دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
جوابگویی سوالات شما
-
این پست پاک شده!
-
ی ابهام!!!
اقای موقاری گفتن هماتوکریت توی فشار اسمزی نقشی نداره ولی پلاسما چرا!!!خب و الگو گفته یکی ازWBC ینی لنفوسیت ها حفظ فشا اسمزی نقش دارع!!!!
خب الان هماتوکریت بالاخره تو حفظ فشار اسمزی نقش دارع یا نع؟؟؟ -
ی جمله ای گفته مگاکاریوسیت دارای دانه است و در کمال تعجب جمله درست محسوب شد:|
دلیلی برا درستیش هست!!!(البته بعید میدونم شاید اشتباه چاپیع) -
چرا این جمله درسته ؟
ماهیچه های داخل کره چشم انسان قادر به اکسایش نوعی محصول فاقد فرایند نوکلئوتید در فرایند گلیکولیز -
سلام
اقای موقاری گفتن که گیرنده های بینایی نورون هستن اما دبیر ما و همچنین توی چنتا تست دیدم که گفتن سلول غیرنورونی هستن
واقعا الان گیج شدم ممنون میشم یکی توضیح بده -
سلام ... اسید معده قوی تر است یا آنزیم های پانکراس ؟
-
در انسان عدم....می تواند از انعقاد خون ممانعت به عمل اورد.
۱/گردش مناسب لنف
۲/دسترسی باکتری های روده بزرگ به سلولز
این ی قسمتی از یک تست شمارشی ینی نیازی به انتخاب گزینه نیس اگه امکانش هست فقط تحلیل کنید کدومش درسته و کدومش نع!؟؟؟؟ -
این پست پاک شده!
-
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
در انسان عدم....می تواند از انعقاد خون ممانعت به عمل اورد.
۱/گردش مناسب لنف
۲/دسترسی باکتری های روده بزرگ به سلولز
این ی قسمتی از یک تست شمارشی ینی نیازی به انتخاب گزینه نیس اگه امکانش هست فقط تحلیل کنید کدومش درسته و کدومش نع!؟؟؟؟هر دوش نیازه
میدونیم که برای انعقاد خون به ویتامین k ویون ca نیازه خب مورد یک هست چرا که ویتامین کا محلول در چربی و برای جذبش دارد لنف میشه پس این هست
و میدونیم که روده بزرگ هم با باکتریاش ویتامین کا برای بدن تولید میکنه پس این هم نیازه و عدمشون توی انعقاد اختلال میارن -
r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
مقایسش از نظرم درست نیست چون اون اسیده و اون بازیه و مجزا هستند و هردو نسبتا قوی باز آقا نیما کامل ترش رو میگن
-
Hesam Mohammadi هپارینم می تونیم در نظر بگیرم ؟ جز اینا
-
r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
شما اسید معده و آنزیم های پانکراس رو از چه لحاظ با هم مقایسه میکنین؟؟ اگه منظورتون از نظر اسیدی بودن هست مسلما اسید معده خیلی اسیدی تره
ولی اگه منظورتون هضم و جذب یعنی تاثیر روی روند هضم غذا هست و هضم شیمیایی منظورتونه آنزیم های پانکراس قوی ترن -
@mahta-kamali ممنونم
-
Hesam Mohammadi روی سوالو اشتباه متوجه شده بودم!!!!!!ولی بازم ممنون....
-
میشه گفت جذب از دهان آغاز می شود ؟