آزمون قلمچی شرکت کنم یا گزینه۲؟؟؟
-
سلام خدمت دوستان
یه مشورت میخواستم بگیرم
من یازدهمی بودم و امسال میرم دوازدهم،سال ۱۴۰۰ کنکور دارم و رشتهم تجربیه؛ تا حالا هم هیچ آزمونی شرکت نکردم
از این تابستون میخوام آزمون بدم
به نظر شما،قلمچی شرکت کنم یا گزینه دو؟؟؟
کدومش بهتره؟
تا الان تصمیم داشتم که قلمچی شرکت کنم، ولی یه بندهخدایی از آزمونای گزینه۲ خیلی تعریف میکرد و میگفت که کارنامههاش هوشمنده و سوالاتش شبیه کنکوره و از این جور چیزا
طبق چیزی که من شنیدم، سطح سوالات کانون از سوالات کنکور بالاتره و گزینه۲ هم سطح کنکوره
به نظر شما اینکه سوالات کانون سختترت بیشتر میتونه کمک کنه یا اینکه گزینه۲ هم سطح و مشابه کنکوره
الان یکمی گیج شدم
دوستانی که آزمون شرکت کردن نظرشون چیه؟؟
اگه میشه راهنمایی کنین -
سلام خدمت دوستان
یه مشورت میخواستم بگیرم
من یازدهمی بودم و امسال میرم دوازدهم،سال ۱۴۰۰ کنکور دارم و رشتهم تجربیه؛ تا حالا هم هیچ آزمونی شرکت نکردم
کدومش بهتره؟
تا الان تصمیم داشتم که قلمچی شرکت کنم، ولی یه بندهخدایی از آزمونای گزینه۲ خیلی تعریف میکرد و میگفت که کارنامههاش هوشمنده و سوالاتش شبیه کنکوره و از این جور چیزا
طبق چیزی که من شنیدم، سطح سوالات کانون از سوالات کنکور بالاتره و گزینه۲ هم سطح کنکوره
به نظر شما اینکه سوالات کانون سختترت بیشتر میتونه کمک کنه یا اینکه گزینه۲ هم سطح و مشابه کنکوره
الان یکمی گیج شدم
اگه میشه راهنمایی کنینAli Ghasemian 0 سلام..شما درنظر داشته باشید که اگر سخت کار کنید کنکور هم اگر سخت باشه شما میتونید پاسخ بدید سوالاتش رو .. کانون آره سطح سوالاتش بالاتره یه مقدار ..من سال دهمم رفتم کانون انقدر که من اون سال کتاب و دی وی دی از کانون گرفتم همش باعث افت ترازم شد به طوری که ترازم از نزدیک ۶۰۰۰اومد به ۴۷۰۰ رسید...اگر کانون رفتید فقط آزمون ها رو شرکت کنید کتابکارا و ایناش رو ول کنید...من به خاطر همین افتم سال یازدهم رفتم گزینه ۲ شرکت کردم یه مقدار روحیم برگشت اما خب توی شهر ما از مدرسه خودمون که مدرسه خوب شهره فقط من و یه نفر دیگه میرفتیم گزینه۲ بنابراین کسی نبود که باهاش رقابت کنیم یه بار من اول میشدم یه بار اون بعد سال کنکور دیگه اومدم کانون...گزینه ۲ سطح سوالاتش بهتر و استاندارد تر از کانونه اما برتری کانون به خاطر جامعه آماری بالاشه و اینکه سوالات رو سخت میدن که دانش آموز بیشتر بخونه ... باز هم تاکید میکنم اگر کانون رفتید به هیچ عنوان از محصولاتش نخرید فقط آزموناش رو شرکت کنید...موفق باشید
-
قلمچی .
