دینی رنجبرزاده
-
سلام. به نظرم دینی بیشتر مطالب حفظی داره و اونقدر پیچیده نیست که نیاز به فیلم باشه. البته من فیلمای آقای رنجبرزاده رو ندیدم.
-
سلام. به نظرم دینی بیشتر مطالب حفظی داره و اونقدر پیچیده نیست که نیاز به فیلم باشه. البته من فیلمای آقای رنجبرزاده رو ندیدم.
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnight king اها ممنون از راهنماییتون
-
خواهش میکنم. موفق باشید.
-
محدث سلام عزیزم دینی بیشتر حفظ کردنیه و باید رو ی ایه هاشم زیاد کار کنی .... بنظرم زیاد نیازی به فیلم دیدن نیست ... اگه خودت بتونی به ی جمع بندی برسی عالیه
-
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محدث سلام من دارم میبینم به نظرم عالیننن اگه بزاری روی دور تند و اول نگاه کنی بعد بری درس رو بخونی خیلی سریع تر پیش میری....تازه خیلی نکاتی رو میگن ک ممکنه تو از قلم بندازی و نبینیشون ...ترکیب ایاتو هم میگن من ک واقعا راضیم
-
محدث سلام من دارم میبینم به نظرم عالیننن اگه بزاری روی دور تند و اول نگاه کنی بعد بری درس رو بخونی خیلی سریع تر پیش میری....تازه خیلی نکاتی رو میگن ک ممکنه تو از قلم بندازی و نبینیشون ...ترکیب ایاتو هم میگن من ک واقعا راضیم
@_fatemeh_ چطور میزاری رو دور تند
-
@_fatemeh_ چطور میزاری رو دور تند
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Javad Mo Ja تو تنظیماتش ی حا نوشته سرعت پخش میزنی اونجا هر سرعتی بزنی برات تنظیم میکنه.
-
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_fatemeh_ ممکنه فکر کنی خیلی وقت ازت میگیره ولی وقتی میزنی نگاه میکنی درسیو ک خودت تو نیم ساعت میخونی تو یه ربع برات میخونه و نکاتشو میگه....واقعا خدا خیرشون بده
-
@_fatemeh_ ممکنه فکر کنی خیلی وقت ازت میگیره ولی وقتی میزنی نگاه میکنی درسیو ک خودت تو نیم ساعت میخونی تو یه ربع برات میخونه و نکاتشو میگه....واقعا خدا خیرشون بده
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_fatemeh_ در دینی گفته است:
@_fatemeh_ ممکنه فکر کنی خیلی وقت ازت میگیره ولی وقتی میزنی نگاه میکنی درسیو ک خودت تو نیم ساعت میخونی تو یه ربع برات میخونه و نکاتشو میگه....واقعا خدا خیرشون بده
آره درسته منم قبول دارم حرفتونو
-
محدث سلام عزیزم دینی بیشتر حفظ کردنیه و باید رو ی ایه هاشم زیاد کار کنی .... بنظرم زیاد نیازی به فیلم دیدن نیست ... اگه خودت بتونی به ی جمع بندی برسی عالیه
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ftm-dh اهان خیلی مممنونن
-
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_fatemeh_ عه پس خیلی خوبه اینجور مممنون واقعا
-
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_fatemeh_ اره منم که حساب میکردم دیدم زمان زیاد نمیبره
ممنون از راهنماییت -
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۳۹۹، ۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دینی یه درس کاملا صد در صدش حفظیه باید حفظ کنی فقط کاری با فهمیدن نداره