زیست موقاری
-
سلام دوستان من در حال دیدن صفر تا صد های زیست دهم هستم ، با نوشتن جزوه ،نکته هایی که اقای موقاری میگن و تست زدن دیدین دو تا از فیلم ها در روز 5 ساعت شایدم بیشتر وقتم رو میگیره و خیلی کند پیش میرم و با توجه به اینکه سال بعد دوازدهم هستم وقت ندارم به نظرتون چیکار کنم سرعتم افزایش پیدا کنه
-
Mohammad Javad Mo Ja در زیست موقاری گفته است:
با توجه به اینکه سال بعد دوازدهم هستم وقت ندار
سلام یک سوال فقط فیلم 5 ساعت وقت میگیره یا تست هم میزنی (اگه باتست 5 ساعت بنظرم عالیه)
-
تست هم میزنم هر فیلم هم دوبار میبینم البته تست برای هر گفتار حدود 30تا40 که بنظرم کمه
-
سلام دوستان من در حال دیدن صفر تا صد های زیست دهم هستم ، با نوشتن جزوه ،نکته هایی که اقای موقاری میگن و تست زدن دیدین دو تا از فیلم ها در روز 5 ساعت شایدم بیشتر وقتم رو میگیره و خیلی کند پیش میرم و با توجه به اینکه سال بعد دوازدهم هستم وقت ندارم به نظرتون چیکار کنم سرعتم افزایش پیدا کنه
Mohammad Javad Mo Ja یه سوال درچه حدزیست بلدی؟
-
من زیست دهم رو معلمم با جزوه بهم درس داد الان که دارم کتابو میخونم فهمیدم که اصلا از کتاب چیزی بلد نیستم و جزوه معلمم ناقص بوده حالا دارم زیست دهم رو با صفر تاصد ها میرم البته زیست یازدهم رو کملا بلدم و فقط تورق هارو نگاه میکنم
-
من زیست دهم رو معلمم با جزوه بهم درس داد الان که دارم کتابو میخونم فهمیدم که اصلا از کتاب چیزی بلد نیستم و جزوه معلمم ناقص بوده حالا دارم زیست دهم رو با صفر تاصد ها میرم البته زیست یازدهم رو کملا بلدم و فقط تورق هارو نگاه میکنم
Mohammad Javad Mo Ja به نظرم برا دهم هم میتونیاز صفر تا صد آقای موقاری استفاده کنی هم نکته و تست آقای امینی
ولی یازدهمتو که بلدی زیاد تست بزن تثبیت شه وسط سال یادت نره -
باشه ممنون
-
باشه ممنون
Mohammad Javad Mo Ja خواهش
-
Me too
منم مشکل شما رو دارم و واقعا سرعتم خیلیییی پایینه
نه اینکه کلا نخونما! منظورم اینه بس که زیست دهم پر نکته اس و آقای موقاریم که ماشالللااااه از این نکات هزار تا نکته دیگه بیرون میکشه واقعا نوشتنشون طول میکشه البته به یه جمع بندی که با خودم کردم دیدم که اگه اینارو اینجور بخونم یعنی درس رو با کیفیت بخونم بهتر از اینه که کمیت رو ببرم بالا ولی بدون کیفیت!
در ضمن من روزی ۳ ساعت زیست میخونم
تااااازه من زیست یازدهمم نبستمو عملا باید هر دوش رو تا میتونم باید قبل از سال تحصیلی جدید شروع کنم
اینم شانس مایه