پوستک(گیاهی دهم)
-
@m-sina در پوستک(گیاهی دهم) گفته است:
Mono در پوستک(گیاهی دهم) گفته است:

اینو یه نگاهی بکنیناینو خودمم نوشتم ولی از اونجایی که قاطی میکنم و کتاب هم به طور تخصصی بهش نپرداخته گفتم اینو
اوکیه اگ سوالی بود بپرسین تا جایی که اطلاعات داشته باشم دریغ نمیکنم🙂😁

اینو یه نگاهی بکنیناینو خودمم نوشتم ولی از اونجایی که قاطی میکنم و کتاب هم به طور تخصصی بهش نپرداخته گفتم اینو
سلام. یه سوال داشتم. روپوست که پوستک ترشح میکنه(و میدونیم پوستک از جنس کوتینه) و چون کوتین باعث میشه یاخته ها بمیرن(مثل بافت چوب پنبه که یاخته هاش مرده بودند) میشه گفته یاخته های روپوست هم مرده اند؟؟
-

سلام. یه سوال داشتم. روپوست که پوستک ترشح میکنه(و میدونیم پوستک از جنس کوتینه) و چون کوتین باعث میشه یاخته ها بمیرن(مثل بافت چوب پنبه که یاخته هاش مرده بودند) میشه گفته یاخته های روپوست هم مرده اند؟؟
-
@m-sina سلام نه اگه مرده بوده بودن که نمیتونستن اینو ترشح کنن
مثلا داخل برگ و ساقه های تک لپه و دو لپه ای جوان دیده میشه و اینا هنوز رشد دارن پس زندن!
یه نمودار از اقای عظیمی دیدم کار امده بد نیست شماهم به جزتون اضافه کنین

-
@m-sina سلام نه اگه مرده بوده بودن که نمیتونستن اینو ترشح کنن
مثلا داخل برگ و ساقه های تک لپه و دو لپه ای جوان دیده میشه و اینا هنوز رشد دارن پس زندن!
یه نمودار از اقای عظیمی دیدم کار امده بد نیست شماهم به جزتون اضافه کنین

-
Mono و اینم بگم کوتینی و چوب پنبه ای شدن مانع نفوذ اب میشن اما پوستک کاهش میده!
و این ترکیبات مثل کوتین نه خود کوتین!

-
Mono یه سوال دیگه
آوند آبکش نخستین و آوند آبکش پسین چه فرقی دارن؟ مگه آوند آبکش هم نخسیت و پسین داره؟؟؟ -
@m-sina فرقشون توی اینه که ابکش نخستین حاصل رشد مریستم های نخستینه و جدیدتره
و ابکش پسین حاصل رشد مریستم های پسین یا دقیق ترش کامبیوم اوند سازه که اونو به سمت خارج و اوند چوبی پسین رو به سمت داخل میسازه -
-
@m-sina منشا کامبیوم اوند ساز همون بافت چوبی و ابکشه یعنی چی؟
یعنی اون ها کامبیوم اوند ساز و میسازن
حالا منشا چوب و ابکش پسین کامبیوم اوند سازه
پس منشا چوپ و ابکش پسین هم چوب و ابکش نخستینه
پس ساختارشون فرقی نداره
فرا تحلیل😅 -
@m-sina واو پایه دوازدهمین؟
من تا حالا فک میکردم دهمی هستین😶سلام چندتا سوال داشتم. میشه توی شکل زیر سامانه های بافتی رو با همون رنگ هایی که توی شکل صفحه اولِ گفتار 2 نشون داده بِکِشی؟

و سوال دومم اینه که توی شکل زیر، آبکش نخستین در کدوم قسمته؟ توی قسمت آبکش پسینه؟