سوال
-
سلام.
توی بخش Speaking وقتی دارم از سوم شخصی صحبت میکنم که جنسیتش مطرح نیست، گفتن he or she خوبه؟ موردی نداره چندین بار این استفاده بشه؟ it هم میشه به کار برد در این حالت برای سوم شخص انسانی؟ -
asmw mmdn تا اونجا ک من میدونم it اشتباهه فکر کنم حالت بی احترامی بشه ... اه خیلی وقته دیگه زبان نرفتم 😑
-
سلام.
توی بخش Speaking وقتی دارم از سوم شخصی صحبت میکنم که جنسیتش مطرح نیست، گفتن he or she خوبه؟ موردی نداره چندین بار این استفاده بشه؟ it هم میشه به کار برد در این حالت برای سوم شخص انسانی؟@mahta-kamali در سوال گفته است:
سلام.
توی بخش Speaking وقتی دارم از سوم شخصی صحبت میکنم که جنسیتش مطرح نیست، گفتن he or she خوبه؟ موردی نداره چندین بار این استفاده بشه؟ it هم میشه به کار برد در این حالت برای سوم شخص انسانی؟سلام اصلاً مشکلی نداره و چون شما دارید دربارۀ سوم شخصی صحبت می کنید که مشخص نیست مذکره یا مونث ، باید از عبارت he or she استفاده کنید.
در رابطه با it هم باید بگم که چند حالت داره و بستگی به شرایط داره.
1- اگر بخواهیم این ضمیر رو استفاده کنیم باید فقط یکبار از اون استفاده کنیم و در جملات بعدی از ضمیر he یا she استفاده کنیم.
مثال:Someone was moving stealthily about the room; it was a burglar
As we watched, he went to the safe and tried to open it2-اگر بخواهیم بر اسم یا ضمیر تاکید کنیم می توانیم از ضمیر it استفاده کنیم.
مثال:
It was his mother, not his father, who said that3- اگر بخواهیم به اطفال و کودکان کم سن و سال اشاره کنیم می توانیم از ضمیر it استفاده کنیم.
مثال:
It is a fine childالبته می تونه در جاهای دیگه هم از ضمیر it استفاده کنیم ولی خب در همین حد کافیه.
امیدوارم که مفید بوده باشه براتون.
:) :) :) :) :)
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
انسانیا -
@mahta-kamali در سوال گفته است:
سلام.
توی بخش Speaking وقتی دارم از سوم شخصی صحبت میکنم که جنسیتش مطرح نیست، گفتن he or she خوبه؟ موردی نداره چندین بار این استفاده بشه؟ it هم میشه به کار برد در این حالت برای سوم شخص انسانی؟سلام اصلاً مشکلی نداره و چون شما دارید دربارۀ سوم شخصی صحبت می کنید که مشخص نیست مذکره یا مونث ، باید از عبارت he or she استفاده کنید.
1- اگر بخواهیم این ضمیر رو استفاده کنیم باید فقط یکبار از اون استفاده کنیم و در جملات بعدی از ضمیر he یا she استفاده کنیم.
As we watched, he went to the safe and tried to open it2-اگر بخواهیم بر اسم یا ضمیر تاکید کنیم می توانیم از ضمیر it استفاده کنیم.
مثال:
It was his mother, not his father, who said that3- اگر بخواهیم به اطفال و کودکان کم سن و سال اشاره کنیم می توانیم از ضمیر it استفاده کنیم.
مثال:
It is a fine childالبته می تونه در جاهای دیگه هم از ضمیر it استفاده کنیم ولی خب در همین حد کافیه.
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
انسانیاAli Masouminya ممنون بابت توضیحاتتون
-
Ali Masouminya ممنون بابت توضیحاتتون
سلامت باشید. من همینقدر می دونستم. :)
-
Ali Masouminya
It was advantageous -
-
Ali Masouminya
It was advantageous -
سلام.
مثال:
مثال:
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
انسانیاAli Masouminya
پس نتیجه میگیریم ک اصلا ب ا کنکور تجربی مناسب نیس:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: -
میشه بگی تو الا چطور عکس به اشتراک میزاری؟
-
خانومِ_دوست_داشتنی
Screenshot_۲۰۲۰۰۷۱۵-۱۴۴۷۴۳_Samsung Internet.jpg
از طریق قسمتی که در تصویر بالا زیرش خط کشیدم میتونی عکس دلخواهت رو به اشتراک بزاری -
-
خانومِ_دوست_داشتنی
Screenshot_۲۰۲۰۰۷۱۵-۱۴۴۷۴۳_Samsung Internet.jpg
از طریق قسمتی که در تصویر بالا زیرش خط کشیدم میتونی عکس دلخواهت رو به اشتراک بزاری@mahta-kamali ممنونم:hugging_face: :kiss_mark:
-
@mahta-kamali ممنونم:hugging_face: :kiss_mark:
خانومِ_دوست_داشتنی خواهش میکنم عزیزم