استاد امینی یا موقاری
-
به هرحال موفق باشید همگی🌷
-
saba zarei
شما نیما زارعی رو میشناسید@Dr-Arian
خیر -
-
saba zarei همچنین
-
Hesam Mohammadi این دعواها بود یا به خاطر حرف شروع شد
-
Hesam Mohammadi این دعواها بود یا به خاطر حرف شروع شد
asma kiani حرف من
-
دوستان شمام بیخودی بحث نکنید ایشون خودشون تصمیم میگیرن ما نظر دادیم حالام نباید به نظرات بقیه بچه ها بی احترامی صورت بگیره هرکس انتخاب کرده با یه استاد پیش بره دلیل نداره همه ادما اونی رو که ما میگیم انتخاب کنن این کار تو زندگی ایندتونم نقش داره
-
@Dr-Arian در استاد امینی یا موقاری گفته است:
دوست عزیز
به ادمایی که میخوان ایندتون رو تباه کنن گوش ندیدمرسی از دلسوزیت 😑😕
-
دوستان شمام بیخودی بحث نکنید ایشون خودشون تصمیم میگیرن ما نظر دادیم حالام نباید به نظرات بقیه بچه ها بی احترامی صورت بگیره هرکس انتخاب کرده با یه استاد پیش بره دلیل نداره همه ادما اونی رو که ما میگیم انتخاب کنن این کار تو زندگی ایندتونم نقش داره
fatemeh8181 ممنون بابت تمام راهنماییت... به نظر من آقای موقاری برای منی که پایه دهم هست مناسبه و اخساس میکنم تدریس آقای امینی برای دوستان کنکوریه وجمع بندیه وگرنه در عالی بودن هردو استاد شکی نیس قطعا...
-
@Dr-Arian در استاد امینی یا موقاری گفته است:
دوست عزیز
به ادمایی که میخوان ایندتون رو تباه کنن گوش ندیدمرسی از دلسوزیت 😑😕
Hesam Mohammadi
😂👌انگار ما باهم دشمنی داریم که بخوایم آینده همدیگر و تباه کنیم -
Hesam Mohammadi
😂👌انگار ما باهم دشمنی داریم که بخوایم آینده همدیگر و تباه کنیم -
Hesam Mohammadi
😂👌انگار ما باهم دشمنی داریم که بخوایم آینده همدیگر و تباه کنیمsaba zarei در استاد امینی یا موقاری گفته است:
Hesam Mohammadi
😂👌انگار ما باهم دشمنی داریم که بخوایم آینده همدیگر و تباه کنیموالا اگه اینطوری باشه دیگه که اصلا نمیشه نظری داد تو انجمن
-
fatemeh8181 ممنون بابت تمام راهنماییت... به نظر من آقای موقاری برای منی که پایه دهم هست مناسبه و اخساس میکنم تدریس آقای امینی برای دوستان کنکوریه وجمع بندیه وگرنه در عالی بودن هردو استاد شکی نیس قطعا...
-
دوست عزیز شما خیلی وقت دارید و می تونید بعد از اتمام دوره های آقای موقاری برای چیزی مثل جمع بندی از دوره آقای امینی استفاده کنید اینطور خیلی عالی میشه ...
-
Hesam Mohammadi
😂👌انگار ما باهم دشمنی داریم که بخوایم آینده همدیگر و تباه کنیمsaba zarei بیخیال دوستمون تصمیمشو گرفت
دیگه نیازی به بحث کردن نیست -
@Student-s لطفا علیه هم نظر ندید تمام... یه صلوات ختم جلسه .... اللهم صلی الله محمد وال محمد☺❤❤
-
@Student-s لطفا علیه هم نظر ندید تمام... یه صلوات ختم جلسه .... اللهم صلی الله محمد وال محمد☺❤❤
@Student-s
👌👌👌👌 -
@Student-s بله البته یه سری از دوستان میخوان که اقای موقاری شگفتی ایجاد کنه با اینکه با هر استادیم پیش برید خودتون باید شگفتی ساز بشید حتی اگه شما با استاد شاکری کار کنید و منتظر معجزه باشید چیزی اوکی نمیشه خوببخونید که مثل بنده پشیمون نشید
-
@Student-s موفق باشی
بدرود