خیلی سبز یا نشر الگو ؟؟؟؟
-
سلام سلام
امیدوارم همه بچه های آلاء عالی و سر حال باشن ...
ممنون میشم کمکم کنید اگه تجربه دارید ....
من کتاب قرابت معنایی هامون سبطی رو دارم ولی متاسفانه تعداد تست هاش کمه و دنبال یه منبع صرفا فقط برای تست میگردم حالا هم بین نشر الگو خیلی سبز گیر کردم ...
ممنون میشم تجربه تون رو در اختیارم قرار بدید ...:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
راستی توجه کنید درسنامه برام مهم نیست فقط تست....
تجربیا
انسانیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام سلام
امیدوارم همه بچه های آلاء عالی و سر حال باشن ...
ممنون میشم کمکم کنید اگه تجربه دارید ....
من کتاب قرابت معنایی هامون سبطی رو دارم ولی متاسفانه تعداد تست هاش کمه و دنبال یه منبع صرفا فقط برای تست میگردم حالا هم بین نشر الگو خیلی سبز گیر کردم ...
ممنون میشم تجربه تون رو در اختیارم قرار بدید ...:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
راستی توجه کنید درسنامه برام مهم نیست فقط تست....
تجربیا
انسانیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
H_R
سلام.
قرابت معنایی نشرالگو.این کتاب رو چند دانشجوی پزشکی که به مدرسمون اومده بودن پیشنهاد دادن. -
H_R
بله. فقط قرابت معنایی.
میتونید به سایت نشرالگو هم مراجعه کنید که درباره کتاب اطلاعات دقیق تری میتونه بهتون بده. -
H_R
سلام.
قرابت معنایی نشرالگو.این کتاب رو چند دانشجوی پزشکی که به مدرسمون اومده بودن پیشنهاد دادن. -
@Sh-E من شنیدم درسنامش خیلی خوب نیست
-
الگو الگو الگو
-
@nafas-m بفرمایین
-
H_R
نشر الگو خوبه تست هاش زیاده اما به نظرم نسبت به هفت خوان خیلی سبز سطحش یکم پایین تره
من هردو رو زدم و به نظرم خیلی سبز بالاتره