزاره و درکل براشون چیکار کنم ..؟؟؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی
انتخاب منابع
ماز
E
سلام. آزمون های سالیانه ماز برای شیمی و زیست رو از کجا میشه دانلود کرد؟ @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
انتخاب منابع
ریاضی و شیمی و فیزیک
Ramos9248R
سلام دوستان کتاب خوب برا امتحانات نهایی درس های محاسباتی چی پیشنهاد میدین؟ فرمول بیست یا ماجرای بیست؟ @تجربیا @ریاضیا @Aqua @_-Reza-_
انتخاب منابع
انتخاب منابع
J
سلام . خواستم بدونم که از چه کتاب تستایی استفاده می‌کنید؟ کدوم موسسه هارو میرید ؟ واسه دروس تخصصی با کدوم دبیر پیش میرید ؟ لطفا هر چی که استفاده کردید رو بگید .
انتخاب منابع
نردبام جامع یا تک درس؟
فرازف
باسلام وقت بخیر بنده دانش آموز پایه یازدهم ریاضی هستم سال دهم را در تابستان سال قبل با کتاب نردبام ریاضی و نردبام فیزیک دوره کرده ام و سال قبل(دهم) و امسال (یازدهم)همگام با تدریس معلم تست زده ام امسال به نظر شما برای دوره درس های یازدهم در تابستان،کتاب نردبام حسابان یازدهم بگیرم یا نردبام جامع؟ لطفا راهنمایی کنید
انتخاب منابع
ماجرای بیست خیلی سبز یا فرمول بیست گاج؟
Ramos9248R
سلام بچه ها امیدوارم که این روزا رو به بهترین نحو بگذرونید من میخوام واسه درس های عمومی دوازدهم کتاب کمک درسی بگیرم و بین فرمول بیست و ماجرای بیست دو دل هستم شما کدوم یک از این کتاب ها رو پیشنهاد میدین؟ @ریاضیا @تجربیا @دوازدهم
انتخاب منابع
استاد کازرانیان یا داداشی یا یاری
elham malekiE
من خودم تعریف استاد کازرانیان رو خیلی شنیدم ولی نمی دونم برای حل راحت تست های کنکور سراسری صفر تا صد کدوم استاد بهتره؟؟
انتخاب منابع
پک کامل راه ابریشم آلا (404)
D
پک کامل راه ابریشم آلا (۴۰۴) با کمترین قیمت
انتخاب منابع
کتاب تست حفظیات
mr.vinyzoM
سلام بچه ها دنبال یک کتاب تست که فقط از حفظیات شیمی باشه میگردم .کتابی که هیچ مسئله ای نداشته باشه ...میشناسین؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
انتخاب منابع
استاد لکستانی
F
سلام ببخشید من فقط با توضیحات ایشون ریاضی رو میفهمم و از حرفای دبیرمون هیچی نمیفهمم. دوره چرا کامل نیست؟ تورق گفتن ضبط میکنند ندیدم ولی. حالشون خوبه؟واقعا استاد عالی هستن نیاز دارم به تدریشون
انتخاب منابع
حسابان ۱
I
بچه ها کسی تاحالا با بهرام جلالی برای حسابان یازدهم کلاس داشته؟
انتخاب منابع
دوره برای دهم
2
سلام من میخاهم از همین سال دهم برای کنکور بخونم که جای خوب قبول شم بنظرتون چه دوره ای رو خریداری کنم برای سال دهم؟
انتخاب منابع
دوره برای سال دهم
2
سلام من میخاهم از همین سال دهم برای کنکور بخونم بنظرتون چه دوره ای رو خریداری کنم ؟(رشته ریاضی)
انتخاب منابع
کتاب های درسی دوازدهم
لیلی_ل
سلام وقتتون بخیر باشه یکی از آشنا هامون انسانی بوده و امسال تغییر رشته داده و میخواهد کنکور تجربی بده از کسانی که اینجا کنکور دادن‌ و فارغ التحصیل ۴۰۲ یا ۴۰۳ هستن کسی هست که کتاب های درسی دوازدهم رو داشته باشد و لطف کنه بهش بده؟ اگه کسی هست لطفا بهم بگین ممنون 🪷
انتخاب منابع
منابع
1
سلام دوستان میخواستم بپرسم با فیلم های رایگان آلا میشه در نهایی و کنکور نتیجه گرفت؟
انتخاب منابع
منبع دوم
HakoH
سلام.امیدوارم برقرار باشین خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین . . . .پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
انتخاب منابع
کتاب تست
HakoH
سلاممم من یه دنبال یه منبع خوب با درسنامه بهتر برای امار و احتمال میگردم...اصلا هرچی کتاب تست پیشنهادی برای رشته ریاضی دارید میشه بیگید ...یا ویدیو که میتونه کمک کننده باشه بهم ممنون میشم @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @یازدهم
انتخاب منابع
نردبون یا IQ ؟!
Michael VeyM
هاعیی چخبر خوبین خوشین سلامتین؟ دو تا سوال سوال ۱: بچه ها برای درس های زیست فیزیک شیمی ریاضی هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟ و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین. سوال ۲: برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟ @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
انتخاب منابع

