دلیلم فقط پوله...اکثرا هم همینطور
-
با سلام همه برای دکتر شدن دلیل خاص خودشونو دارن که من فرض میکنم 70درصدشون بخاطر پوله و بقیه هم که وضع مالیشون خوبه بخاطر پرستیژ و خواسته خانواده اشونه که میخوان دکتر بشن کسایی که میگن از روی علاقه است دروغ میگن هیشکی به خون و مریض علاقه ای نداره دوحالت بیشتر نداریم. اما وقتی قبول بشی وارد یه دنیای دیگه ای میشی از هرنظر حساب کنی یه شخص خاصی میشی خاص و موفق . هم از نظر مالی هم از نظر طبقه اجتماعی...همه بهت احترام میزارن چه آشنا چه غریبه...اما همه قبول نمیشن همه هم موفق نمیشن بعد قبولی...من خودم اونایی که قبول شدن و موفق شدن بهشون احترام میزارم ادمهای سرسختی هستند.من خودم دلیلم پوله همین
saeedeskandari1390gmail.com هر کسی خودش هر چی فکر میکنه نباید دیگرانم به همون دید و منطق خودش ببینه.ینی همه دید و منطق تو رو نسبت به قضایا ندارن.هیچ وقت این طوری به بقیه نگاه نکن که دنبال پول و پرستیژن.برا خودت میگم.یه حرف دوستانه ست.مگه با چند نفر در روز برخورد داری که این طوری با قاطعیت درباره ی مردم قضاوت می کنی؟
-
saeedeskandari1390gmail.com هر کسی خودش هر چی فکر میکنه نباید دیگرانم به همون دید و منطق خودش ببینه.ینی همه دید و منطق تو رو نسبت به قضایا ندارن.هیچ وقت این طوری به بقیه نگاه نکن که دنبال پول و پرستیژن.برا خودت میگم.یه حرف دوستانه ست.مگه با چند نفر در روز برخورد داری که این طوری با قاطعیت درباره ی مردم قضاوت می کنی؟
meysam عرض کردم دوحالت بیشتر نداریم همین بقیه حالتها همش تفسیر این دوحالته .
-
با سلام همه برای دکتر شدن دلیل خاص خودشونو دارن که من فرض میکنم 70درصدشون بخاطر پوله و بقیه هم که وضع مالیشون خوبه بخاطر پرستیژ و خواسته خانواده اشونه که میخوان دکتر بشن کسایی که میگن از روی علاقه است دروغ میگن هیشکی به خون و مریض علاقه ای نداره دوحالت بیشتر نداریم. اما وقتی قبول بشی وارد یه دنیای دیگه ای میشی از هرنظر حساب کنی یه شخص خاصی میشی خاص و موفق . هم از نظر مالی هم از نظر طبقه اجتماعی...همه بهت احترام میزارن چه آشنا چه غریبه...اما همه قبول نمیشن همه هم موفق نمیشن بعد قبولی...من خودم اونایی که قبول شدن و موفق شدن بهشون احترام میزارم ادمهای سرسختی هستند.من خودم دلیلم پوله همین
saeedeskandari1390gmail.com در دلیلم فقط پوله...اکثرا هم همینطور گفته است:
یه نصیحت برادرانه!هیچوقت تو دنیا دنبال پول نباش!من کسیم که 4 5 سال تو بازار کار کردم،درسمو هم خوندم!پول خیلی کثیفه!دنبالش نرو خودش میاد دنبالت
-
همیشه ارزوم. این بوده روزی تراشه هایی بسازم که هیچ شخصی دیگه چندیین سال وقتشو توی دبیرستان و دانشگاه نگذرونه که مطالب قبلیا رو بخونه و 50 سالگی تازه شروع کنن کشف علم.....و روزی اینکارو میکنم انشالله
-
چی بگم؟؟؟
وقتی میگی دکتر اولین چیزی که میاد ذهنمون پوله ....در حالی که نباید اینطوری میشد!!!حق داری دوست من....ولی ... همه مثل هم نیستند!!!موفق باشی -
قضاوت درستی نبود
هیچ کس به خون و مریض علاقه نداره ولی به نجات جون ادما چرا!
من به خاطر پول پزشکی هیچ وقت براش تلاش نمیکنم.شاید بعضی وقتا بگم پول ولی محض شوخیه.
وضع مالیمم اونقد توپ نیست که بخوام دنبال پرستیژش باشم فقط!!