فقط زیر بار کتابای سه سطحیش نرین -
سلام خدمت دوستان
یه مشورت میخواستم بگیرم
کدومش بهتره؟
الان یکمی گیج شدم
اگه میشه راهنمایی کنینAli Ghasemian 0 منم مثل توام
ولی مشاورم میگه قلمچی خیلی خوبه
اره گزینه ۲ سوالاش شبیه کنکوره بیشتر ولی چیزی که تورو توی رقابت سختی مثل کنکور قرار میده قلمچیه
من خودم حتما باید برم قلمچی چون حتی مشاورمم مشاور قلمچی هست و خودشم پزشکه -
Ali Ghasemian 0 منم مثل توام
ولی مشاورم میگه قلمچی خیلی خوبه
اره گزینه ۲ سوالاش شبیه کنکوره بیشتر ولی چیزی که تورو توی رقابت سختی مثل کنکور قرار میده قلمچیه
من خودم حتما باید برم قلمچی چون حتی مشاورمم مشاور قلمچی هست و خودشم پزشکهM Tg
سپاسگزارم -
قلمچی .
فقط زیر بار کتابای سه سطحیش نرینsaaaionadms
ممنونم -
سلام خدمت دوستان
یه مشورت میخواستم بگیرم
کدومش بهتره؟
الان یکمی گیج شدم
اگه میشه راهنمایی کنینAli Ghasemian 0 در آزمون قلمچی شرکت کنم یا گزینه۲؟؟؟ گفته است:
سلام خدمت دوستان
یه مشورت میخواستم بگیرم
کدومش بهتره؟
الان یکمی گیج شدم
اگه میشه راهنمایی کنینشما واسه ازمون باید خودت رو با خود قبلیت بسنجی بدون که ازمون یه چالشه فقط واسه خودت حالا هر چی میخواد باشه مهم بودنشه که باید باشه من خودم گزینه دو میدادم و تا اخرم با گزینه دو پیش پیرم چون میدونم عالیه و بهش اطمینان دارم ولی اصن حس جالبی نسبت به قلم چی ندارم ، گزینه دو خیلی فاکتورا داره که از خیلی از ازمونا برترش میکنه منم به گفته ی مشاورام از یازدهم گزینه دو میدادم و تماما راضیم
-
Ali Ghasemian 0 سلام..شما درنظر داشته باشید که اگر سخت کار کنید کنکور هم اگر سخت باشه شما میتونید پاسخ بدید سوالاتش رو .. کانون آره سطح سوالاتش بالاتره یه مقدار ..من سال دهمم رفتم کانون انقدر که من اون سال کتاب و دی وی دی از کانون گرفتم همش باعث افت ترازم شد به طوری که ترازم از نزدیک ۶۰۰۰اومد به ۴۷۰۰ رسید...اگر کانون رفتید فقط آزمون ها رو شرکت کنید کتابکارا و ایناش رو ول کنید...من به خاطر همین افتم سال یازدهم رفتم گزینه ۲ شرکت کردم یه مقدار روحیم برگشت اما خب توی شهر ما از مدرسه خودمون که مدرسه خوب شهره فقط من و یه نفر دیگه میرفتیم گزینه۲ بنابراین کسی نبود که باهاش رقابت کنیم یه بار من اول میشدم یه بار اون بعد سال کنکور دیگه اومدم کانون...گزینه ۲ سطح سوالاتش بهتر و استاندارد تر از کانونه اما برتری کانون به خاطر جامعه آماری بالاشه و اینکه سوالات رو سخت میدن که دانش آموز بیشتر بخونه ... باز هم تاکید میکنم اگر کانون رفتید به هیچ عنوان از محصولاتش نخرید فقط آزموناش رو شرکت کنید...موفق باشید
maryam111
ممنونم از راهنماییتونمیشه که فقط آزمون ها رو تنها ثبت نام کرد؟؟ یعنی کتاب و همایش رو ثبت نام نکنیم؟؟
چون اخه وقتی میرم کانون،خیلی تبلیغ میکنن و یجورایی که انگار کتاب اجباریهحالا در کل کتاب هاش و اینا اجباریه یا میشه که آزمون ها رو به تنهایی ثبت نام کرد؟؟؟
-
قلمچی .
