راهنمایی در مورد ریاضی
-
سلام دوستان من پایه دهم تجربی هستم وسال آینده یازدهمم و ریاضی مشکل دارم میخوام تو تابستون صفر تا صدش رو کار کنم لطفا یه منبعی چیزی بهم بدید تروخدا یه نفر کمکم کنه نمیدونم چیکار کنم ریاضی دهم آلا هم واقعا ناقصه و خوب نییس لطفا یه کاری کنید یه راهنمایی...

-
-
سلام دوستان من پایه دهم تجربی هستم وسال آینده یازدهمم و ریاضی مشکل دارم میخوام تو تابستون صفر تا صدش رو کار کنم لطفا یه منبعی چیزی بهم بدید تروخدا یه نفر کمکم کنه نمیدونم چیکار کنم ریاضی دهم آلا هم واقعا ناقصه و خوب نییس لطفا یه کاری کنید یه راهنمایی...

@Student-s در دوستان آلایی بیاین کمکم راهنمایی میخوام!! گفته است:

سلام یازدهم رو فعلاپیش خوانی کن واز سیرتا پیاز گاج استفاده کن چون هم درسنامش خوبه هم تستاش تازه سوال تشریحی هم داره
-
@Student-s سلام دوست عزیز زیاد نگران نباش چون مباحث ریاضی دهم واقعا ساده هست و خودتونم میتونین تو خونه تمومش کنین به نظر من کتاب تست خیلی سبز دهم هم خوبه و اگه نیاز به معلم داشتین فیلم های درسی کانون رو ببینین اقای علی هاشمی اونجا مدرس ریاضی هستن و تدریسشون خیلی خوبه اگه ببینین فکر کنم مشکلتون حل بشه
-
@Student-s اینم لینکش http://www.kanoon.ir/Amoozesh/TreeView/25-7004
-
هم
ببین ریاضی دهم کلا آدم فکر میکنه بلد نیس
برو صفرتا صد ریاضی امینی راد واقعا برای پایه عالی درس میده مبحث های دهم رو ببین و بعدشم کتاب تست خودتو کار کن
تو بعضی از مباحث ریاضی بنظر من سه سال رو باهم بخونی خیلی راحت تری
و فوکوس کن که 10 رو مفهومی بخونی و بفهمییی1!!! -
هم
ببین ریاضی دهم کلا آدم فکر میکنه بلد نیس
برو صفرتا صد ریاضی امینی راد واقعا برای پایه عالی درس میده مبحث های دهم رو ببین و بعدشم کتاب تست خودتو کار کن
تو بعضی از مباحث ریاضی بنظر من سه سال رو باهم بخونی خیلی راحت تری
و فوکوس کن که 10 رو مفهومی بخونی و بفهمییی1!!! -

راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی