جهاد مغنیه
-
r sh در جهاد مغنیه گفته است:
ZDM در جهاد مغنیه گفته است:
سلام بچه ها.
امیدوارم در بهترین لحضه خودتون به سر ببرید
این تاپیک رو خیلی دوست دارم چون در مورد رفیق شهیدمه( شهید جهاد مغنیه)
دوستان اگه موافق باشید میخوام در مورد شهید محمد حسین یوسف الهی همرزم حاج قاسم سلیمانی و کسی که حاج قاسم بنا به وصیت خودشون کنار ایشون آرامیده اند مطلب بزارم اینجا
با اینکه هر وقت میرم گلزار شهدا اولین جایی که میرم سر مزار ایشون و حاج قاسم هست ولی در موردشون چیز زیادی نمی دونم.
مطالبی که میخونم رو اینجا هم میزارم تا با هم با آقا حسین ما (اینو حاج قاسم به شهید میگفتن)آشنا بشیمای جانم .چقدر عالی
سلام من رو ویژه به حاجی عزیز برسونید . بگید شرمنده اش ام که نتونستم برای تشعییع شون بیام .
بهشون بفرمائید ویژه برام دعا کنند که انشالله راهشون رو ادامه بدیم .سلامت باشید چشم حتما هر موقع برم گلزار شهدا برا همه آلاییا دعا میکنم.
دعوتتون میکنم بعد از کرونا حتما بیان کرمان. مسجد صاحب الزمان و گلزار شهدا یه حال و هوای بسیار دلنشینی داره.ZDM شما کرمانی هستید؟؟
میشه اسمتون رو بپرسم؟؟ -
ZDM شما کرمانی هستید؟؟
میشه اسمتون رو بپرسم؟؟Hoorieh sh در جهاد مغنیه گفته است:
ZDM شما کرمانی هستید؟؟
میشه اسمتون رو بپرسم؟؟بله عزیز با افتخار همشهری حاج قاسمم
اسمم تو بیوم هست -
Hoorieh sh در جهاد مغنیه گفته است:
ZDM شما کرمانی هستید؟؟
میشه اسمتون رو بپرسم؟؟بله عزیز با افتخار همشهری حاج قاسمم
اسمم تو بیوم هستZDM منم همشهری شما و با افتخار حاج قاسم هستم
خوشبختم
ببخشید من یکم بی دقتم پیداش نمیکنم -
Bio در جهاد مغنیه گفته است:
خوب می دانی هرگز فراموش نشوی!
ببخشید ایشون کی هستن ؟! میشه یکم راجع بهشون توضیح بدید
البته اگه وقت داریدZDM
دانشمند انقلابی
شهید دكتر سعيد كاظمي آشتياني، در نخستين روز از فروردين ماه 1340 در تهران به دنيا آمد. آثار نبوغ از همان سنين نوجواني و جواني در وي قابل مشاهده بود. به طوري كه در سال 1358 در همان سن 18 سالگي هم زمان با ورود به دانشگاه، در هنرستان پيام اميد به تدريس ادبيات و بينش اسلامي می پرداخت.
سال 1358 در رشته فيزيوتراپي دانشگاه علوم پزشكي ايران پذيرفته شد. تعطيلي دانشگاه ها به علت انقلاب فرهنگي و حضوري وي در جبهه هاي نبرد طي آن سالها باعث شد پس از 11 سال سرانجام در سال 1369 با اخذ مدرك كارشناسي ارشد رشته فيزيوتراپي از دانشكده علوم توانبخشي فارغ التحصيل گردد.
در سال 1361 با همكاري دو تن از همكارانش جهاد گروه پزشكي را در دانشگاه علوم پزشكي ايران تأسيس كرد. اين گروه هسته اوليه جهاد دانشگاهي علوم پزشكي ايران بود كه در سال 1365 شكل گرفت و دكتر كاظمي تا سال 1370 عهده دار مسئوليت بخش طرح ها و تحقيقات آن بود. از سال 1371 با تغييرات ساختار مديريتي جهاد دانشگاهي به سمت رياست جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشكي ايران منصوب شد كه اين مسئوليت تا پايان دوره حياتش بر عهده وي بود.
در طي اين سال ها مراكز درماني متعددي تأسيس و گروه هاي مختلف پژوهشي را راه اندازي كرد كه در آن ميان پژوهشكده رويان جهاد دانشگاهي يكي از مهمترين اين مراكز بود.
