جهاد مغنیه
-
http://s13.picofile.com/file/8402550884/My_Video.mp4.html
ذلت!
نمی دانم!پدرم این کلمه را به من نیاموخته! -
بچه ها این یه کلیپ از شهید احمد محمد مشلب هستش شهیدی که تو تنهاییام بود تو شلوغیاو هیاهوی این دنیا بازم بود کنارم ولی من متوجهش نبودم ....:pensive_face: :pensive_face:
:black_heart: %(#de0404)[شهید احمد محمد مشلب] :black_heart:
:blue_heart: :blue_heart: %(#5c11b8)[غریب طوس]:blue_heart: :blue_heart: -
%(#1bc2c2)[تلنــگــــــــــــــر] 🔔🔔
💢شـنـیـده ام که این روزها حال و هوای جهاد دلتـ❤️ را زیـر و رو کـرده.از دلتـنـگـی هایت بر روی صـفـحـه ی کاغذ📝 دیده بودم...❗️
💢 :blue_heart: :black_small_square: از نوشته های شهید محمد مشلب:blue_heart: :black_small_square:
دختران حواستان باشد 👌
%(#d437ba)[حجاب] %(#538cd6)[حجاب] %(#7d1ed6)[حجاب]
حواستان به فضای مجازی باشد...:double_exclamation_mark: :double_curly_loop:💢دخترانی را میبینیم که عکسهایشان را با نامحرمان به اشتراک میگذراند:heavy_large_circle: :curly_loop:
من منظورم با همه نیست❌
من هم از فیسبوک استفاده میکنم
⚡️اما تاکنون همچین اتفاقاتی رخ نداده😊....💢 دلنوشته_هایت را خـوانـده ام ⚡️امـا
آنـلاین📱 ک میـشوی هـشـدارها♨️ را جدی بگیر؛عکس پروفایلش را ک دیدی!!! انگشتانت را برای تایپ ب تـبـعیـد ببر...✔️💢مبادا پروفایل نامحرم را مجـوز ورود بدانی📛 هر چند اگر عکسش چادرخاکی کوچه های مدینه باشد...
💢 بـرادر،آرزوی %(#db0f8a)[شـهـادتت] رابا نامحرم قسمت نکن❌ .آری ... درد ودل کردن تو را امیدوار میکند✌️ .⚡️اما یادت نرود این گفتگو تو را از خاک سوریه و شام...به سواحل آنتالیا میکشاند..
💢رفته رفته آرزوی %(#db0f8a)[شهادتت] به رابطه ی پنهانی تبدیل میشود😔. اندک اندک جای عکس دوستان شهید، عکس نامحــرم جایگزین میشود🚫
💢طرز فکرت عوض میشود😔
تا جایی ک میگویی: جهاد برای خودشان ما در داخل دفاع👊 خواهیم کرد ،اگر دفاعی درکار باشد...💢بـرادر هوشـیار باش🚨؛دلـسـرد شدنت را احساس میکنی..⁉️
🚫فـــــقــــــط یـــــادت بــــــاشـــــــد🚫
جلو جلو عواقب چت 📱کردنت را ب تو یادآوری کـردم ؛روز مـحـشـر نگویی که ندانسته وارد پـرتـگاه شدم.....:male_sign: :left_speech_bubble:💢من آنروز به آگاهیت شهادت میدهم یادت باشد☝️ شیرینی شهادت که کمرنگ شود غلظت شهوت بالا میرود
💢راسـتـی اول مـاجـرا را بـیـاد داری⁉️
اولین پی ام ات سـلام خـواهـر بود...
از بعدی ها دیگر نـمیـگـویـم🙊 😔♨️فــقــط یــک ســوال
هنوز هم نامحــرم را خواهرصدا میزنی⁉️😔التـمـاس کـمـی تـفـکـر😭
:black_small_square: :blue_heart: %(#9c1ed6)[شهید احمد مشلب]:blue_heart: :black_small_square:
-
%(#1bc2c2)[تلنــگــــــــــــــر] 🔔🔔
💢شـنـیـده ام که این روزها حال و هوای جهاد دلتـ❤️ را زیـر و رو کـرده.از دلتـنـگـی هایت بر روی صـفـحـه ی کاغذ📝 دیده بودم...❗️
💢 :blue_heart: :black_small_square: از نوشته های شهید محمد مشلب:blue_heart: :black_small_square:
دختران حواستان باشد 👌
%(#d437ba)[حجاب] %(#538cd6)[حجاب] %(#7d1ed6)[حجاب]
حواستان به فضای مجازی باشد...:double_exclamation_mark: :double_curly_loop:💢دخترانی را میبینیم که عکسهایشان را با نامحرمان به اشتراک میگذراند:heavy_large_circle: :curly_loop:
من منظورم با همه نیست❌
من هم از فیسبوک استفاده میکنم
⚡️اما تاکنون همچین اتفاقاتی رخ نداده😊....💢 دلنوشته_هایت را خـوانـده ام ⚡️امـا
آنـلاین📱 ک میـشوی هـشـدارها♨️ را جدی بگیر؛عکس پروفایلش را ک دیدی!!! انگشتانت را برای تایپ ب تـبـعیـد ببر...✔️💢مبادا پروفایل نامحرم را مجـوز ورود بدانی📛 هر چند اگر عکسش چادرخاکی کوچه های مدینه باشد...