انتخاب منبع رياضي

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده انتخاب منابع
19 دیدگاه‌ها 5 کاربران 236 بازدیدها 5 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Parsa KhodaeiP آفلاین
    Parsa KhodaeiP آفلاین
    Parsa Khodaei
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام دوستان وقت بخير كنكوري ١٤٠٠ هستم و ميخوام شروع كنم به خوندن درس رياضي رياضي ضعيفي دارم به نظر شما فيلم هاي صفر تا صد آقاي ثابتي رو ببينم و در مهر ماه راه ابريشمو تهيه بكنم يا اينكه با آقاي اميني راد پيش برم واقعا نميتونم تصميم گيري كنم دوست دارم با آقاي ثابتي پيش برم ولي فكر ميكنم يطحسون خيلي بالاتره و ايشون تدريس آن چناني هم ندارند آيا براي كسي كه واقعا رياضيش ضعيفه راه ابريشم كار سازه؟؟؟؟؟؟
    ادمین
    تجربیا

ب DadehbeygiD 2 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • Parsa KhodaeiP Parsa Khodaei

سلام دوستان وقت بخير كنكوري ١٤٠٠ هستم و ميخوام شروع كنم به خوندن درس رياضي رياضي ضعيفي دارم به نظر شما فيلم هاي صفر تا صد آقاي ثابتي رو ببينم و در مهر ماه راه ابريشمو تهيه بكنم يا اينكه با آقاي اميني راد پيش برم واقعا نميتونم تصميم گيري كنم دوست دارم با آقاي ثابتي پيش برم ولي فكر ميكنم يطحسون خيلي بالاتره و ايشون تدريس آن چناني هم ندارند آيا براي كسي كه واقعا رياضيش ضعيفه راه ابريشم كار سازه؟؟؟؟؟؟
      ادمین
      تجربیا

ب آفلاین
      ب آفلاین
      به سان خورشید
      اخراج شده

Parsa Khodaei در انتخاب منبع رياضي گفته است:

ادمین
      تجربیا

صفر تا صد های اقای ثابتی رو ببینید.
      من خودم هیچی بارم نبود خدا خیرش بده ریاضی مو ساخت.
      اگر مباحثی که اساتید درس میدن براتون کافی نبود برید سراغ بقیه دبیر ها

Parsa KhodaeiP mary 1M 2 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • qwerty2001Q آفلاین
        qwerty2001Q آفلاین
        qwerty2001

آقای ثابتی خیلی تدریسش عالیه اگه باهاش پیش بری مطمءن باش پشیمون نمیشی اما به نظرم اگه پایت ضعیفه الان با اقای امینی راد شروع کن بعد مهر ماه راه ابریشم

Parsa KhodaeiP 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1

ادمین
          تجربیا

DadehbeygiD آفلاین
          DadehbeygiD آفلاین
          Dadehbeygi
          تجربی

Parsa Khodaei
          سلام 👱🏻‍♂️ ✋🏻 رفیق

من راه ابریشم رو تهیه کردم ریاضیمو از زیر صفر آورده بالا
          راه ابریشم یه بخشیش باید صفرتاصد هاروهم ببینی
          به نظرم راه ابریشم میتونه کمکت کنه 😊😊😊🤨

1
          • DadehbeygiD Dadehbeygi

Parsa Khodaei
            سلام 👱🏻‍♂️ ✋🏻 رفیق

من راه ابریشم رو تهیه کردم ریاضیمو از زیر صفر آورده بالا
            راه ابریشم یه بخشیش باید صفرتاصد هاروهم ببینی
            به نظرم راه ابریشم میتونه کمکت کنه 😊😊😊🤨

