سوال از هماتوکریت
-
پاسخ: جوابگویی سوالات شماسلام وقت بخیر
ببخشید اقای موقاری در صفرتا صد ک کتاب دو سال پیش دهم رو تدریس میکنه گفته ک هماتوکریت نسبت حجم یاخته های خونی ب کل خونه ولی من ک الان دارم میرم یازدهم کتابم گفته ک نسبت حجم گلبول های قرمز ب کل خون هست کدوم رو در نظر بگیرم؟ -
ببخشید اقای موقاری در صفرتا صد ک کتاب دو سال پیش دهم رو تدریس میکنه گفته ک هماتوکریت نسبت حجم یاخته های خونی ب کل خونه ولی من ک الان دارم میرم یازدهم کتابم گفته ک نسبت حجم گلبول های قرمز ب کل خون هست کدوم رو در نظر بگیرم؟ -
Fragile خب یعنی اون کلیپ اقای موقاری ک راجب اینا توضیح میده رو نگاه کنم یا نه جون ممکنه قاطی کنم مطالب رو
-
Fragile ی چیز دیگه هم هست اقای موقاری گفته بودن ک یاخته های خونی مجموع گلبول های قرمز و سفید و پلاکت هستند ولی از دبیر خودم ک پرسیدم گفت نه فقط گلبول هاس سفید و قرمز هستن پلاکت نیست
Fragile ی چیز دیگه هم هست اقای موقاری گفته بودن ک یاخته های خونی مجموع گلبول های قرمز و سفید و پلاکت هستند ولی از دبیر خودم ک پرسیدم گفت نه فقط گلبول هاس سفید و قرمز هستن پلاکت نیست
تو کتابت چی زده؟
-
ببخشید اقای موقاری در صفرتا صد ک کتاب دو سال پیش دهم رو تدریس میکنه گفته ک هماتوکریت نسبت حجم یاخته های خونی ب کل خونه ولی من ک الان دارم میرم یازدهم کتابم گفته ک نسبت حجم گلبول های قرمز ب کل خون هست کدوم رو در نظر بگیرم؟@امید-_ برای کنکور ۴۰۰ نسبت یاخته های خونی به حجم خون(که البته اشتباهه ولی نمیشع کاریش کرد)
و از ۴۰۰به بعد اصلاح شده نسبتRBCها به حجم خونی -
@امید-_ یاخته های خونی اگه منظورش بیشنر معطوف کلمه یاخته باشع بله فقط WBC،RBCولی نه اگه منظورش معطوف تشکیل دهنده های هماتوکریت باشعWBC،RBC،PTمیباشد
منظورم از PTپلاکتع! -
@امید-_ برای کنکور ۴۰۰ نسبت یاخته های خونی به حجم خون(که البته اشتباهه ولی نمیشع کاریش کرد)
و از ۴۰۰به بعد اصلاح شده نسبتRBCها به حجم خونیMahan Xodayi من کنکورم ۴۰۱ پس یعنی اگر در تستی از اونجا اومد باید گفت نسبت حجم گلبول های قرمز به کل خون؟
-
Mahan Xodayi من کنکورم ۴۰۱ پس یعنی اگر در تستی از اونجا اومد باید گفت نسبت حجم گلبول های قرمز به کل خون؟
@امید-_ اگه ۴۰۱هستین که بله عین نوشته کتابتون بازم به ص اول گفتار سه فصل چهارتون ی نگاه بندازین که دقیقا چی نوشتع