جمع بندی دهم یازدهم با فیلم های الا
-
@Mr-Fantastic فعلا سردرگم هستم نمیدونم از کجا شروع کنم
به نظرتون چقدر باید مطالعه روزانه داشته باشم؟؟Amir Hossein jafari در واس جمع بندی دهم یازدهم کدوم فیلم های الا رو ببینیم؟؟ گفته است:
به نظرتون چقدر باید مطالعه روزانه داشته باشم؟؟چیزی که من شنیدم چون دیدن ویدیو(اگه میخواین ویدیو ببینین)خستگی کمتری داره و کمتر حوصله سر بر هست باید حداقل روزی 8/9 ساعت مفید ازش در بیاد
حالا هم به نظر من ویدیو پایین رو ببینید تا روش تقسیم زمان و برنامه ریزی رو بدونید
https://alaatv.com/c/6319
دیگه بقیش به خودتون بستگی داره که چیکار کنید
ویدیو ببینید و جزوه بنویسید
یا اینکه درسنامه بخونید
و... -
@Sh-E چطور بخونمشون؟؟
فیلم هارو ببینم بعد مطالعش کنم؟؟ -
Amir Hossein jafari در واس جمع بندی دهم یازدهم کدوم فیلم های الا رو ببینیم؟؟ گفته است:
به نظرتون چقدر باید مطالعه روزانه داشته باشم؟؟چیزی که من شنیدم چون دیدن ویدیو(اگه میخواین ویدیو ببینین)خستگی کمتری داره و کمتر حوصله سر بر هست باید حداقل روزی 8/9 ساعت مفید ازش در بیاد
حالا هم به نظر من ویدیو پایین رو ببینید تا روش تقسیم زمان و برنامه ریزی رو بدونید
https://alaatv.com/c/6319
دیگه بقیش به خودتون بستگی داره که چیکار کنید
ویدیو ببینید و جزوه بنویسید
یا اینکه درسنامه بخونید
و...@Mr-Fantastic این روش ایکس زیاد خوب نیست
میخوام مشاور بگیرم
نظرتون چیه؟؟؟ -
@Mr-Fantastic این روش ایکس زیاد خوب نیست
میخوام مشاور بگیرم
نظرتون چیه؟؟؟ -
میخوام مشاور بگیرم
نظرتون چیه؟؟؟Amir Hossein jafari در واس جمع بندی دهم یازدهم کدوم فیلم های الا رو ببینیم؟؟ گفته است:
میخوام مشاور بگیرم
نظرتون چیه؟؟؟من نمیتونم در این باره نظر بدم
چون روحیات خودم جوری هست که مشاور رو زیاد نمیپسندم.بیشتر دوست دارم خودم راه رو پیدا کنم
ولی خب مشاور هم خوبه
خیلیا که مشاور داشتن کمکشون کرده -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@Sh-E رهنمایی لطفا
-
@Sh-E رهنمایی لطفا
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@Sh-E درسته
-
@Sh-E درسته
-
سلام
اگه خوب نخوندین شروع کنید به دیدن 0تا 100 ها که آموزش کامل دروس هستن
در کنارش از کارگاه های نکته و تست استفاده کنید تا مهارت های تست زنی تون تقویت بشه
بعد از این که آموزش مناسبی دیدین از همایش های تفتان برای جمع بندی دهم و یازدهم استفاده کنیدآموزش درست و اصولی نیاز داره که زمان مناسبی براش گذاشته بشه
الانم که فرصت مناسبی هست برای شروع دیدن دوره های 0تا 100 -
سلام
اگه خوب نخوندین شروع کنید به دیدن 0تا 100 ها که آموزش کامل دروس هستن
در کنارش از کارگاه های نکته و تست استفاده کنید تا مهارت های تست زنی تون تقویت بشه
بعد از این که آموزش مناسبی دیدین از همایش های تفتان برای جمع بندی دهم و یازدهم استفاده کنیدآموزش درست و اصولی نیاز داره که زمان مناسبی براش گذاشته بشه
الانم که فرصت مناسبی هست برای شروع دیدن دوره های 0تا 100@M-an وقت کم نیست؟؟؟؟
تا شهریور؟؟؟