Parsa KhodaeiP آفلاین
            Parsa KhodaeiP آفلاین
            Parsa Khodaei

Dadehbeygi
            سلام مرسي بابت راهنماييت رفيق فقط من خيلي مطلع نيستم خبر دارم كه راه ابريشم از مهر ماه شروع ميشه و تا اسفند ادامه داره ولي فكر كنم اين در صورتي هستش كه از قبل صفر تا صد هارو ديده باشي به نظرت اگر از مهر شروع كنم هم صفر تا صدو ببينم هم راه ابريشم ميتونم برناممو به راه ابريشم برسونم بدون اين كه خيلي سختي بكشم؟ چون صفر تا صدا ٧٠ ويديوعه بعدش ضمنا من چندتا ويديشو نگاه كردم تدريسا از صفر نيستو مروريه بعد هر سه پايه رو هم شامل ميشه بعضي از مباحث هم كه تدريس نداره مثل لگاريتمو هندسه تحليليو احتمال . بعدش مروريه بقيشم مثل تابع مثلا استاد بعضي جاها مثل شرط تابع بودن مفهوم و چگونگي يافتن دامنه و برد و اينا رو نگفته
            من توي رياضيات از پايم ضعيف بودم و توي دهم و يازدهم درست و حسابي فقط معادله و نامعادله و تابع دهم رو بلد هستم.

يه سوال كوچيك ديگه توي ويديوهاي نمونه اي كه از تدريس استاد ديدم استاد سوالارو با روش هاي عجيب و غريب بدون دست به قلم شدن حل ميكنن آيا سوالارو پايه تخته با روش تشريحي( نه خيلي مدرسه اي ولي جوري كه بفهميم و اگر نشد از اون روش تست استفاده كنيم از اين راه بريم) حل ميكنن؟؟؟؟؟ من دو به شك هستم

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • ب به سان خورشید

ادمین
              تجربیا

صفر تا صد های اقای ثابتی رو ببینید.
              من خودم هیچی بارم نبود خدا خیرش بده ریاضی مو ساخت.
              اگر مباحثی که اساتید درس میدن براتون کافی نبود برید سراغ بقیه دبیر ها

Parsa KhodaeiP آفلاین
              Parsa KhodaeiP آفلاین
              Parsa Khodaei

به سان خورشید
              Dadehbeygi
              سلام ممنون بابت راهنماييتون فقط من خيلي مطلع نيستم خبر دارم كه راه ابريشم از مهر ماه شروع ميشه و تا اسفند ادامه داره ولي فكر كنم اين در صورتي هستش كه از قبل صفر تا صد هارو ديده باشي به نظرتون اگر از مهر شروع كنم هم صفر تا صدو ببينم هم راه ابريشم ميتونم برناممو به راه ابريشم برسونم بدون اين كه خيلي سختي بكشم؟ چون صفر تا صدا ٧٠ ويديوعه بعدش ضمنا من چندتا ويديشو نگاه كردم تدريسا از صفر نيستو مروريه بعد هر سه پايه رو هم شامل ميشه بعضي از مباحث هم كه تدريس نداره مثل لگاريتمو هندسه تحليليو احتمال . بعدش مروريه بقيشم مثل تابع مثلا استاد بعضي جاها مثل شرط تابع بودن مفهوم و چگونگي يافتن دامنه و برد و اينا رو نگفته
              من توي رياضيات از پايم ضعيف بودم و توي دهم و يازدهم درست و حسابي فقط معادله و نامعادله و تابع دهم رو بلد هستم.