فقط زیر بار کتابای سه سطحیش نرینsaaaionadms در آزمون قلمچی شرکت کنم یا گزینه۲؟؟؟ گفته است:
قلمچی .
فقط زیر بار کتابای سه سطحیش نریناتفاقا کتابای سه سطحی کتابای خوبین. اینکه شما نتونستید ازش استفاده کنید دلیل نمیشه که بیایید به بقیه راه غلطی که خودتون رفتید رو نشون بدید.
-
سلام خدمت دوستان
یه مشورت میخواستم بگیرم
کدومش بهتره؟
الان یکمی گیج شدم
اگه میشه راهنمایی کنینAli Ghasemian 0 سلام.چندان فرق زیادی نمیکنه که قلمچی بری یا گزینه 2 یا گاج. منم قبلا فکر میکردم خیلی مهمه اما الان میگم زیاد درگیر نباش و یکی رو متناسب با شرایطت انتخاب کن.
مهم اینه که استمرار و پیوستگی داشته باشی و آزمونات رو تحلیل کنی و ...
پیشنهاد میکنم وویس زیر رو گوش کنی :
https://hasangoli.com/کنکور_1400،-نقش-آزمون-های-آزمایشی-برای-موف/ -
سلام..
به نظر من گزینه دو از لحاظ سوالی بهتره و اگر براتون سطح سوال مهمه برین تو ازمونای گزینه دو شرکت کنین
ازمون قلمچی تا اونجا ک من میدونم سوالاش خیلی استاندارد نیستن و خیلی سختن و فقط تنها فایده ای ک داره اینه ک رقابت اونجا بیشتره...حالا اگه رقابت براتون مهمه میتونین تو قلمچی شرکت کنین...
برا بعد عید هم آزمونای سنجش شرکت کنین بد نیس
اینا نظرات سخصی و تجربه منه... به کسی برنخورع -
maryam111
ممنونم از راهنماییتونمیشه که فقط آزمون ها رو تنها ثبت نام کرد؟؟ یعنی کتاب و همایش رو ثبت نام نکنیم؟؟
چون اخه وقتی میرم کانون،خیلی تبلیغ میکنن و یجورایی که انگار کتاب اجباریهحالا در کل کتاب هاش و اینا اجباریه یا میشه که آزمون ها رو به تنهایی ثبت نام کرد؟؟؟
Ali Ghasemian 0 آره میشه فقط آزمون ها رو ثبت نام کرد...اصلا به تبلیغاتشون گوش ندید هروقت گفتن بیا کتاب و اینا بگیر بگید باشه میام حالا دیر نمیشه یا بگید بعدا میام یا مثلا بگید من منابعم رو گرفتم اینطوری چند منبعی میشم ... این آخری رو اگه بگید بیشتر قانعشون میکنید چون یه ذره مشاوره ایه...خلاصه اینکه طفره برید که بهتون نندازن محصولاتشون رو...من میخواستم پشتیبانم نداشته باشم چون میشناختمش خیلی رو اعصاب بود ولی گفتن این نمیشه باید داشته باشی
-
Ali Ghasemian 0 در آزمون قلمچی شرکت کنم یا گزینه۲؟؟؟ گفته است:
سلام خدمت دوستان
یه مشورت میخواستم بگیرم
کدومش بهتره؟
الان یکمی گیج شدم
اگه میشه راهنمایی کنینشما واسه ازمون باید خودت رو با خود قبلیت بسنجی بدون که ازمون یه چالشه فقط واسه خودت حالا هر چی میخواد باشه مهم بودنشه که باید باشه من خودم گزینه دو میدادم و تا اخرم با گزینه دو پیش پیرم چون میدونم عالیه و بهش اطمینان دارم ولی اصن حس جالبی نسبت به قلم چی ندارم ، گزینه دو خیلی فاکتورا داره که از خیلی از ازمونا برترش میکنه منم به گفته ی مشاورام از یازدهم گزینه دو میدادم و تماما راضیم