من ورودم به رشته تجربی و پا گذاشتن روی علاقه م که رشته های فنی بود فقط بخاطر این بود که شهر من پزشک بومی نداره.متخصص نداره.محرومه.دکترای بی تجربه میان طرحشونو میگذرونن و بعدم میرن.مردم شهرم برا یه دکتر متخصص باید لااقل 50 کیلومتر برن شهر های دیگه.این جا نصف شب یکی سکته کنه یا یکی تصادف کنه و... اونجور نیس که تا بیمارستان یه ربع راه باشه،یک ساعت راهه.خیلیا تو جاده میمیرن.مورد داشتیم که طرف زنشو میخواسته برسونه بیمارستان برا زایمان تو جاده تصادف کرده خودش کشته شده
اینا هیچ کدوم پرستیژ نداره.توش پول گنده هم نیست چون اونقدی جمعیت نداریم که یه دکتر بخواد روزی شونصد تا مراجع داشته باشه
غرض این بود که بگم هیچ وقت قضاوت نکنید و برای همه یک نسخه نپیچید
حتی اگر یک مورد از دکترا توی این قضاوت کلی شما نگنجه،اون دنیا باید دنبالش بگردید و حلالیت بگیرید
یاعلی -
slm,mishe komakam konid,mn faroqltahsile 91 hastam ama harcheqad kode savabee tahsili pishro mizanm mige sahih nist,harcheqad ham miram amozesho parvaresh mige ma etelaato ferestadim ,miram sazman sanjesh mige be ma etelaati ferestade nashode ,hala mn chikar konm???
-
سلام بله خیلی از بچه هااینجوری هستن
اما به شخصه دليلم پول نیست تا پارسال آره خیلی دوست داشتم دکتر بشم فقط بخاطر پول موقعیت و خیلی چيزا
اما يه جمله از دکتر حسین غریب میخکوبم کردم کاری کرد که ديگه حتی به این موضوع فکرم نکنم
اونم این بود
پزشکی خودش رفاه و احترام مردمو به همراه داره
واقعا پزشکی خودش این چيزا رو به همراه داره پس چرا من هدفمو فقط بذارم برا پولدار شدنو موقعیت این چيزا
صرفا وظیفه پزشک نجات دادن جون يه آدمه
هدف خودم به شخصه همينه و بس
چون بقیه چيزا خودش به دست مياد -
فکر نمی کنم این طوری باشه... ببین من خودم قبلا یه تاپیک زده بودم در مورد همین موضوع نظرات بچه هازا که می خوندم نتیجم این بود.
ما همه عاشق پول ٬پرستیژ٬احترام هستیم وقتی هم که صحبت از فراری و لامبورگینی و ویلای شمال خونه نیاوران و یه مطب شیک و یه شریک زندگی آدم حسابی میشه همه مون حسابی میریم توی رویا و کیف میکنیم اما با این حال وقتی هم میشنویم که صورت یه چوپان را گرگ دریده یا یه مادر به خاطر بی پولی نتونسته قلب بچه ۲۰ سالش را عمل کنه قلب مون از جا درمیاد و میخایم صورت مون را چنگ بزنیم درسته پول را دوست داریم اما ما مست انسانیت ایم انسانیت یعنی حاضریم ۶ ساعت بدون استراحت توی اتاق عمل وایستیم اما دل یه مادر را دله یه پدر را شاد کنیم بدون اینک یه دونه یه ریالی بگیریم...
دلیله پزشک شدن ما پول هست اما وقتی پزشک شدیم حاضریم به خاطر چیزهای خیلی مهم تری پول را توی آخرین اولویت مون قرار بدیم. -
همیشه ارزوم. این بوده روزی تراشه هایی بسازم که هیچ شخصی دیگه چندیین سال وقتشو توی دبیرستان و دانشگاه نگذرونه که مطالب قبلیا رو بخونه و 50 سالگی تازه شروع کنن کشف علم.....و روزی اینکارو میکنم انشالله
Delete account من قصد ندارم هدفت را نقد کنم فقط یه چیزی اونم اینکه آخه ما ربات نیستیم که با یه تراشه بشه همه چی را بهمون یاد داد... حتی تراشه ای هم اگه ساخته بشه که همه دروس را داشته باشه اون بچه ای که به دنیا میاد باید یاد بگیرتشون دیگه که در اون صورتم فک کنم آلا قبلا این کار را کرده کل فیلم های آلا توی رم ۵۰ گیگی من هست.
-