يه سوال كوچيك ديگه توي ويديوهاي نمونه اي كه از تدريس استاد ديدم استاد سوالارو با روش هاي عجيب و غريب بدون دست به قلم شدن حل ميكنن آيا سوالارو پايه تخته با روش تشريحي( نه خيلي مدرسه اي ولي جوري كه بفهميم و اگر نشد از اون روش تست استفاده كنيم از اين راه بريم) حل ميكنن؟؟؟؟؟ من دو به شك هستم

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • qwerty2001Q qwerty2001

آقای ثابتی خیلی تدریسش عالیه اگه باهاش پیش بری مطمءن باش پشیمون نمیشی اما به نظرم اگه پایت ضعیفه الان با اقای امینی راد شروع کن بعد مهر ماه راه ابریشم

Parsa KhodaeiP آفلاین
                Parsa KhodaeiP آفلاین
                Parsa Khodaei

qwerty2001
                به سان خورشید
                Dadehbeygi
                سلام ممنون بابت راهنماييتون فقط من خيلي مطلع نيستم خبر دارم كه راه ابريشم از مهر ماه شروع ميشه و تا اسفند ادامه داره ولي فكر كنم اين در صورتي هستش كه از قبل صفر تا صد هارو ديده باشي به نظرتون اگر از مهر شروع كنم هم صفر تا صدو ببينم هم راه ابريشم ميتونم برناممو به راه ابريشم برسونم بدون اين كه خيلي سختي بكشم؟ چون صفر تا صدا ٧٠ ويديوعه بعدش ضمنا من چندتا ويديشو نگاه كردم تدريسا از صفر نيستو مروريه بعد هر سه پايه رو هم شامل ميشه بعضي از مباحث هم كه تدريس نداره مثل لگاريتمو هندسه تحليليو احتمال . بعدش مروريه بقيشم مثل تابع مثلا استاد بعضي جاها مثل شرط تابع بودن مفهوم و چگونگي يافتن دامنه و برد و اينا رو نگفته

ب 1 پاسخ آخرین پاسخ
                0

qwerty2001
                  به سان خورشید
                  Dadehbeygi

ب آفلاین
                  ب آفلاین
                  به سان خورشید
                  اخراج شده

Parsa Khodaei پس با این اوصافی که ذکر کردین برای مباحث ریاضی صفر تاصد اقای امینی راد رو ببینید قطعا بهتر خواهد بود برای شما.
                  البته ریاضی کامل اقای شامی زاده هم برای سطح شما مناسبه.
                  من خودم راه ابریشم نداشتم اما میدونم که شیوه تدریس اقای ثابتی تستی تور خواهد بود

0
                  • ب به سان خورشید

Parsa Khodaei پس با این اوصافی که ذکر کردین برای مباحث ریاضی صفر تاصد اقای امینی راد رو ببینید قطعا بهتر خواهد بود برای شما.
                    البته ریاضی کامل اقای شامی زاده هم برای سطح شما مناسبه.
                    من خودم راه ابریشم نداشتم اما میدونم که شیوه تدریس اقای ثابتی تستی تور خواهد بود

Parsa KhodaeiP آفلاین
                    Parsa KhodaeiP آفلاین
                    Parsa Khodaei

به سان خورشید Dadehbeygi qwerty2001
                    صفر تا صد رياضي دهم؟؟؟؟ صفر تا صد كنكور ؟؟؟؟ با كارگاه نكته و تست كنكور؟؟؟؟؟؟؟
                    به نظرتون ميتونم جوري عمل كنم يه جفتشونو ببينم اگر از ابتداي مرداد ماه شروع كنم الباه يه ايده اي هم توي ذهنم هست كه بشينم ابتدا صفر تا صد حسابان يازدهم رو ببينم براي يادگيري مباحث يازدهم از دهم هم كه معادله و نامعادله و تابع رو بلدم بجز احتمال و شمارش مابقي خيلي اهميت ندارن به شكل مستقيم سطحي بلدمشون البته مثلثات دهم رو آقاي ثابتي مثل اينكه كامل تدريس كردن
                    ولي واقعا نميدونم چيكار كنم سردرگمم.☹️☹️☹️

ب qwerty2001Q 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    0

به نظرتون ميتونم جوري عمل كنم يه جفتشونو ببينم اگر از ابتداي مرداد ماه شروع كنم الباه يه ايده اي هم توي ذهنم هست كه بشينم ابتدا صفر تا صد حسابان يازدهم رو ببينم براي يادگيري مباحث يازدهم از دهم هم كه معادله و نامعادله و تابع رو بلدم بجز احتمال و شمارش مابقي خيلي اهميت ندارن به شكل مستقيم سطحي بلدمشون البته مثلثات دهم رو آقاي ثابتي مثل اينكه كامل تدريس كردن

ب آفلاین
                      ب آفلاین
                      به سان خورشید
                      اخراج شده

