تشکیل میوه
-
سلام ...
(در تشکیل هر میوه بدون دانه لقاح بین اسپرم و تخم زا رخ نداده )
دوستان من این جمله یکم نامفهومه برام ..میشه بهم توضیح بدین؟
تجربیا دانش-آموزان-آلاء -
سلام ...
تجربیا دانش-آموزان-آلاء@ftm-dh در اشکالات و سوالات پیش امده(زیست شناسی) گفته است:
سلام ...
تجربیا دانش-آموزان-آلاءاین جملت غلطه
مثلا نقضشم بعضی از موزاست که که لقاح میدن ولی قبل از رشد و نمو و رویان از بین میرن و بصورت نارس دارن -
@ftm-dh در اشکالات و سوالات پیش امده(زیست شناسی) گفته است:
سلام ...
تجربیا دانش-آموزان-آلاءاین جملت غلطه
مثلا نقضشم بعضی از موزاست که که لقاح میدن ولی قبل از رشد و نمو و رویان از بین میرن و بصورت نارس دارنHesam Mohammadi اهوم
خب پرتقال چطور ؟ و اینکه من متوجه نمیشم چرا میتونیم هر میوه بدون دانرو پرتقال در نظر بگیریم! -
Hesam Mohammadi اهوم
خب پرتقال چطور ؟ و اینکه من متوجه نمیشم چرا میتونیم هر میوه بدون دانرو پرتقال در نظر بگیریم!@ftm-dh برای پرتقال صدق میکنه هر میوه بدون دانه پرتقال نیست حتما میوه های دیگه ای هم وجود داره و اینکه کتابم موز رو میوه بدون دانه معرفی کرده با اونکه دانه نارس داره پس این دوتا مثال از میوه بدون دانه رو باید بدونیم در حد کتابمون
-
@ftm-dh برای پرتقال صدق میکنه هر میوه بدون دانه پرتقال نیست حتما میوه های دیگه ای هم وجود داره و اینکه کتابم موز رو میوه بدون دانه معرفی کرده با اونکه دانه نارس داره پس این دوتا مثال از میوه بدون دانه رو باید بدونیم در حد کتابمون
Hesam Mohammadi خیلی مچکرم ازت:)
-
Hesam Mohammadi خیلی مچکرم ازت:)
-
سلام ...
تجربیا دانش-آموزان-آلاء@ftm-dh ببینید میوه های بدون دانه دو نوع ان:
۱)نوع اول: این نوع بین اسپرم و تخم زا لقاح رخ داده ولی دانه نابالغ تشکیل میشود دانه بطور کامل رسیده نمیشود مثالشم موز
۲)نوع دوم:این نوع اصن لقاحی رخ نداده و میوه فاقد دانه است مثل پرتقال هایبدون دانه
√√البته دقت کنید نمیتونیم بگیم هر پرتقالی بدون لقاح تشکیل شدع چون بعضی هلش بدون دانه ان ولی خیلی هاش دانه دارن..... -
@ftm-dh ببینید میوه های بدون دانه دو نوع ان:
۱)نوع اول: این نوع بین اسپرم و تخم زا لقاح رخ داده ولی دانه نابالغ تشکیل میشود دانه بطور کامل رسیده نمیشود مثالشم موز
۲)نوع دوم:این نوع اصن لقاحی رخ نداده و میوه فاقد دانه است مثل پرتقال هایبدون دانه
√√البته دقت کنید نمیتونیم بگیم هر پرتقالی بدون لقاح تشکیل شدع چون بعضی هلش بدون دانه ان ولی خیلی هاش دانه دارن.....Mahan Xodayi خیلی مچکرم