تراکم توده ی استخوانی
-
دریا دریایی
اخه فضای اینام اندکه -
دریا دریایی
اخه فضای اینام اندکه@Kosar-Kelyabi فشرده هست اما فضای بین یاخته ای زیادی داره ب این خاطر غلط شد
-
mehranmirzaei
ببخشید دو چرا غلطه ؟؟؟@Kosar-Kelyabi چونکه اگه به شکل نگاه کنید فاصله بین سلول های استخوانی زیاد است و فضای بین آنهارا اده زمینه ای از جنس کلازن و مواد معدنی پرمیکنه .
-
@Kosar-Kelyabi بافت فشرده نوعی بافت پیوندی متراکم با فضای بین سلولی زیاده و ماده زمینه اس کلاژنم داره
Fateme Sohrabi
اخه شکل کتاب یجوریه ادم فک میکنه فضاشون کمه -
دریا دریایی
اخه فضای اینام اندکه@Kosar-Kelyabi در تراکم توده ی استخوانی گفته است:
دریا دریایی
اخه فضای اینام اندکهاره میدونم ولی کلا کلیپ های آقای موقاری هم ببین بارها تاکید میکنن که این کد مخصوص بافت پوششی هست
-
@Kosar-Kelyabi چونکه اگه به شکل نگاه کنید فاصله بین سلول های استخوانی زیاد است و فضای بین آنهارا اده زمینه ای از جنس کلازن و مواد معدنی پرمیکنه .
mehranmirzaei
بله متوجه اشتباهم شدم ممنون -
Fateme Sohrabi
اخه شکل کتاب یجوریه ادم فک میکنه فضاشون کمه@Kosar-Kelyabi
اون کرم ها فضای بین سلولی اند. -
@Kosar-Kelyabi در تراکم توده ی استخوانی گفته است:
دریا دریایی
اخه فضای اینام اندکهاره میدونم ولی کلا کلیپ های آقای موقاری هم ببین بارها تاکید میکنن که این کد مخصوص بافت پوششی هست
دریا دریایی
اوهوم -
Fateme Sohrabi
اخه شکل کتاب یجوریه ادم فک میکنه فضاشون کمه@Kosar-Kelyabi
-
ببخشید جمله کتاب میگه بافت پیوندی متراکم رشته های کلاژن از سست بیشتر و تعداد سلول کمتر و ماده زمینه ای نیز اندک است
@Z-H-Z خوب مشکل چیه الان
-
ببخشید جمله کتاب میگه بافت پیوندی متراکم رشته های کلاژن از سست بیشتر و تعداد سلول کمتر و ماده زمینه ای نیز اندک است
-
@Z-H-Z اره خب کجاش مبهمه من برات توضیح بدم
-
@Z-H-Z اره خب کجاش مبهمه من برات توضیح بدم
Fateme Sohrabi فهمیدم ممنون
-
۱۶۸۷
-
۱۶۸۷
Fateme Sohrabi در تاپیک جدا مطرح کنین
-
۱۶۸۷
-