صفر تاصد آموزش کنکور رو ببینید.
                      برای امار و احتمال حتما حتما اقای امینی راد رو ببینید یعنی محشره شک نکنید.
                      کارگاه حسابان یازدهم هم قطعا درسنامه خوبی خواهد داشت

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0

qwerty2001Q آفلاین
                        qwerty2001Q آفلاین
                        qwerty2001

Parsa Khodaei صفر تاصد جدیدتر ضبط شده ویه جورایی با دید کاملتری و جامع تر هست بعد کامل دیدن صفر تا صد برو سراغ کارگاه اگه الان روزی دو تا چهار فیلم (بستگی به خودت داره ) ببینی مهر نشده فول هستی البته حتما توصیه میکنم برای فیلم دیدن قبل حل مثال دبیر حتی اگه فک میکنی مسلط نیستی ویدیو رو pause کن و با سوال بازی بازی کن ( حلم
                        نشد مهم نیست)😁 بعد حل دبیر رو ببین.

0
                        • qwerty2001Q qwerty2001

Parsa Khodaei صفر تاصد جدیدتر ضبط شده ویه جورایی با دید کاملتری و جامع تر هست بعد کامل دیدن صفر تا صد برو سراغ کارگاه اگه الان روزی دو تا چهار فیلم (بستگی به خودت داره ) ببینی مهر نشده فول هستی البته حتما توصیه میکنم برای فیلم دیدن قبل حل مثال دبیر حتی اگه فک میکنی مسلط نیستی ویدیو رو pause کن و با سوال بازی بازی کن ( حلم
                          نشد مهم نیست)😁 بعد حل دبیر رو ببین.

Parsa KhodaeiP آفلاین
                          Parsa KhodaeiP آفلاین
                          Parsa Khodaei

qwerty2001
                          سلام روز بهير منظورتون كدرم دبير هست آقاي ثابتي رو اگر ميگيد كه ايشون براي تجربي كارگاه ندارن

elham malekiE qwerty2001Q 2 پاسخ آخرین پاسخ
                          1

qwerty2001
                            سلام روز بهير منظورتون كدرم دبير هست آقاي ثابتي رو اگر ميگيد كه ايشون براي تجربي كارگاه ندارن

elham malekiE آفلاین
                            elham malekiE آفلاین
                            elham maleki
                            تجربی

Parsa Khodaei من که می گم شما با آقای امینی راد جلو برین ‌.درسته آقای ثابتی خوب تدریس کردن ولی برای یاد گرفتن نیست برای کسی هست که اولا عالی هر سه پایه رو خونده امتحانای ریاضی مدرسه رو ۱۹ ،۲۰ گرفته و می گیره و آزمون های آزمایشی رو بالای ۸۰ بزنه تو خونه هم سوالات کنکور رو بدی ۸۵ بزنه و خلاصه احساس خیلی خوبی کنه و به تسلطش اطمینان داشته باشه و خلاصه همه ی مباحث رو بلد باشه.
                            اما اگه سطحتون خوب نیست و درصدتون کمتر از ۵۰ یا ۴۰ هست من پیشنهاد می کنم صفر تا صد ریاضی دهم امینی راد رو به جای کنکور بخونین و از کتاب سه بعدی نشر الگو استفاده کنین و یازدهم رو هم با ‌صدری و همین کتاب و کتاب درسی را هم حتما بخونین ولی دیگه دوازدهم رو بدون فیلم بخونین بعدش ریاضی تجربی کنکور و کارگاه نکته و تستش رو ببینین‌.و انشا الله با درصدی عالی از کنکور در بیاین.موفق باشین

1

qwerty2001

qwerty2001Q آفلاین
                              qwerty2001Q آفلاین
                              qwerty2001

Parsa Khodaei اقای امینی راد منظورم بود تو پیام قبلیش گفته بودم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • elham malekiE elham maleki

