زمین شناسی
-
من پزشکی میخوام باید زمین شناسی بخونم؟؟
-
من پزشکی میخوام باید زمین شناسی بخونم؟؟
Roqayeh Moosavi درصد زمین شناسی برا زیر گروه 2حساب میشه
پزشکی زیر گروه 1 -
درواقع نه اما من درصدها رو نگاه کردم و البته محاسبه دیدم که بلهههه زمین تاثیر داره توی اینکه افزایش رتبه داشته باشی مثلا رتبت اگر 400 تا 600 باشه با زمین 20درصد تو با افزایش زمین از 20 به 40 یا 60 رتبت حدود %(#0066ff)[ 200 تا 300 ] میشه %(#ff0000)[یعنی درواقع نصف]
پس بهتره یه مقداریشو که میدونی مهمه خوووب بخونب حداقل هفته ای %(#a200ff)[2 تا 3 ساعت با تست مناسبه]
%(#00ffc4)[موفق باشید] :star-struck: :sparkles: -
درواقع نه اما من درصدها رو نگاه کردم و البته محاسبه دیدم که بلهههه زمین تاثیر داره توی اینکه افزایش رتبه داشته باشی مثلا رتبت اگر 400 تا 600 باشه با زمین 20درصد تو با افزایش زمین از 20 به 40 یا 60 رتبت حدود %(#0066ff)[ 200 تا 300 ] میشه %(#ff0000)[یعنی درواقع نصف]
پس بهتره یه مقداریشو که میدونی مهمه خوووب بخونب حداقل هفته ای %(#a200ff)[2 تا 3 ساعت با تست مناسبه]
%(#00ffc4)[موفق باشید] :star-struck: :sparkles:خانومِ_دوست_داشتنی دقیقا
-
خانومِ_دوست_داشتنی دقیقا
-
Dan wolf در زمین شناسی گفته است:
نه چون ززمین واسه پزشکی ضریبش0. ینی اینقدمطمئنی که پزشکی میاری؟
شما انقدر مطمئنی که پزشکی نمیاره؟
-
Dan wolf در زمین شناسی گفته است:
نه چون ززمین واسه پزشکی ضریبش0. ینی اینقدمطمئنی که پزشکی میاری؟
شما انقدر مطمئنی که پزشکی نمیاره؟
به سان خورشید :thumbs_up: :thumbs_up: :thumbs_up:
-
دوست عزیز تاثیر زمین تو پزشکی کمه
-
سلام ببینید تو کانال آقای افشار یه ویس درباره این مورد هست که میگه زمین شناسی توی رتبه کشوری شما تاثیر داره که ببینید بین ۶۰۰هزار نفر تجربی کشور چندم شدید و هیچ تاثیری در قبولی شما نداره چون رشته ای ک شما قبول میشید با توجه به رتبه منطقه شماست و نکته دیگه هم که گفتن اینه که کسی که زمین نزده الزاما نمیتونیم بگیم داروسازی قبول نمیشه ولی کسی که دارو میخواد بهتره که زمین رو هم بزنه ولی میتونه بدون زدن زمین هم داروسازی بیاره...بنابراین زمین عملا در سرنوشت ما تاثیری ندارد🙃