جهاد مغنیه
-
ظَهَرَ الفَسادُ فِی البَرِّ وَ البَحْرْ بِما کَسَبَتْ أیْدِی الناس ...
-
-
امیر جعفری خب این همون سرکوبس دیه
-
امیر جعفری اره خو
از توئه
از همه کسایی که دنبال این چیزان
چه پسر چه دختر -
امیر جعفری
یه تیکش زابلی شد
شرمندت
میگم مشکل از همست
چه پسر چه دختر
به یه اندازه مقصرن -
امیر جعفری
باور کن تگت میکنم
توضیحم میدم
داداشم
الان وقت نیست
شرمندت -
امیر جعفری عوضش
یه مانعه قویه
برای افراد مریض
من نمیگم حتما چادر
میگم حجاب
تا این که یه دختر خودشو
آرایش غلیظ کنه
برای جلب پسر -
آقای جعفری اول که سلام و صبحتون بخیر
دوم اینکه ببینید من الان دارم به عنوان یه دختر چادری باهاتون صحبت میکنم
خب این خیلی عالیه که شما خانوادتون مقید هستن به اصول اسلامی ولی مهم اینه منی که چادر سرم میکنم هدفم چی باشه ؟ من هدفم از چادر سر کردن بعد از اینکه این یه امر واجبه برام و خودم عاشقشم اینه که نزارم نگاه هر کسی بهم بیفته ..
من چادرم رو سرم میکنم چون خودم برای خودم ارزش و احترام و شان و منزلت قائلم !
چون دلم نمیخواد وقتی تو خیابون راه میرم از هر پسری که از کنارم رد میشه متلک بخورم
من افتخار میکنم وقتی یه پسر می خواد از کنارم رد بشه خودشو می کشونه کنار دیوار تا به من نخوره !!!
من چادرم رنگش سیاهه تا دل نامحرمو بزنه
رنگش سیاهه تا الان یه نفر مثه شما بگه من آلرژی دارم به چادریاا یا دوسشون ندارماما اینکه شما تحریک میشی تا ببینی یه دختر محجبه تو شکل و شمایل بدون چادر چطوریه اون دیگه بستگی به خودتون داره جناب جعفری....
البته قطعا شیطان تو این جور مواقع میاد سراغ آدم ولی اینو بدون که همه چی بازم سر آخر بر میگرده به خودتون :
اینکه شما در مواجه با این جور فکرا که میاد تو سرتون چه واکنشی نشون بدید
چشمتونو رو این فکرو خیالا می بندید و در برابر وسوسه شیطون مقاومت میکنید یا نه ب حرفش گوش میدیدو ذهن پاکتونو کم کم آلو ده میکنید؟؟ -
آقای جعفری اول که سلام و صبحتون بخیر
دوم اینکه ببینید من الان دارم به عنوان یه دختر چادری باهاتون صحبت میکنم
خب این خیلی عالیه که شما خانوادتون مقید هستن به اصول اسلامی ولی مهم اینه منی که چادر سرم میکنم هدفم چی باشه ؟ من هدفم از چادر سر کردن بعد از اینکه این یه امر واجبه برام و خودم عاشقشم اینه که نزارم نگاه هر کسی بهم بیفته ..
من چادرم رو سرم میکنم چون خودم برای خودم ارزش و احترام و شان و منزلت قائلم !
چون دلم نمیخواد وقتی تو خیابون راه میرم از هر پسری که از کنارم رد میشه متلک بخورم
من افتخار میکنم وقتی یه پسر می خواد از کنارم رد بشه خودشو می کشونه کنار دیوار تا به من نخوره !!!
من چادرم رنگش سیاهه تا دل نامحرمو بزنه
رنگش سیاهه تا الان یه نفر مثه شما بگه من آلرژی دارم به چادریاا یا دوسشون ندارماما اینکه شما تحریک میشی تا ببینی یه دختر محجبه تو شکل و شمایل بدون چادر چطوریه اون دیگه بستگی به خودتون داره جناب جعفری....
البته قطعا شیطان تو این جور مواقع میاد سراغ آدم ولی اینو بدون که همه چی بازم سر آخر بر میگرده به خودتون :
اینکه شما در مواجه با این جور فکرا که میاد تو سرتون چه واکنشی نشون بدید
چشمتونو رو این فکرو خیالا می بندید و در برابر وسوسه شیطون مقاومت میکنید یا نه ب حرفش گوش میدیدو ذهن پاکتونو کم کم آلو ده میکنید؟؟@دختر-بهار خیلی حرفاتون قشنگ بود
-
امیر جعفری داش
یه شمشیر هر چقدرم تیز
باشه
با هر سپری باشه ضعیف تر میشه
دیگه چه برسه به حجاب کامل! -
@دختر-بهار خیلی حرفاتون قشنگ بود
-
امیر جعفری ولی عوضش
من همه بد حجابایی که دیدم ادمو وسوسه میکنن! -
@دختر-بهار قطعا همینطوره
مرسی به همچنین -
امیر جعفری داش
یه شمشیر هر چقدرم تیز
باشه
با هر سپری باشه ضعیف تر میشه
دیگه چه برسه به حجاب کامل!Bad Fighter راستش یه جورایی با حرفشون موافقم ادمی که بخواد از خودش محافظت کنه چه چادری باشه چه بدون چادر میتونه و به نظرم این چادر یه وسیله برای کمک کردن به رسیدن اون محافظتس
-
Bad Fighter راستش یه جورایی با حرفشون موافقم ادمی که بخواد از خودش محافظت کنه چه چادری باشه چه بدون چادر میتونه و به نظرم این چادر یه وسیله برای کمک کردن به رسیدن اون محافظتس
Mono خب منم همینو میگم
میگم یه سپر خیلی قویه
بستگی به شمشیر زنش داره
و
چادر سپر خوبی ساخته شده