Parsa Khodaei من که می گم شما با آقای امینی راد جلو برین ‌.درسته آقای ثابتی خوب تدریس کردن ولی برای یاد گرفتن نیست برای کسی هست که اولا عالی هر سه پایه رو خونده امتحانای ریاضی مدرسه رو ۱۹ ،۲۰ گرفته و می گیره و آزمون های آزمایشی رو بالای ۸۰ بزنه تو خونه هم سوالات کنکور رو بدی ۸۵ بزنه و خلاصه احساس خیلی خوبی کنه و به تسلطش اطمینان داشته باشه و خلاصه همه ی مباحث رو بلد باشه.
                                اما اگه سطحتون خوب نیست و درصدتون کمتر از ۵۰ یا ۴۰ هست من پیشنهاد می کنم صفر تا صد ریاضی دهم امینی راد رو به جای کنکور بخونین و از کتاب سه بعدی نشر الگو استفاده کنین و یازدهم رو هم با ‌صدری و همین کتاب و کتاب درسی را هم حتما بخونین ولی دیگه دوازدهم رو بدون فیلم بخونین بعدش ریاضی تجربی کنکور و کارگاه نکته و تستش رو ببینین‌.و انشا الله با درصدی عالی از کنکور در بیاین.موفق باشین

Parsa KhodaeiP آفلاین
                                Parsa KhodaeiP آفلاین
                                Parsa Khodaei

elham maleki
                                ممنون بابت راهنماييتون ولي من كنكوريه ١٤٠٠ هستم فرصت واقعا نيست ضمن اينكه من از تدريس آقاي صدري خوشم نمياد بعدش آخه آلا گفته بود راه ابريشم براي همه مناسبه
                                يه سوال ديگه صفر تا صد كنكوره آقاي اميني تدريس نيست؟؟؟؟؟
                                يعني به نظرتون خوبه صفر تا صد آقاي اميني رو كامل ببينم سطحم بياد بالا بعدش برم راه ابريشمو از مهر ماه ببينم كه توش روش تست ياد بگيرم؟؟؟؟؟ چون مثل اينكه ميگن آقاي ثابتي براي تست خوبه آقاي اميني براي تدريس منم از دهم تابع و معادله و نامعادله رو بلدم دنباله ها هم كه كلا نميخوام بخونم ميمونه مثلثاتو احتمال و شمارش يازدهم هم تدريسشو ميتونم از حسابان آقاي ثابتي ببينم و صفر تا صد كنكوره آقاي اميني راد بعد وارد راه ابريشم شم نظرتون چيه؟؟؟؟ واقعا سر در گمم اگر هم بخوام با آقاي اميني كار كنم صفر تا صده دهمشون رو نميشه نگاه كرد زمان نيست چون توي راه ابريشم ميگن خيلي خوبه آزمون ها برگزار ميشه و كلي تست حل ميشه منم خودم اهل تست زدن و كتاب تست نيستم
                                بعد هر كس به حرفي ميزنم كن نميدونم كدرم درسته يه سريا ميگن صفر بودم راه ابريشم منو قوي كرده يه سريا ميگن اقاي اميني بهتره😞😞😞😞😞😔😔☹️

qwerty2001Q 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1

elham maleki
                                  ممنون بابت راهنماييتون ولي من كنكوريه ١٤٠٠ هستم فرصت واقعا نيست ضمن اينكه من از تدريس آقاي صدري خوشم نمياد بعدش آخه آلا گفته بود راه ابريشم براي همه مناسبه
                                  يه سوال ديگه صفر تا صد كنكوره آقاي اميني تدريس نيست؟؟؟؟؟
                                  يعني به نظرتون خوبه صفر تا صد آقاي اميني رو كامل ببينم سطحم بياد بالا بعدش برم راه ابريشمو از مهر ماه ببينم كه توش روش تست ياد بگيرم؟؟؟؟؟ چون مثل اينكه ميگن آقاي ثابتي براي تست خوبه آقاي اميني براي تدريس منم از دهم تابع و معادله و نامعادله رو بلدم دنباله ها هم كه كلا نميخوام بخونم ميمونه مثلثاتو احتمال و شمارش يازدهم هم تدريسشو ميتونم از حسابان آقاي ثابتي ببينم و صفر تا صد كنكوره آقاي اميني راد بعد وارد راه ابريشم شم نظرتون چيه؟؟؟؟ واقعا سر در گمم اگر هم بخوام با آقاي اميني كار كنم صفر تا صده دهمشون رو نميشه نگاه كرد زمان نيست چون توي راه ابريشم ميگن خيلي خوبه آزمون ها برگزار ميشه و كلي تست حل ميشه منم خودم اهل تست زدن و كتاب تست نيستم
                                  بعد هر كس به حرفي ميزنم كن نميدونم كدرم درسته يه سريا ميگن صفر بودم راه ابريشم منو قوي كرده يه سريا ميگن اقاي اميني بهتره😞😞😞😞😞😔😔☹️

qwerty2001Q آفلاین
                                  qwerty2001Q آفلاین
                                  qwerty2001
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط qwerty2001 انجام شده

