ادامه ظبط شیمی دهم
-
سلام از الا میخوایم هر چه زود تر با اقای گودرزی برای تدریس شیمی دهم صحبت کنه ایشون خیلی وقته تدریس نکرده و شیمی دهم نیمه کاره مونده از اونجایی که خیلی از معلم ها تو این شرایط دارن تدریس میکنن از اقای گودرزی هم انتظار داریم در اسرع وقت کارشون رو شروع کنن
با تشکرazam shahri باسلام ووقت بخیر خدمت دوستان عزیز . لطفا یک نفر اگه میتونه به اقای گودرزی بگه که تدریسشون رو ادامه میدهند؟ چون من تا حالا از تدریس عالی ایشون بهره بردم... لطفا جواب بدید ایشون مدتی هست تدریس نمیکنن . باتشکر از آلا
-
azam shahri باسلام ووقت بخیر خدمت دوستان عزیز . لطفا یک نفر اگه میتونه به اقای گودرزی بگه که تدریسشون رو ادامه میدهند؟ چون من تا حالا از تدریس عالی ایشون بهره بردم... لطفا جواب بدید ایشون مدتی هست تدریس نمیکنن . باتشکر از آلا
@سهیل-م سلام باتوجه به درخواست الایی ها جناب اقای گودرزی تدریس رو استارت زدند و امروز نیز کلیپ ایشان در سایت الا گذاشته شد
-
خوش برگشتی اقای گودرزی
-
امید وارم اقای گودرزی بخش تورق سریع رو هم به شیمی دهم اضافه کنن
-
بی انداره تدریس تیشون رو دوست دارم
-
با سلام خدمت تمامی عوامل محترم آلا
تو رو خدا شیمی ده رو تموم کنید الان 9 ماه از اولین از اولین ویدیوش میگذره ازتون عاجزانه خواهش میکنم میدونم که خیلی مشغولید ولی یه فکری هم واسه ما بکنید
@M-an -
با سلام خدمت تمامی عوامل محترم آلا
تو رو خدا شیمی ده رو تموم کنید الان 9 ماه از اولین از اولین ویدیوش میگذره ازتون عاجزانه خواهش میکنم میدونم که خیلی مشغولید ولی یه فکری هم واسه ما بکنید
@M-an -
همچنین یازده
موندیم چه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا یه جا اومدن درس دادن
بعد دیه ندیدیمشون -
پاسخ: ادامه ظبط شیمی دهم
-
داریم میریم یازدهم ولی اقای گودرزی شیمی یازدهم رو تموم نکرد کجاست این اقای گودرزی
-
@M-an
-
داریم میریم یازدهم ولی اقای گودرزی شیمی یازدهم رو تموم نکرد کجاست این اقای گودرزی
azam shahri ایشون همایش تفتان ضبط کردن میتونین از اون استفاده کنین
-
حداقل جزوه شیمی رو اپدیت کنید
-
سلام از الا میخوایم هر چه زود تر با اقای گودرزی برای تدریس شیمی دهم صحبت کنه ایشون خیلی وقته تدریس نکرده و شیمی دهم نیمه کاره مونده از اونجایی که خیلی از معلم ها تو این شرایط دارن تدریس میکنن از اقای گودرزی هم انتظار داریم در اسرع وقت کارشون رو شروع کنن
با تشکرazam shahri شیمی دهم با آقای گودرزی هنوزم ناقصه....
️
-
با تشکرazam shahri سلام دوستان
هنوز شیمی دهم تموم نشده و ناقصه آلا خداوکیلی خودت رو جای ما بذار لطفا خواهشا هر چی زوددددد تر تمومش کنین شیمی رو و واقعا به تدریس ایشون نیاز دارم چون بسیاااااااااار فوق العاده درس میدنو ولقعا روش تدریسشون مخصوصا تست هاشون عالیه الا تو روخدا بیاااا یه کاری کن ممنون
M.an
M.an
M.an -
@M-an