Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
سلام دوستان ...این فیلم های دوران جمع بندی رو کجا قرار دادن ..چون اینجا در موردش بحث شده بود پرسیدم.^^...()
-
بچه ها استاد طلوعی کانال تلگرامی دارن؟؟اگه دارن لطفا لینکش رو بذارین ممنون میشم
-
برین صفحه هر درس ک فیلمایه همه سالو توش قرار میدن یکم بگردین پیداش میکنین
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/1/
این صفحه گسستس -
-
سلام.خاهشا دوستان آلایی عزیز شما هم نظر بدین که ان شا الله فصل 7و8 فیزیک پیش رو بذارن ممنون از همه
-
sohrab1999
سلام، منم موافقم چون فصل فیزیک اتمی و جدید رو هم راحت میشه جمعش کرد هم تو کنکور بودجه بندی اش زیاده. ولی چند بار تذکر دادن که نیاین بنویسین استاد چیو تدریس کنن..منم به احترام اساتید آلا، الویت خودمو دیگه تو هیچ درسی اعلام نکردم شاید اینطوری بهتره... به هر حال دکتر طلوعی همیشه استاد ما هستند و بهمون قول دادن تا آخر فروردین اکثر مباحث مهم کنکورو برامون ببندن دیگه بقیش با خودمون که چطوری نتیجه بگیریم. -
استاد طلوعی نابغه فیزیک هستن من عاشقشونم خدا قوت استاد
-
ممنوووون از استاد طلوعی و آلامبحث آیینه ها رو ک همیشه میترسیدم الان مسلطه مسلطمممم؛)))
اجرتون با سید الشهدا -
سلام ببخشید من مبحث اینه ها و عدسی هارو هنوز نگاه نکردم متاسفانه سوالم اینه که همین 5 تا قسمته یا ادامه هم داره؟؟!
-
سلام
فصله 7 و 8 پیش2 رو تدریس میکنن یا خودمون بخونیم ؟ -
سلام الان باید به فکر پایه باشیم استاد کارشون عالیه واقعا ممنون استاد فصل 4و5سال سوم و فصل گرما تا ازمون 25فروردین تدریس میشود یا خودمون بخونیم
-
سلام فیلمای جمع بندی تو راهن
دوستان این فیلم هایی که اعلام شد یعنی
دوستان این فیلم هایی که اعلام شد یعنی
1️⃣ عربی آقای تاج بخش
که کامل رو سایت قرار گرفت2️⃣ زیست آقای حدادی
3️⃣ فیزیک آقای نادریان
4️⃣ ریاضی انسانی آقای محمدزاده
5️⃣ ریاضی تجربی آقای نصیری
6️⃣ دیفرانسیل آقای نصیری
7️⃣ شیمی آقای انوشه
8️⃣ جبر و گسسته آقای سروش مویینیاز فردا دونه دونه آپلود و در سایت و کانال آلاء قرار می گیرند.
فیلم های کلاس درس آلاء هم از 20 فروردین مجدد فیلم برداری می شوند و در سایت منتشر می شوند.
پست کانال الا -
سلام و بي نهايت تشكر از استاد عزيز و تيم آلا
-
استاد لطفا فصل هاي 3و4و5 سال سوم ( الكتريسيته جاري) رو هم تدريس بفرماييد.