1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
عربی دیگع تدریس نمیشه؟؟کاش از اول با استاد ناصح زاده میدیدم
-
aghaye naseh zade khodesh kheyli khoobe age ham estefade nakardin az filmashoon ke eshkali nadare ghesmataye baghimoondatro ba filmaye ishoon jelo babar
-
taze begheyr az mostasna ghesmate dgeiam moonde?
-
ﺑﺎ ﺳﻼﻡ ﻭ ﻋﺭﺽ ﺗﺸﮑﺮ
ﺗﺪﺭﯾﺲ ﻋﺮﺑﯽ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﻪ؟ -
cr7 من قبلا ازشون پرسیدم تلگرام گفتند که قراره شکل و اعرا ب و اینا رو هم بزارن پس احتمال زیاد ادامه داره
-
سلام استاد جان چیمیشد یه سالی رو به انتخاب خودتون میومدید یک یک 25 تا سوالشو حل میکردید واقعا عالی میشد بازم ممنون
-
سلام . دوستان کسی میشه راهنمایی کنه میخوام عربی رو از اول بخونم . فیلم های جلادتی بهتره یا ناصح زاده با کدومشون برم جلو ؟
-
الان فیلم های جلادتی فقط مستثنی رو کم داره ؟
-
سلام از حق نگذریم ایشون واقعا عالی درس میدن این اشکال از بعضی از ماست که مطالب روکامل نمیفهمیم چون همش همش همش تمرین مهمه دوستان با تمرین باید خودمونو بسازیم نه با همش انتخاب معلم یه چیزی دیگه اقای جلادتی خوب درس میده مشکل انچنانی ندارن وفقط دو درس دیگه مونده راستی 20 درصد معلمه 80 درصد خود دانش اموزه. موفق باشید
-
rezamoaser خوب منم این حرف رو قبول دارم پس با جلادتی میرم جلو ممنون بابت راهنمایی تون
-
قربانت فقط اگر ایشون یه لطف کنه از یک سالی رو بزاره 25 سوالشو یکی یکی حل کنه عالی میشه اعتامد به نفسمون میره بالا حالا من اینجوریم
didar.ph -
الان rezamoaser ببخشید اینو میگم ولی چون حیاتی یه میپرسم شما تدریس جلادتی رو دیدی ؟ یا کلا ناصح زاده رو دنبال کردی ؟ چون میخوام کل عربی رو بخونم باید با یه نفر برم جلو که نتیجه داشته باشه . نه اینکه کلی از فیلماشو ببینم بعد بیام ببینم به درد میخوره یا نه . دیگه شما میگی صد در صد جلادتی ؟
-
اگه هم فقط مستثنی و معتلات رو کم داره ادم بخواد میتونه یه جوری پیداش کنه و یاد بگیره بحث کل عربی هستش نه یکی دو مبحث
-
سلام.رفقا یکی بگه بحث ترکیب وصفی و اضافی تو کدوم جلسه تدریس شده؟؟ (تو شخصیم پیام بدین)
-
didar.ph جلادتی ببین عااالیه.(من میبینم) اول از ترجمش هم شروع کن و جزواتشو بنویس. نه که فقط ببینی!!
-
سلام بچه ها کسی جزوه های ترجمرو نوشته؟
اگه برام بفرسین خیلی ممنون میشم -
استاد جلادتی عزیز لطفا درک مطلب عربی رو هم تدریس کنید تا بتونیم تو کنکور بزنیمش. ممنون از تدریس عــــــــــالی