زیست یازدهم فصل اول
-
سلام سلام
یه سوال فنی و بر اساس تجربه ها دارم😅
من دارم زیست یازدهم رو پیش خوانی میکنم ولی داخل حفظ کردن کار هر بخش در مغز مشکل دارم.
همشونو باهم قاطی میکنم😶
میخواستم بپرسم راهی پیشنهاد میکنید که بتونم درست حفظشون کنم و داخل تست ها به کار ببرم؟😊
تجربیا -
جمله سازی یا کدسازی بکن برای خودت
مثلا من خودم شیمی دهم ترتیب عناصر زمین و مشتری رو با کدسازی وتصویر سازی به کمک ناسزا گویی یا دلتی ریاضی رو اینجور یاد گرفتم -
مثلا برای دلتا معلممون می گفت که
bبه توان2 رو بد در نظر بگیر 4 رو همون ac رو اسپرین
همچین کارهایی هر چقدر هم مزخرف باشه و مسخره ب نظر بیاد نتیجه میده -
مثلا برای دلتا معلممون می گفت که
bبه توان2 رو بد در نظر بگیر 4 رو همون ac رو اسپرین
همچین کارهایی هر چقدر هم مزخرف باشه و مسخره ب نظر بیاد نتیجه میدهAlireza Yousofvand اها مرسی👌
-
مشاور میگفت موضوعاتی ک حفظی هستن رو ی جا حفظ نکنید سعی کنید هر روز بخشی از آنها بزارین و حفظ کنین. .ینی ب مرور و درطول زمان. اینطور ماندگاریشون در ذهن بیشتر.. خودمم تجربه کردم و واقعا خوب بود و خیلی راحت میتونم ب یاد بیارم ..راه دیگه اگه امکانش بود بزنید دیوار یا ..ک جلو چشم باش. بیشتر برا فرمول و لغت. .هستش البته.موفق باشین
-
مشاور میگفت موضوعاتی ک حفظی هستن رو ی جا حفظ نکنید سعی کنید هر روز بخشی از آنها بزارین و حفظ کنین. .ینی ب مرور و درطول زمان. اینطور ماندگاریشون در ذهن بیشتر.. خودمم تجربه کردم و واقعا خوب بود و خیلی راحت میتونم ب یاد بیارم ..راه دیگه اگه امکانش بود بزنید دیوار یا ..ک جلو چشم باش. بیشتر برا فرمول و لغت. .هستش البته.موفق باشین
-
سلام سلام
یه سوال فنی و بر اساس تجربه ها دارم😅
من دارم زیست یازدهم رو پیش خوانی میکنم ولی داخل حفظ کردن کار هر بخش در مغز مشکل دارم.
همشونو باهم قاطی میکنم😶
میخواستم بپرسم راهی پیشنهاد میکنید که بتونم درست حفظشون کنم و داخل تست ها به کار ببرم؟😊
تجربیاMono من یسری کدسازی رو بلدم دوس دارین بکار ببرین!
مغز میانی شبح دید،ش ینی شنوایی، ب ینی بینایی، ح ینی حرکتپل مغزی تباه شد،ت ینی تنفس،ب ینی بزاق،ا ینی اشک
بصل النخاع عبس شد و به فضا رفت، ع ینی عطسه،ب ینی بلع،س ینی سرفه،ف ینی فشار خون،ض ینی ضربان قلب،ت ینی تنفسروش خوبی برا به خاطر شپردن ولی بعد ی مدت بدون گفتن رمز خودتون میتونید پیش برید!!!
-
Mono من یسری کدسازی رو بلدم دوس دارین بکار ببرین!
مغز میانی شبح دید،ش ینی شنوایی، ب ینی بینایی، ح ینی حرکتپل مغزی تباه شد،ت ینی تنفس،ب ینی بزاق،ا ینی اشک
بصل النخاع عبس شد و به فضا رفت، ع ینی عطسه،ب ینی بلع،س ینی سرفه،ف ینی فشار خون،ض ینی ضربان قلب،ت ینی تنفسروش خوبی برا به خاطر شپردن ولی بعد ی مدت بدون گفتن رمز خودتون میتونید پیش برید!!!
Mahan Xodayi عالی دستتون درد نکنه🤩👌
-
Mahan Xodayi عالی دستتون درد نکنه🤩👌
Mono خواهش میکنم...