💢 بـرادر،آرزوی %(#db0f8a)[شـهـادتت] رابا نامحرم قسمت نکن❌ .آری ... درد ودل کردن تو را امیدوار میکند✌️ .⚡️اما یادت نرود این گفتگو تو را از خاک سوریه و شام...به سواحل آنتالیا میکشاند..
💢رفته رفته آرزوی %(#db0f8a)[شهادتت] به رابطه ی پنهانی تبدیل میشود😔. اندک اندک جای عکس دوستان شهید، عکس نامحــرم جایگزین میشود🚫
💢طرز فکرت عوض میشود😔
تا جایی ک میگویی: جهاد برای خودشان ما در داخل دفاع👊 خواهیم کرد ،اگر دفاعی درکار باشد...💢بـرادر هوشـیار باش🚨؛دلـسـرد شدنت را احساس میکنی..⁉️
🚫فـــــقــــــط یـــــادت بــــــاشـــــــد🚫
جلو جلو عواقب چت 📱کردنت را ب تو یادآوری کـردم ؛روز مـحـشـر نگویی که ندانسته وارد پـرتـگاه شدم.....:male_sign: :left_speech_bubble:💢من آنروز به آگاهیت شهادت میدهم یادت باشد☝️ شیرینی شهادت که کمرنگ شود غلظت شهوت بالا میرود
💢راسـتـی اول مـاجـرا را بـیـاد داری⁉️
اولین پی ام ات سـلام خـواهـر بود...
از بعدی ها دیگر نـمیـگـویـم🙊 😔♨️فــقــط یــک ســوال
هنوز هم نامحــرم را خواهرصدا میزنی⁉️😔التـمـاس کـمـی تـفـکـر😭
:black_small_square: :blue_heart: %(#9c1ed6)[شهید احمد مشلب]:blue_heart: :black_small_square:
@دختر-بهار عااااالی بود :)
-
@m-hmt چرااااااااااااا؟
-
Bio نه اصلا
خیلییی موافقم
شاید بعضی ارتباطات به چشم نیاد اما...
باید توجه کنیم که فضای مجاز هم مثل فضای حقیقیه و محرم و نامحرم و حریم و... داره -
Bio نه اصلا
خیلییی موافقم
باید توجه کنیم که فضای مجاز هم مثل فضای حقیقیه و محرم و نامحرم و حریم و... داره@m-hmt :face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth: :flushed_face: :flushed_face: :flushed_face: :flushed_face:
-
Bio نه اصلا
خیلییی موافقم
باید توجه کنیم که فضای مجاز هم مثل فضای حقیقیه و محرم و نامحرم و حریم و... داره@m-hmt افرین :)
-
@دختر-بهار عااااالی بود :)
-
@m-hmt :face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth: :flushed_face: :flushed_face: :flushed_face: :flushed_face:
-
خب بحث پر چالشی بود
خسته نباشید دوستان :face_with_tears_of_joy: :victory_hand_light_skin_tone: :victory_hand_light_skin_tone:
@دختر-بهار :confused_face:
همچنین -
@m-hmt
نه ایشون فکر کردن با حرفای من مخالفید بعد اینجوری ایموجی فرستادن :victory_hand_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy:
-
بحث داره جذاب تر میشه :face_with_tears_of_joy:
-
Bad Fighter خخخخخخخخخخخ
-
تورو خداا صاحاب تایپیک نیست ما اینجا داریم بحث میکنیم مشغول الذمه کسی نشیم :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers: :man_facepalming_light_skin_tone:
هر حرفی داریم میریم تو تایپیک شما مشکلی که نیست ؟؟:crossed_fingers: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
تورو خداا صاحاب تایپیک نیست ما اینجا داریم بحث میکنیم مشغول الذمه کسی نشیم :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers: :man_facepalming_light_skin_tone:
هر حرفی داریم میریم تو تایپیک شما مشکلی که نیست ؟؟:crossed_fingers: :beaming_face_with_smiling_eyes:
@دختر-بهار در خدمتم
باعث افتخاره :)