پژوهشكده رويان جهاددانشگاهي خرداد ماه 1370 با مديريت دكتر كاظمي رسما فعاليت خود را آغاز كرد و تاكنون هزاران زوج نابارور با بهره مندي از خدمات اين مركز پيشرفته درمان ناباروري صاحب فرزند شده اند. دكتر كاظمي در همين دهه و هم زمان با مديريت جهاد دانشگاهي علوم پزشكي ايران و پژوهشكده رويان در دانشگاه تربيت مدرس به ادامه تحصيل در رشته علوم تشريح با گرايش جنين شناسي پرداخت و در سال 1376 با رتبه ممتاز موفق به اخذ درجه دكتري شد.
دانش فراوان، هوش سرشار، توان مديريتي بالا از يك سو و تعهد، اخلاص و ايمان هميشگي او به خداوند متعال از سويي ديگر سبب شد تا در دوران حيات كوتاهش در دو حوزه مديريتش موفقيت هاي چشمگيري همچون گسترش روشهاي پيشرفته درمان ناباروري، توليد و تكثير و انجماد سلولهاي بنيادي جنيني و همانند سازي (كلونينيگ) حيوانات را رقم بزند.
او در اعتلاي نام جمهوري اسلامي ايران در عرصه هاي بين المللي نيز با ثبت اين پيشرفت ها، حضور در كنگره هاي متعدد بين المللي و ابتكار برگزاري جشنواره بين المللي رويان سهمي از ياد نرفتني دارد.
غروب چهاردهم دي ماه 1384 قلب اين انسان والا از تپيدن ايستاد و علاوه بر خانواده و دوستانش، جامعه علمي كشور را نيز در سوگ و ماتم فقدانش نشاند.
يادش گرامي و راهش مستدام باد. -
Bio در جهاد مغنیه گفته است:
خوب می دانی هرگز فراموش نشوی!
ببخشید ایشون کی هستن ؟! میشه یکم راجع بهشون توضیح بدید
البته اگه وقت دارید -
ZDM منم همشهری شما و با افتخار حاج قاسم هستم
خوشبختم
ببخشید من یکم بی دقتم پیداش نمیکنمHoorieh sh در جهاد مغنیه گفته است:
ZDM منم همشهری شما و با افتخار حاج قاسم هستم
خوشبختم
ببخشید من یکم بی دقتم پیداش نمیکنمبه به خوش وقتم از پیدا کردنه همشهری. راستش تا حالا همشهری تو انجمن پیدا نکرده بودم.
راستی اسم یکی از هم کلاسیام حوریه هست -
ZDM من دلم نمیاد به شهدا اینجوری بگم چون مطمئنا اونا اینجورین،روحشون شاده و قرین رحمت،ترجیح میدم بگم خدایا ما رو توی راه اونا ثابت قدم بدار و به اونا ملحق کن!
اللهم الحقنا بالصالحینBio در جهاد مغنیه گفته است:
ZDM من دلم نمیاد به شهدا اینجوری بگم چون مطمئنا اونا اینجورین،روحشون شاده و قرین رحمت،ترجیح میدم بگم خدایا ما رو توی راه اونا ثابت قدم بدار و به اونا ملحق کن!
اللهم الحقنا بالصالحینقطعا همینطوره داشتم ادامشو مینویشتم کهیهو پیام ارسال شد و بعدشم نتم قطع شد
-
-
به عمروعاص گفتند..،
چرا پشت سر علی نماز میخونی
ولی تو خونه معاویه غذا میخوری..گفت..،
نماز علی قشنگه
اما پلو معاویه هم خوشمزه است..چقدر این روزا حال و روزِ
بعضی از آدمها اینگونه است..؛%(#990c44)[#بدونشرح..]
@دختر-بهار جی پست هات خیلی تلنگر میزنه
اصن دلم لرزید -
@دختر-بهار جی پست هات خیلی تلنگر میزنه
اصن دلم لرزید -
@جهاد
تلنگر محرکه برای حرکت آقای حسین اگه اشتباه نکرده باشم !!
امیدوارم تحریکتون کرده باشم برای حرکت تو مسیر آسمون نه فقط یه شعار و یه تلنگر ساده نه!!
به قول شهیدم اگه مرد عملی بسم الله...
@دختر-بهار شالله
فقط اسم شهیدتون رو ممنون میشم بگین -
خدا شاهده تو 1 هفته خیلی دارم تلاش میکنم
که عوض شم -
@دختر-بهار شالله
فقط اسم شهیدتون رو ممنون میشم بگین -
@دختر-بهار انشالله ره رو شهدا باشیم