Parsa Khodaei دهم و یازدهم رو نبین بخش صفر تا صد کنکوری رو ببین که دهم ویازدهم فقط مرور میشه در مورد راه ابریشم درسته برای همه مناسبه اما میدونی چرا میگم قبل آقای ثابتی آقای امینی راد رو ببین چون دید های مختلفی رو نسبت به موضوع ببینی و بعد وارد کار بشی تا تصورت از مطلب بره بالا بعد خیلی فیلم دیدن راحته که هر لحظه خواستی وایمیسونیش یا میزنی جلو یا مثل من که میزنم روی دور تند فیلما رو میبینم 😅 اصلا سخت نگیر فقط زودتر شروع کن فرصتم کم نیست اگه الان شروع کنی https://alaatv.com/set/221 👉🏻 👉🏻 👉🏻 👉🏻 از اینجا استارت بزن بهونه ام نیار ان شاءالله که موفق باشی

0
                                  • qwerty2001Q qwerty2001

Parsa Khodaei دهم و یازدهم رو نبین بخش صفر تا صد کنکوری رو ببین که دهم ویازدهم فقط مرور میشه در مورد راه ابریشم درسته برای همه مناسبه اما میدونی چرا میگم قبل آقای ثابتی آقای امینی راد رو ببین چون دید های مختلفی رو نسبت به موضوع ببینی و بعد وارد کار بشی تا تصورت از مطلب بره بالا بعد خیلی فیلم دیدن راحته که هر لحظه خواستی وایمیسونیش یا میزنی جلو یا مثل من که میزنم روی دور تند فیلما رو میبینم 😅 اصلا سخت نگیر فقط زودتر شروع کن فرصتم کم نیست اگه الان شروع کنی https://alaatv.com/set/221 👉🏻 👉🏻 👉🏻 👉🏻 از اینجا استارت بزن بهونه ام نیار ان شاءالله که موفق باشی

Parsa KhodaeiP آفلاین
                                    Parsa KhodaeiP آفلاین
                                    Parsa Khodaei

qwerty2001
                                    خيلي ممنونم . آقاي اميني كه يازدهم و دوازدهم ندارن يه صفر تا صد رياضي دهم با يه صفر اا صد رياصي كنكور دارن من خيلي ضعيف باشم صفر تا صد كنكورش از صفر گفته مباحث سه پايرو جوري كه بفهمم؟؟؟؟؟ بعدشم برم سواغ صفر تا صد رياضي كنكوره آقاي ثابتي و راه ابريشم نظرتون چيه؟؟؟؟

qwerty2001Q 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0

qwerty2001
                                      خيلي ممنونم . آقاي اميني كه يازدهم و دوازدهم ندارن يه صفر تا صد رياضي دهم با يه صفر اا صد رياصي كنكور دارن من خيلي ضعيف باشم صفر تا صد كنكورش از صفر گفته مباحث سه پايرو جوري كه بفهمم؟؟؟؟؟ بعدشم برم سواغ صفر تا صد رياضي كنكوره آقاي ثابتي و راه ابريشم نظرتون چيه؟؟؟؟

qwerty2001Q آفلاین
                                      qwerty2001Q آفلاین
                                      qwerty2001

Parsa Khodaei آره نگران نباش

0
                                      • qwerty2001Q qwerty2001

Parsa Khodaei آره نگران نباش

Parsa KhodaeiP آفلاین
                                        Parsa KhodaeiP آفلاین
                                        Parsa Khodaei

qwerty2001
                                        🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        پاسخ
                                        • پاسخ به عنوان موضوع
                                        وارد شوید تا پست بفرستید
                                        • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                        • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                        • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                        • اولین پست
                                          آخرین پست
                                        0
                                        • دسته‌بندی‌ها
                                        • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                        • جدیدترین پست ها
                                        • برچسب‌ها
                                        • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                        • دوره‌های آلاء
                                        • گروه‌ها
                                        • راهنمای آلاخونه
                                          • معرفی آلاخونه