@Dr-Rashidi
ممنونم از شما -
Ali Ghasemian 0 آره میشه فقط آزمون ها رو ثبت نام کرد...اصلا به تبلیغاتشون گوش ندید هروقت گفتن بیا کتاب و اینا بگیر بگید باشه میام حالا دیر نمیشه یا بگید بعدا میام یا مثلا بگید من منابعم رو گرفتم اینطوری چند منبعی میشم ... این آخری رو اگه بگید بیشتر قانعشون میکنید چون یه ذره مشاوره ایه...خلاصه اینکه طفره برید که بهتون نندازن محصولاتشون رو...من میخواستم پشتیبانم نداشته باشم چون میشناختمش خیلی رو اعصاب بود ولی گفتن این نمیشه باید داشته باشی
maryam111 در آزمون قلمچی شرکت کنم یا گزینه۲؟؟؟ گفته است:
سپاسگزارم از راهنماییتون
روش های خوبیهممنونم ازتون
-
سلام..
به نظر من گزینه دو از لحاظ سوالی بهتره و اگر براتون سطح سوال مهمه برین تو ازمونای گزینه دو شرکت کنین
ازمون قلمچی تا اونجا ک من میدونم سوالاش خیلی استاندارد نیستن و خیلی سختن و فقط تنها فایده ای ک داره اینه ک رقابت اونجا بیشتره...حالا اگه رقابت براتون مهمه میتونین تو قلمچی شرکت کنین...
برا بعد عید هم آزمونای سنجش شرکت کنین بد نیس
اینا نظرات سخصی و تجربه منه... به کسی برنخورعMbf
ممنونم از راهنمایی شما -
Ali Ghasemian 0 سلام.چندان فرق زیادی نمیکنه که قلمچی بری یا گزینه 2 یا گاج. منم قبلا فکر میکردم خیلی مهمه اما الان میگم زیاد درگیر نباش و یکی رو متناسب با شرایطت انتخاب کن.
مهم اینه که استمرار و پیوستگی داشته باشی و آزمونات رو تحلیل کنی و ...
پیشنهاد میکنم وویس زیر رو گوش کنی :
https://hasangoli.com/کنکور_1400،-نقش-آزمون-های-آزمایشی-برای-موف/Laynad
ممنونم از پیشنهادتون -
Ali Ghasemian 0 در آزمون قلمچی شرکت کنم یا گزینه۲؟؟؟ گفته است:
سلام خدمت دوستان
یه مشورت میخواستم بگیرم
کدومش بهتره؟
الان یکمی گیج شدم
@Dr-Rashidi
بله
حتما همینطوره
ممنونم از شما -
saaaionadms در آزمون قلمچی شرکت کنم یا گزینه۲؟؟؟ گفته است:
قلمچی .
فقط زیر بار کتابای سه سطحیش نریناتفاقا کتابای سه سطحی کتابای خوبین. اینکه شما نتونستید ازش استفاده کنید دلیل نمیشه که بیایید به بقیه راه غلطی که خودتون رفتید رو نشون بدید.
Laynad
تاحالا ندیدم کسی از سه سطحی استفاده بکنه یا با استفادش موفق شده باشه
نمیدونم بازم هرکسی یه مدلیه
نظرمو گفتم -
Laynad
نظرمو گفتمsaaaionadms فیزیکش سطح بالاس خوبه من شنیدم ولی باز کتابای بهتر از اونم هست
-
Laynad
نظرمو گفتمsaaaionadms پس یعنی بدون اینکه کتاب رو ببینید نظر دادید؟
هر چیش که بد بشه ریاضی و فیزیکش خوبه. شیمیش رو خودم ندارم اما میگن اونم خوبه.